Şimdi Ara

BF 3 oyundan atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bf 3 key aldım ve multi oynamaya başladım ama bir türlü 5 dakikadan fazla oynayamadım, sürekli bf 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve oyundan çıkıyor, bu durumu nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: miwaly

Arkadaşlar bugün bf 3 key aldım ve multi oynamaya başladım ama bir türlü 5 dakikadan fazla oynayamadım, sürekli bf 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve oyundan çıkıyor, bu durumu nasıl çözebilirim?

sistemin 32 bit sanırım.64 bite gec 32 bitte bu tür sorunlar cıkartıyor.
  • ayarları en düşüğe çektim ve oyundan atma sıkıntısı geçti 1 saat falan oynadım, ayarları yükseltince yine aynı sorun, patch lazım galiba oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

Arkadaşlar bugün bf 3 key aldım ve multi oynamaya başladım ama bir türlü 5 dakikadan fazla oynayamadım, sürekli bf 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve oyundan çıkıyor, bu durumu nasıl çözebilirim?

sistemin 32 bit sanırım.64 bite gec 32 bitte bu tür sorunlar cıkartıyor.

Galiba ben de öyle şeyler duymuştum ama emin değilim.Bu sorunu google'da aratırsan daha iyi sonuçlar alırsın.Olmazsa yapacak bir şey yok temiz bir format ve son sürücüleri yüklersin problem de çözülmüş olur.
  • quote:

ayarları en düşüğe çektim ve oyundan atma sıkıntısı geçti 1 saat falan oynadım, ayarları yükseltince yine aynı sorun, patch lazım galiba oyuna

aynen 32 bitte sadece lowda acabiliyorsun ayarları yukarı alırsan donuyor.bendede öyleydi 64 bite gectim artık sıkıntısız oynuyorum cok sukur
  • quote:

quote:

ayarları en düşüğe çektim ve oyundan atma sıkıntısı geçti 1 saat falan oynadım, ayarları yükseltince yine aynı sorun, patch lazım galiba oyuna

aynen 32 bitte sadece lowda acabiliyorsun ayarları yukarı alırsan donuyor.bendede öyleydi 64 bite gectim artık sıkıntısız oynuyorum cok sukur

Low da oynatıp High yada medium da oynatmıyorsa donanımından kaynaklanan bir sorundur ısınma gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

quote:

Low da oynatıp High yada medium da oynatmıyorsa donanımından kaynaklanan bir sorundur ısınma gibi ...

hayır dostum bf3 için böyle degil 32 bitte mediuma aldıgın anda oyundan atıyor. 64 bitte mediumda sorunsuz oynuyorum.bf3 konularındada bakarsan göreceksin herkesin durumu böyle 32 bitte sorunlu bir oyun bf3.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    NFS HEAT OYUNDAN ATMA SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekran kartını güncelle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.