Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanımıyorum ama çok güzel yazmışsın kardeşim İNŞALLAH İYİ HUYLUDUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Daha kemoterapi aşaması falan yokken bu kadar olgunlaştıysanız İnşallah hiç olmaz. Sağlık olmayınca gerçekten ne sosyal hayat kalıyor ne de başka bir şey çünkü insanın kendisine faydası kalmıyor. Bazen görüyorum sevgilimden ayrıldım intihar edicem konularını bu kadar ucuz demek ki hayat onlara göre. Biz sağlığımız için çırpınalım onlar sağlıklıyken bileklerini kessin hap içsin bazen bu haksızlığa çok sinirim bozuluyor.

Hocam şurada yaşanacak ömür ne kadar ki genelde hiçbir şeyi kafaya takmam üzülmem sadece anılar konusunda takıntım vardır.

15 yaşında kadar kendini bilmiyorsun.

18 yaşında lise bitiyor

22 yaşında üniversite

ondan sonra askerlik iş güç 25 yaşında gözünü açıyorsun

ortalama ömür 65 sene emeklilik yaşı oldu zaten 65.

aradaki 40 seneyi iyi kullanmak lazım geri gelmiyor çünkü zaman aşk acısından bilek kesen hap içen kendini jiletleyen.

110 milyar insan yaşamış hocam şu dünyada ne hastalıklar ne acılar hiçbiri yok şimdi.

Hocam ilk cümlenin üzerine saatlerce konuşulur belki ama vakit geç zamanı değil Ben de her şeyi kafaya takarım anılar konusunda da küçüklüğüm yani 12 yaşından öncesini konuşurken hep yüzüm güler ama sonrası...

Yaş konusuna da katılıyorum ama kendimi bağlı tutsak hissediyorum zincirlerimi kırabilsem...

Benim yakınlarım var beyninde tümör olan sonra nişanlanan yani demek istediğinize getiriyorum şimdi teknoloji gelişti çoğu şeyin çözümü var.

quote:

aslında doğru uzmanlık alanım elektrik-elektronik klasik elektronik işi de yaptım notebook tamiri gibi hassas işlerde elektronik kadar olmasa da motosikletler ve arabalardan da anlıyorum motosiklet bölümünde aktif yazarım lavabonun teknik mantığı gibi ufak tefek bir sürü şey daha bu bilgi nereden geliyor dersen felsefeci gibi sorgulamaktan geliyor derim küçüklüğümden beri sorguladım daha doğrusu sorgulattılar temeli 5. sınıfa kadar yaşadığım hayattan geliyor aslında özel hocalar üniversite gezileri zeka testleri deneme sınavları teknik oyunlar resim çalışmaları ki resime yeteneğim yoktu yapamazdım teknik işlerle uğraşırdım 2. sınıfta önüme uzaktan kumandalı araba verirlerdi dağıt, nasıl çalıştığını anla, bize anlat ve çalışır halde geri topla diyordu eğitmen, saatlerce incelerdim 3. sınıfta kablosuz alıcı verici devresi yapmıştım 3-5 parça diyot 1 tane bc237 ile 1 metreden falan alıyordu üstün zekalı bu çocuk özel olarak yetiştireceğiz falan diyorlardı evimize düzenli olarak gelirdi eğitmenler düzenli bilim çocuk geliyordu her hafta, 5. sınıfın ortasına kadar sürdü bu hayat daha sonra kendimi başka bir şehirde kenar mahallenin ilkokulunda buldum :) zorunluluktan değil tamamen keyifleri için. ondan sonra ister istemez aileme karşı tutumum değişti annemle aram iyi gerçi ama sorun babamla o zamandan beri ifadesi kalmadı benim için baya oldu sesini bile duymadım en son pişman olduğunu söylemişti pişmanlık fayda etmiyor 5. sınıftan önce iyi bir aile yapımız vardı sonrasında zaten huzur vs kalmadı kısa süre sonra aile dağıldı şimdi babam başka şehirde ben başka şehirde annem ve kardeşim başka şehirde 1 aile 3 farklı şehir gerçi ben geçici olarak duruyorum 1-2 haftalığına ama seneye kalıcı olabilme ihtimali var hayat işte . önceki aylarda ankara'ya gittiğimde hocalarımdan biri ile karşılaştım kadının gözleri doldu geleceğin çok parlaktı ama ailen şanssızlığına geldi dedi.

