Araştırdım bu oyuna tr yama gelmiş ancak oyuna yeni güncelleme geldiği için kaldırmışlar yamayı. Bu yüzden yeniden yapabilecek olan var mı? |
Beyond Good And Evile TR Yama İstek
-
-
Rivayetler, rivayetler... Kafa rahatlığıyla bir askerlik yaptırtmıyorsunuz. Ortalığı 2 ay boş bıraktık şu hale bak.
Falan tarihinde çıkan yama, filan tarihinde de güncellendi. Çeviri sorunsuz çalışıyor. Artık ben bile ne zaman yamayı çıkardığımı unuttum. Yamayı da TR Game Studio'da bulabilirsin.
-
forumda bulunan linke tıklayınca sayfa bulunamadı diyordu. You Tube videosuna baktım alta ki yorumlarda 19 yıl sonra güncelleme gelmiş olabilir filan diyordu o yüzden bende sürüm uymadığı için kaldırdınız sandım. Daha yeni şimdi Tr Game Studios sayfasına girince gördüm v2 versyonu. Acaba yama tek başına satılıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed değer -- 12 Mart 2023; 17:7:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed değerforumda bulunan linke tıklayınca sayfa bulunamadı diyordu. You Tube videosuna baktım alta ki yorumlarda 19 yıl sonra güncelleme gelmiş olabilir filan diyordu o yüzden bende sürüm uymadığı için kaldırdınız sandım. Daha yeni şimdi Tr Game Studios sayfasına girince gördüm v2 versyonu. Acaba yama tek başına satılıyor mu?
Onlar tek fiyata bir sürü yamayı erişime açıyor. Daha fazla bilgiye sahip değilim çünkü o ekipten ayrılalı 1 sene oldu. Şimdi durum nedir bilmiyorum. Ben çeviriyi çıkardıktan kısa bir süre sonra Steam kanadında bir güncelleme getirdi ve dosyaların yerini değiştirdi. O dosyaları tek tek tespit ederek yamayı çalışır hale getirdik. Sağ olsun Steam de o oyuna sahip birisi bana destek olmuştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X