Şimdi Ara

maltepeden izmite nasıl gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maltepe'den izmit'e aktarmalı ya da aktarmasız olarak nasıl gidebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maltepe'den İzmit'e Nasıl Gidilir

İstanbul'un Maltepe ilçesinden İzmit'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. En uygun seçeneği belirlemek için seyahat süresi, maliyet ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Otobüs İle

En ekonomik seçenek otobüsle yolculuktur. Maltepe'den İzmit'e düzenli olarak otobüs seferleri bulunmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 2-2,5 saattir. Otobüs biletleri otogarlardan veya online olarak satın alınabilir.

Araba İle

Kendi aracınızla seyahat etmek istiyorsanız, Maltepe'den İzmit'e yaklaşık 100 kilometrelik bir mesafeyi kat etmeniz gerekir. Yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak 1,5-2 saat arasında değişebilir. İstanbul-İzmit Otoyolu'nu kullanarak en hızlı güzergaha ulaşabilirsiniz.

Minibüs İle

Maltepe'den İzmit'e minibüsle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Minibüsler otobüslerden daha hızlıdır, ancak daha pahalıdır. Minibüs biletleri minibüs duraklarından veya şoförlerden satın alınabilir.

Tren İle

Marmaray treni ile Maltepe'den Pendik'e geçebilir, ardından İzmit yönüne giden trenlere aktarma yapabilirsiniz. Tren yolculuğu yaklaşık 2,5-3 saat sürer ve diğer seçeneklere göre daha uzun sürebilir.

Uçak İle

İzmit'e doğrudan uçuş bulunmamaktadır. En yakın havaalanı Sabiha Gökçen Havalimanı'dır. Havalimanından İzmit'e HAVAŞ otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Verilen bilgiler seyahat tarihinize ve zamana bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Güncel bilgiler için ilgili ulaşım şirketlerinin web sitelerini veya müşteri hizmetlerini kontrol etmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yürüyerek

• otobüs acentalarını bul. efetur gibi.
    veya
    maltepeden trenle de gidebilirsin izmite.

tren seferleri biraz azdır ama gidebilirsin.ben izmit pendik seferi yapardım bi ara trenle. tren istasyonu yakındı otobüs uzaktı bende treni kullanıyordum.

• pakaji kullanıcısına yanıt
    tren gebzeye kadar gidiyor.

• kocaelı beledıyesı otobus saatlerı yaz google ordan ogrenırsın
  • Kartal köprüsünden durağı var diye hatırlıyorum.
    200 du galiba hat nosu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YHT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taşıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadıköy- Tavşantepe metrosuna bin, Kartal durağında in. Metrodan çıktıktan sonra İzmit otobüsleri var. 200 numaralı otobüs İzmit merkeze gidiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal köprüsünden 200'e binebilirsin.

Pendik'e gelip YHT'ye binebilirsin.
  • valla ben tren yolculuğu yapalı 10yılı geçiyor. gebzeden başka trene mi biniyoduk acaba unuttum. ama pendikten izmite trenle gittiğime eminim. herekeden de geçiyordu tren. izmitten haydarpaşaya da çok gittim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.