ve burada

quote:

benim çalıştığım grup 15 kişiydi herkesin kendine göre yeteneği vardı teknik yeteneği olan 4 kişiydi bunların başındaki kişi bendim müzik grubu resim grubu yazarlık grubu vardı ben 2 grupla çalışıyordum teknik grubun başındaydım yazarlık grubunda ise üyelik yapıyordum yazarlık dediğim aslında hayalgücü yüksek olanlar diyebilirim kurgusal hikaye yazardık.

mesela 2. sınıfta güneş panelleri ile rüzgar üretimi yaptım paralel bağladım seri bağladım 5 panel vardı elimde sigara kutusu kadar daha sonra rüzgardan elektrik ürettim yine 2. sınıfta daha sonra bisikleti modifiye ettim arka tekerin lastiğini çıkartıp jant yuvasına kayış taktım kayışın öbür tarafına dc motor onunla elektrik üretiyorduk sunumu ben yapardım anlatabildiğim kadar 15 kişiye anlatırdım yanımdaki 4 kişi bana yardım ederdi eli anahtar tutan insanlardı :) 3. sınıfta elektroniğe geçtim elektronik hocası dersler verdi tristör triyak optokuplör diyot chip olarak ilk öğrendiğim op-amp entegresiydi lm741 o zamanlar metal kasada şimdiki gibi modern kasada değil board üzerinde deney yapardık hatta lojiklere bile geçmiştim 3. sınıfın sonunda lojik devre çat pat kurabiliyordum

Çok güzel bir hayat yaşadım fuarlara giderdik profesörler ile röportaj yapardık oradakiler ile çok iyi arkadaştık hatta ilk sevgilim resim grubunun başındaki kızdı küçük alizee derdik saçları tipi hareketleri çok benzerdi :) alizee tam o sıralarda ünlü oluyordu gourmandises albümü çıkmıştı :)

askeri lojmanda kalıyorduk oranında ortamı ayrıydı havuzlar atari salonları sinem(küçük alizee) hemen yan lojmanda kalıyordu günümüz beraber geçiyordu bea

Keşke diyorum bu hayatım devam etseydi ama olmadı işte salla diyorum bazen ama zorunluluktan olmadı bu zorunluluktan olsa kader derim ama ailemin keyfi için oldu bu hayatı 5. sınıfta bırakıp ölü mahalle mezarlık sokaktaki ilkokula başladım zaten o başlama benim için bitiş oldu babam pişman ama nasıl affedebilirim ki ? geçti artık herşey o zamanlar geri gelmiyor bitti anı olarak kaldı işte anlatıyorum böyle zaten görmüyorum zorunlu olmadıkça telefonla konuşmuyorum bile beni geçtim annesi kardeşi bile kızgın halam babaannem hala söyler size fazla geldi harcadınız bu çocuğu diye

Böyle bir hayatım vardı.

bu hayat devam etse dünya başıma yıkılırdı

• geçmiş olsu kanka iyi huylu ve çabuk geçmesi dileğiyle
  • Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.

Başınızdaki ağrılar ilk ne zaman başladı. Ne sıklıklaydı. Nasıl bir ağrıydı? Arada benim de başım ağrıyor da onda soruyorum. Tekrar geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Bazen içime doğuyor beynimde tümör olacağını hissediyorum, olmasını istiyorum sanırım. Ne bileyim hayatım biraz kısalsın, her şey anlamsız gelmeye başlasın istiyorum. En güzeli bence, barışık yaşa tümörle, onu sev kıymetini bil.. En zoru anne baba ve kardeşlerinin sana bir şey olması durumunda üzülecek olması geri kalan her şey boş.

İşte hocam o kötü yoksa ölüm kötü değil arkanda kalanlar için üzülüyorsun sadece.

şimdi tık diye gitsen ne hissedeceksin ki olay orada bitiyor artık geriye dönüş yok başka boyuta geçiyorsun farkında bile değilsin olayın sadece ailen farkında.
  • Lazerle öldür gitsin. Tabi önce hangi bölgede ve uygun mu baktırman lazım.

Gözle alakalı olduğunu söylemişsin. Hipofiz bezine yakın mı o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 19 Mayıs 2014; 2:08:38 >
  • Çok geçmiş olsun umarım iyi huyludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.

