Şimdi Ara

bf 4 sizce kaldırır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler laptobumda bf 4 oynayabilir miyim?
    sistemim intel core i7-3630QM cpu 3.2 ghz ye kadar çıkıyor
    ram=8gb
    ekran kartı= 7600M series
    bide bunlar yazıyor
    toplam kullanılabilir grafik belleği 5888MB
    ayrılış video belleği 2048 mb
    paylaşılan sistem belleği 3840 mb
    sitelere güvenmiyorum fazla kaldırmaz dediği oyunu ultra ayarlarda oynamıştım bende buraya sormak durumunda kaldım.Yardım ederseni sevinirim teşekkürler şimdiden.

• kardes ne kadar sıstem ozelıgın olursa olsun leptopta bu oyun oynanmaz bende senın gıbıyım :D cok ısınıyor makına bır sureden sonra leptop sogutucuda yetmıyor ama 1 2 saat normal oynarsın sonra makınanın dınlenmesı lazım yoksa oyun kasıyor donuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

kardes ne kadar sıstem ozelıgın olursa olsun leptopta bu oyun oynanmaz bende senın gıbıyım :D cok ısınıyor makına bır sureden sonra leptop sogutucuda yetmıyor ama 1 2 saat normal oynarsın sonra makınanın dınlenmesı lazım yoksa oyun kasıyor donuyor :D

İyi bir sogutucu olduktan sonra sorun olmuyor bende imzamdaki laptop ile kesintisiz 9 saat oynamıslıgım varr speedfan 9 saatun sonunda gpu 86 ölçtü biliyorum yüksek ama hiç bir donma,kasma falan olmadı :D
    iyi bir sogutucu veya buz kalıpları yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

kardes ne kadar sıstem ozelıgın olursa olsun leptopta bu oyun oynanmaz bende senın gıbıyım :D cok ısınıyor makına bır sureden sonra leptop sogutucuda yetmıyor ama 1 2 saat normal oynarsın sonra makınanın dınlenmesı lazım yoksa oyun kasıyor donuyor :D

İyi bir sogutucu olduktan sonra sorun olmuyor bende imzamdaki laptop ile kesintisiz 9 saat oynamıslıgım varr speedfan 9 saatun sonunda gpu 86 ölçtü biliyorum yüksek ama hiç bir donma,kasma falan olmadı :D
    iyi bir sogutucu veya buz kalıpları yapabilirsiniz

Hocam bad company 2de gölgeler low da diğer ayarlar yüksek ayarda akıcı oynanıyodu zaten 2 3 saat oynarım en fazla o da gece uyku tutmazsa kaldırır mı peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda bahsedilmiş, arkadaşa katılıyorum. Laptop her ne kadar sistemi iyi olsa da oyun için değildir.. Açsa bile ömrünü çok hızlı bir şekilde tüketirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.