Şimdi Ara

BEZMİALEM HASTANESİ NEREDE ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden çapanın aşağısında vakıf gureba vardı bezmialem yine orada değilmi? Diş için randevu alıp oraya gideceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatihte hacı. Otobüs durakları var onun karşısında olmasi lazim.

• Çaylanan Adam kullanıcısına yanıt
    Fatihte hangi durakta inmek gerekir?hocam çapanın aşağısındada bezmialem hastanesi yokmu?

• vatan caddesi üzerindedir, emineyetin karşısında sayılır. aksaray yönüne giderken sağda kalır. bezmi alem durağı vardır zaten otobüsle gideceksen
  • bezmi-alem aksaray tarafına giderken ulubatlı durağından sonra

eski vakıf gureba simdi bezmialem
  • Valla hastaneyi biliyorum ama inan durağın adını bilmiyorum.

• Neyle gideceksin ona göre söyleyeyim ama habibler-topkapı tramvayında vatan durağında in havaalanı-yenikapı metrosunda emniyet fatih durağında in emniyet fatihde inersen yürüme mesafesi 1-2 dk dır vatanda inersen 5-10 dk içersinde orada olursun merak etme yakın yer merkezi konumda.
  • Bu hastanenenin farklı binalarımı var? Benim gittiğim yer çapa tıp fakültesinin biraz aşağısında vakıf gureba vardı orası bezmi alem olmadımı ? Aksaray falan nerden çktı kafa karstı :)

• Emniyetin yanı vatan caddesi üstünde otobüs durağının adı da emniyet olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 10 Ağustos 2015; 14:42:04 >
  • TaurenChef T kullanıcısına yanıt
    Vatan durağında indikten sonra aktarmayla fatih emniyet durağına binerim diş için gidiyorum orasıdır değilmi hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.