Başınızdaki ağrılar ilk ne zaman başladı. Ne sıklıklaydı. Nasıl bir ağrıydı? Arada benim de başım ağrıyor da onda soruyorum. Tekrar geçmiş olsun hocam.

ağrılar 6 ay önce başladı çok şiddetli değil genelde ama uzun süreli 2 hafta sürdüğü oluyordu ve çok değişken bir noktadan başlıyor yayılıyor bazen toparlanıyor uykun geliyor boynun ağrıyor hareket edersen şiddetleniyor.
  • geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur umarım

bu arada benim de arada burnum kanıyor yani kanıyor dediğim içinde çok az bir sızıntı oluyor bir de bazen başım ağrıyor ama şu ana kadar hiç şüphelenmemiştim ciddi bir şeyden

hocam burun kanamaları ne şekilde ve sıklıktaydı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 19 Mayıs 2014; 2:14:59 >
  • Geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.

ağrılar 6 ay önce başladı çok şiddetli değil genelde ama uzun süreli 2 hafta sürdüğü oluyordu ve çok değişken bir noktadan başlıyor yayılıyor bazen toparlanıyor uykun geliyor boynun ağrıyor hareket edersen şiddetleniyor.

teşekkürler hocam neşenizi hiç kaybetmeyin.
    Tedaviyi aksatmayın bir şeyiniz kalmaz inşallah.

Bana 1-2 dakikalık keskin bir ağrı saplanıyor sanırsam çok ekrana bakmaktan heralde. Size tekrardan geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur umarım

bu arada benim de arada burnum kanıyor yani kanıyor dediğim içinde çok az bir sızıntı oluyor bir de bazen başım ağrıyor ama şu ana kadar hiç şüphelenmemiştim ciddi bir şeyden

bu aralar hiç kanamıyor mesela ama kanadığı zaman 1 paket peçeteyi bitiriyor baya yüksek debisi var

bir anda başlıyor ılıklık ve kan kokusu geliyor hatta bazen ağzıma demir tadı gelir kanın tadı demir gibi zaten bazen günde 3 posta kanar 2 gün kanamaz bu şekildeydi.bazen her gün kanar.

• Dostum allah şifalar versin. Gözünde ne oluyordu. Bende lise 1 de falan emar çektirmiştim. Ama ailem önemli degilmiş deyip geçiştirdi. Ama benim gozumde çizgili buğulu birsey oluyordu ve 30dk falan sonra aşiri fazla baş ağrisi oluyordu. En sonda mide bulantisiyla geciyordu. Bu olayi lise 1-2 de 10 kere falan yasamistim. Hayatimin en zor gunleriydi. Sence bende ne sorun olabilir? Uni bitsin kendim gidicem emera. Tekrar allah sifalar versin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur umarım

bu aralar hiç kanamıyor mesela ama kanadığı zaman 1 paket peçeteyi bitiriyor baya yüksek debisi var

bir anda başlıyor ılıklık ve kan kokusu geliyor hatta bazen ağzıma demir tadı gelir kanın tadı demir gibi zaten bazen günde 3 posta kanar 2 gün kanamaz bu şekildeydi.bazen her gün kanar.

anladım hocam. geçmiş olsun tekrardan inşallah sağlığına kavuşursun. atlatılmayacak bir hastalık değil kendini bırakma. allah yardımcın olsun.

• çok geçmiş olsun morali yüksek tutmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Dostum allah şifalar versin. Gözünde ne oluyordu. Bende lise 1 de falan emar çektirmiştim. Ama ailem önemli degilmiş deyip geçiştirdi. Ama benim gozumde çizgili buğulu birsey oluyordu ve 30dk falan sonra aşiri fazla baş ağrisi oluyordu. En sonda mide bulantisiyla geciyordu. Bu olayi lise 1-2 de 10 kere falan yasamistim. Hayatimin en zor gunleriydi. Sence bende ne sorun olabilir? Uni bitsin kendim gidicem emera. Tekrar allah sifalar versin..

Mutlaka git hocam geç kalma.

benim görüş alanım daralıyordu mesela odak noktayı net görürsün ama etrafı net göremezsin ama ne olduğunu anlarsın sabittir görüntü. ama bende görüntü titreme yapıyordu.

mesela yazının ortasına geldin 2 kelimeyi net görüyorsun ama sağdaki ve soldaki kelimeleri sabit değil mozaik gibi titreşimli görüyorsun

• geçmiş olsun benim içimden geçen iyi huylu ve şifa bulacağına eminim hislerime güvenirim
  • Çok geçmiş olsun hocam
  • Gecmis olsun hocam
    Ona patronun kim oldugunu goster

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.