Şimdi Ara

Bf 3 En İyi Tankçı Loadout ? Ve guıded shell kullanımı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en iyi tank dizilimini ve guıded shell silahını nasıl kullanacağımızı açıklarmısnız bilmeyenler çoktur emınım ben suan butun tank muhımmatlarını açtım fakat guıded sheeli kulanamadım yardımcı olursanız sevınırım

• Uçaklara atılıyo olabilir guided shell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tank full şu an kullandığım üçlü Reactive Armor - Ir Smoke - Guided Shell& Cannister Shell.
    Guided güdümlü füzedir tanklara vb diğer araçlara kilitlenerek atılır kilitlenme süresi ve merminin tekrar yüklenme süresi uzun olduğu için millet fazla kullanmaz ayrıca karşı taraf IR smoke attığı zaman hiçbir işe de yaramaz , fakat kullanmasını bilirsen çok işe yarar.
    Onun dışında Cannister Shell pompalı tüfek gibidir Coaxial mermiler gibi sürekli ateş etmek zorunda kalmazsın tek atışta 'askerleri' öldürebilirsin.
    İkisinide değişmeli olarak kullanmanı öneririm çünkü ikisininde yüklenme süreleri uzundur.
  • Reactive Armor- Smoke- Lmg-Hmg

Canister veya guided alanlar piyadeye karşı ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reactive Armor - Smoke -Lmg iyidirr.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reactive armor+zoom optics+lmg/(kullanım tarzına göre hmg) bu kurulumla service star koleksiyonu yaptım guided shell çok da işe yarar birşey değil. engineersanız javelin alın yanınıza daha hayırlı. uzaktan çalışın mümkün mertebe hareketli olun. tankların en zayıf yeri arkası, sonra yanları , en güçlü yeri ise önüdür. o sebeple tanka uzaktan arkadan yanaşın.
  • reactive armor + zoom optics + tow (tank destroyer ise tow vazgeçilmezdir)
    tank için: reactive armor + zoom optics + hmg en baba üçlemedir.

hmg ile çok heli indirmişliğim vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.