Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun dostum Allah şifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Valla şuan bende kötü huylu tümör çıksa sevinirim.Darısı benim başıma amin.

inş. ilerde bu yorumunu görüp gülersin şu yazdığına
  • geçmiş olsun
  • Cok gecmis olsun insallah sagliniz normale donee tez vakitte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Konuya girmeden önce csb diye düşündüm. Konuyu açana baktım seni görünce çok üzüldüm dostum. İyi huyludur umarım.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Anlatty?ynyz semptomlar menengiom a uyuyor ama mr y ve bölgeyi görmeden bir?ey diyemem.
    Zaten menengiomlar %99.9 iyi huylu ameliyaty uzun sürer yerine göre ama hallolur.
    Kötü huylu olanlar metastaz lar ki ya?ynyz genç ba?ka odakta kanser olabilemez (olur da olmaz) :D
    Yada glioblastoma multiforme ki zaten 1 sene survisi var ve 60 ya?ynda ileri evrede ortaya çykar beyindeki tipik yapty?y nekroz ve diffüz ödemden mr görüntüsü tipiktir. yani bu olsa hemen anla?ylyrdy.(bu iyi bir?ey)
  • geçmiş olsun kardeşim
  • iyi huyludur iyi ,çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Aklıma enşen türk metin şentürk esprisi geldi sizin de dediğiniz gibi hocam "ufak şeyleri kafaya takıyorsanız büyük dertleriniz yok demektir", yüzünüz herdaim gülsün hocam Allah neşenizi eksik etmesin umarım en yakın zamanda sıhhatinize kavuşursunuz, Allah şifa versin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acan arkadas Atatürk'ün unutulmasını isteyen kişidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, inşallah csb'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Konuyu acan arkadas Atatürk'ün unutulmasını isteyen kişidir.

Eeee ? Ölmesi mi gerekiyor yani ?

• Geçmiş olsun, umarım iyi huyludur... :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-455036665 -- 19 Mayıs 2014; 13:52:23 >
  • quote:

Eee nolmuş?Hadi kaybol burdan anca gidersin

• quote:

Ne alakası var hocam ben o konuda "zamanla herşey unutulur dedim"

çağımız gelişmiş herşey kayıt altında herşey dijital fatih unutulmadıysa Atatürk hiç unutulmaz 2000 sene sonra unutulmaz ama unutulur nasıl unutulur.

Bu şekilde unutulur

"BENİ GÖRMEK DEMEK, MUTLAKA YÜZÜMÜ GÖRMEK DEMEK DEĞİLDİR; BENİM FİKİRLERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYORSANIZ VE HİSSEDİYORSANIZ, BU YETERLİDİR"

zamanla herşey unutulur ilerde sadece kitapta okuyacak gelecek nesiller fikirlerini önemsemeden zaten yeni nesil yozlaşmış durumda dünya umurlarında değil boş bomboş düşünmüyorlar sorgulamıyorlar bunlar çocuk sahibi olacaklar böyle böyle uzaklaşıyoruz ve böyle böyle 10 nesil sonra çok farklı bir türkiye olacak.

Türkiyenin kuruluşundan beri kaç nesil geldi ki. o zamanlarda doğanlar şimdi oldukça yaşlılar torun çocuklarını gördüler yani 4 nesil diyebiliriz sadece 4 nesilde geldiğimiz duruma bakın ve 10 nesil sonraki duruma bakın.

Çok sağlam bir nesilden sadece 4 nesil sonra bilinçsiz bir nesil doğdu bu bu bilinçsiz nesil daha bilinçsiz nesiller yetiştirecektir böyle böyle katlanarak gidecek bu 10 nesil sonra.

Unutulmaz demeyin güvenmeyin o zaman unutulur tam aksine unutulur diye korkun korkun ki unutulmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 19 Mayıs 2014; 13:57:12 >

• Insallah iyi huyludur uzmeyin kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Hocam okudum hepsini valla ne desem boş kalır gerçekten parıltılı bir hayattan seni ensenden tutup loş sokaklara birakmişlar . İyiki kötü yollara düşmemişsin , iyiki it kopukla arkadaş olupta tinerci, balici olmamişsin hocam . Bahsettiğin seyleri universitede yapiyor millet yahu ilkokul uçuncu sinif nedir şaşirdim :) .

İlkokulda sınıf birincisi olupta şu an siradan bir universitede siradan bir bolum okuyan arkadaşlarim da oldu gerçi ama seninki daha farkli. Şu an kaç yaşindasin acaba ve bulunduğun konum ne ? Üniversiteye mi hazirlaniyorsun , iş mi ariyorsun ? Hayat koşturmacası devam ediyor mu -eski enerjin olmasa bile - ?

Bence etmeli .

Yok hocam aslında devam ettim ama desteksiz devam ettim meslek lisesinde elektrik-elektronik bölümü okudum bu şekilde devam ettim sonra baya ilerledim aslında diploma almadım ama kısa sürede iyi yerlerde çalıştım en son bir alman firmasında çalışıyordum daha sonra bıraktım işi kpss için hazırlanıyorum

Hatta daha geçen hafta firmadan tekrar teklif geldi sadece 1 görev görev yeri romanya olur mu dediler ? olur dedim gittim romanya'da 1 hafta tatil yaptım diyebilirim. çalışırken baya ülke gezdim hemde para vermeden

işimi 7 yaşından beri sevdiğim için kolay geliyor insan sevdiği işte başarılı oluyor aslında.

neden kpss.

aslında bir nedeni yok keyif için hazırlanıyorum maaşım artmıyor sadece giriş çıkış saati belli rahat yani

• Adını Marla koy

Şaka yapıyorum üzüldüm hocam, umarım iyi huylu falan çıkarda bir an önce iyileşirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.