Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Dostum allah şifalar versin. Gözünde ne oluyordu. Bende lise 1 de falan emar çektirmiştim. Ama ailem önemli degilmiş deyip geçiştirdi. Ama benim gozumde çizgili buğulu birsey oluyordu ve 30dk falan sonra aşiri fazla baş ağrisi oluyordu. En sonda mide bulantisiyla geciyordu. Bu olayi lise 1-2 de 10 kere falan yasamistim. Hayatimin en zor gunleriydi. Sence bende ne sorun olabilir? Uni bitsin kendim gidicem emera. Tekrar allah sifalar versin..

Mutlaka git hocam geç kalma.

benim görüş alanım daralıyordu mesela odak noktayı net görürsün ama etrafı net göremezsin ama ne olduğunu anlarsın sabittir görüntü. ama bende görüntü titreme yapıyordu.

mesela yazının ortasına geldin 2 kelimeyi net görüyorsun ama sağdaki ve soldaki kelimeleri sabit değil mozaik gibi titreşimli görüyorsun

Finaller bitsin ilk isim bu olacak. Size tekrar gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun. Benımde başım çok fena ağrıyor bazen gözüme vuruyor dayanılmaz bir acı fakat burnum kanamadı hiç bakalım bizdede mı kanser var acaba.
  • Geçmiş olsun kardeşim, umarım iyi huylu çıkar.
  • bu gün cnbce de hanibali izlerken mevzusu geçti kanserin
    kadın şöyle tarif etti
    "normalda karaciğerimde hücre üretmesi gereken bir hücre kan yoluyla yerini şaşırıp geliyor akçiğerde karaciğer dokusu üretmeye çalışıyor"
    beyler kanser küresel güçlerin gıdalara kattıkları hormon,koruyucu maddeler genetik değişiklikler nedeniyle oluyor
    başka bir yerde çalışması gereken yanlış yerde doku üretiyor
    geçmiş olsun kardeş umarım iyileşirsin
  • Gecmis olsun hocam.Allah sifa versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• Ayni belirtiler bendede var

• Gecmis olsun. Ben de beyin kanamasi gecirdim, beyne basmk yaptigi icin o goze olan seyi biliyorum gozunun onunde bir sey var gibi sanki. Hele o agrilari yasayan bilir.

• geçmiş olsun hocam , umarım bir sıkıntı yoktur. daha motosiklet konuşacağız , senin fikirlerini soracağım .

Pozitif olmaya devam , örnek bir duruşun var . İstersen her şeyin üstesinden gelirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 19 Mayıs 2014; 3:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Daha kemoterapi aşaması falan yokken bu kadar olgunlaştıysanız İnşallah hiç olmaz. Sağlık olmayınca gerçekten ne sosyal hayat kalıyor ne de başka bir şey çünkü insanın kendisine faydası kalmıyor. Bazen görüyorum sevgilimden ayrıldım intihar edicem konularını bu kadar ucuz demek ki hayat onlara göre. Biz sağlığımız için çırpınalım onlar sağlıklıyken bileklerini kessin hap içsin bazen bu haksızlığa çok sinirim bozuluyor.

Harbiden, o saydığın tipleri alıp karşına 12 saat aralıksız yumruklayacaksın bak nasıl düzeliyorlar.Bu arada senin problem nedir hocam? Burdan yazmak istemezsen özel mesaj atabilirsin.

Konu sahibine de geçmiş olsun.Çok içtenlikle söylüyorum o tümörü alabilme şansım olsa alırdım

• Hocam sizi 2011 den beri tanırım forumdan, inşallah en kısa sürede sağlıklı günlerinize kavuşursunuz.
  • Çok tatlısın hocamda ihmal etme buyumeden hallettir

• düzelir bence timör illakide tedavisi vardir ama kafaya takmamak lazım en fazla ölürüz bu dünyada onun ötesinde bişi olmaz yarın ölecekse koyvermemek lazım
  • Geçmiş olsun
    Döversin sen o küçük pisliği bişey olmaz sana

• ne oldu 2005DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bensimdi -- 19 Mayıs 2014; 6:43:57 >
  • Çok geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun hocam,inşallah iyi huyludur.
  • Geçmiş olsun iyi haberleri bekliyorum konuya
  • Geçmiş Olsun Kardeş Moralin Yüksek İnancın Tam Olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.