Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Baş ağrın tam olarak nasıl? Bende de bas ağrısı var haftanın 5 gunu basım ağrıyor ağrı gozume vuruyor gozlerim kanlanıyor. Doktor bişey yok diyor ama

Ağrı ortalama ne kadar sürüyor 20 dk mı 1 saat mi 5 saat mi gün boyu my hocam? Bi de gözüme vuruyo demişsiniz zonklayıcı mı yoksa oyucu tarzda bi ağrı. Var? Son olarak hareket etmekle azalıyor mu yoksa tam tersine hareket ettikçe yürüdükçe falan daha da mı şiddetleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun
  • Şu göz titremesi olayını biraz daha detaylı anlatır mısın ?

Bende titreme felan yok ama odak haricinde bulanıklık gibi birşey var sorun olabilirmi acaba
  • Çok geçmiş olsun yazdıklarını güle güle okurdum gerçekten çok üzüldüm kardeşim gelişme olursa kesinlikle yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.
  • Benim de cok nadir sebepsiz yere burnum kaniyor. Okurken irkildim.
    Ama ben kilcal damar zedelenmesi vs. olarak dusundum hep doktora gitmedim.

Allah yardimcin olsun kardesim.

• gözlerin sanki buglanıyor gibi mi oluyordu ? ( Allahım sana geliyorum )
  • Allah acil şifa versin. Benimde başım çok ağrıyor .Ama gozumde pek sorun yok.

• Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

• Hayatindan bize birakabilecegin etkili sozler bu kadar mi? Derdi buyuk olan ufak seylere takilmaz kismini sevdim

• Allah şifa versin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Baş ağrın tam olarak nasıl? Bende de bas ağrısı var haftanın 5 gunu basım ağrıyor ağrı gozume vuruyor gozlerim kanlanıyor. Doktor bişey yok diyor ama

Ağrı ortalama ne kadar sürüyor 20 dk mı 1 saat mi 5 saat mi gün boyu my hocam? Bi de gözüme vuruyo demişsiniz zonklayıcı mı yoksa oyucu tarzda bi ağrı. Var? Son olarak hareket etmekle azalıyor mu yoksa tam tersine hareket ettikçe yürüdükçe falan daha da mı şiddetleniyor

3 gün aralıksız ağardıgı oluyor. Gozume zonklayıcı biçimde vuruyor ve basım ağrıyınca yürüyemiyorum kafam patlacayacak gibi oluyor

• Büyük geçmiş olsun ufakmış atlatırsınız hocam. Genellikle iyi huylu oluyor. Kötü huylu olsa öyle küçük kalmazdı Tıptan anlamam fakat böylesi mantıklı geldi .
  • Benimde başım agriyodu baktım doktora falan orta kulak iltihabı çıktı banada bi care bulabilecek varsa sevinirim

• Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Hocam tipik bir migreniniz var maalesef. Tarifiniz buna uyuyo. Geçmiş olsun. Migreni tamamen çözen bi yol keşfedilmedi henüz ama ağrılarını yok eden ilaçlar var tabi. Triptan türevi ilaçlar tavsiye ediyolar migrende öncelikli olarak. Eğer daha önce bir nöroloji uzmanına görünmediyseniz ne olur nolmaz bi görünün. Hem bazı ilaçları yazma yetkisi aile hekiminde olmuyo. (yazsa da sistem gereği devlet ödemez) Ama Nörolog yazabilir.

Edit: ilacı geçtim migren krizlerini tetikleyen faktörler var. Peynir çiğ soğan yemekten tutun da uykusuzluk ve parlak ışığa kadar farklı insanlarda farklı tetikliyiceler var. Nöroloji uzmanının muayenesinde siz bunları da keşfediyosunuz. Uzun dönemli bi tedavisi öyle zaten. Yani bu tetikliyiceleri mümkün olduğunca hayatından çıkarıyosun kriz gelmiyo. Ola ki geldi o zaman da ya dinlenicen ya da mecbur ilaç alıcAn. En yakın zamanda nöroloğa görün bence. Tekrardan geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 19 Mayıs 2014; 10:16:42 >

• Allah acil şifalar versin.

• Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Hocam okudum hepsini valla ne desem boş kalır gerçekten parıltılı bir hayattan seni ensenden tutup loş sokaklara birakmişlar . İyiki kötü yollara düşmemişsin , iyiki it kopukla arkadaş olupta tinerci, balici olmamişsin hocam . Bahsettiğin seyleri universitede yapiyor millet yahu ilkokul uçuncu sinif nedir şaşirdim :) .

İlkokulda sınıf birincisi olupta şu an siradan bir universitede siradan bir bolum okuyan arkadaşlarim da oldu gerçi ama seninki daha farkli. Şu an kaç yaşindasin acaba ve bulunduğun konum ne ? Üniversiteye mi hazirlaniyorsun , iş mi ariyorsun ? Hayat koşturmacası devam ediyor mu -eski enerjin olmasa bile - ?

Bence etmeli .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.