bölüme farklı bir bakış açısı getirelim.sizce beyonder la izlediğiniz bütün filmlerdeki paranormal varlıklar metafizik varlıklar ve okuduğunuz bütün korku hikayelerindeki cinler karşı karşıya gelseler hangisi kazanır? ben beyonder diyorum her türlü.
Kardeş kaldır bunu bu ne
bu arada bence Beyonder alır
Soruya bak
Neyse adam yerine koyup cevap vereyim yine de tek seferliğine .. Dini kitapların en güçlü tanrıları bile en fazla multiversal seviyede .. Onu da "alemler" kelimesinin "evrenler" olabilme olasiligina baglayarak tahmin yurutuyoruz . Beyonder tek atar cinlere ..
Film evreni ne lan
Bruce Almighty bile universal anca ..
Bizim inandığımız Allah hangi seviyede hocam ?
İnşallah çarpılmam bu soruyu sorduğum için
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
sorunuz beni güldürdü cevaba gelirsek OAA yı temsil eden stan lee yi yaratan kişi allah olduğuna göre OAA dan daha üstün
Bizim dini kitabımızda da öyle geçiyorsa :D
Bu arada nerelerdesiniz siz hocam hiç gözüktüğünüz yok
filmden bahsediyorsak yada romanlardan beyonder derim ama sorunuz beni bitirdi
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
kardeşimle takılıyoruz yaz gelmişken
Tadını çıkartın :D
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
hatta şöyle baktımda OAA gibi hatta daha güçlüleri var baktığımızda onları çizen bir insan allahta insanı yarattığına göre allahın buster seviyesini ölçemiyoruz
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
hatta şöyle baktımda OAA gibi hatta daha güçlüleri var baktığımızda onları çizen bir insan allahta insanı yarattığına göre allahın buster seviyesini ölçemiyoruz
Olabilir bilmiyorum
Allah multiversal felan değil bence sonsuz yani
Sonsuzluğu yaratıp yok edebilir
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
multiversal çok az nerden çıkartıyosunuz böyle şeyler birincisi allah heryerde ikincisi herşeyi yapma gücünü sahip üçüncüsü OAA vb çizen insanları yaratan allah olduğuna göre allahın buster seviyesi = sonsuzluk
Hayır comicsci dinlerde en güçlü tanrı multiversal drdi ordan çıkartıyorum
Hocam ben dinden çıkçam galiba aklıma bi soru takıldı gitmiyor
Allah kendi gibi birini yaratabilir ama yarattıktan sonra yok edebilirmi
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
lan amacın çarpılmak mı ? sorunuzu gelirsek kendi gibi birini yaratabileceğini düşünmem ama yaratırsa kopya olana tek atar
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
lan amacın çarpılmak mı ? sorunuzu gelirsek kendi gibi birini yaratabileceğini düşünmem ama yaratırsa kopya olana tek atar
Lan valla çarpılcam hocayamı gitsem :D
nasıl dindeki tanrılar multiversal yok artık dindeki tanrı>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...çr lerdeki ve filmlerdeki tanrılar