Şimdi Ara

BF Amazon.de Ps4 sipariş konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
16
Favori
82.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günde 2 saatlik yoldan daha gelemedi kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

2 günde 2 saatlik yoldan daha gelemedi kargo
    2 gunde 20dklik yoldan gelemedi

Eşşoğlu eşşekler

İste bu yüzden biktim bu ulkeden usandim

24 saatten az zamanda geldi taaa hollanda sinirindan buraya

Bu memleket asla duzelmez 100 yil sonra bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • depo belli olduktan kaç gün sonra kargoya verildi bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paskiti

depo belli olduktan kaç gün sonra kargoya verildi bilgisi olan var mı acaba?
    Benim 9 gün sonra verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod'lu paket alanlar arkadaşlar oyun Almanca'mı geliyor? Direkt takas etmeyi düşünüyorum ama oyun Almancaysa verebilirmiyim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Ben de teslim aldım az önce.
    Hayırlı olsun reyiz

Benimki de geldi

Cok saol yardımların için

Suan cod mwyi kuruyorum kafam baya bozuktu iyi geldi VAllaha

Bir de urunu 25 gunde almamiza neden olan amazondan kargo parasini alabilsek super olur

• wavel W kullanıcısına yanıt
    Kutu üzerindeki yazılar almanca ama ben de satmayı düşündüğüm için jelatini bile açmadım hocam.
    Takas değeri nedir bu arada hocam sence? Bilmediğimden soruyorum biraz araştırdım ama

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. 1-2 kişi chat üzerinden böyle bir konuşma yapmış sanırım ama Amazon daha önceden söz vermediği bir taahhüdü yerine getirmeyecektir. O söylediği kişiler alır belki. Konsolun gelmesi yeterli.

• quote:

Güle güle kullanın. 1-2 kişi chat üzerinden böyle bir konuşma yapmış sanırım ama Amazon daha önceden söz vermediği bir taahhüdü yerine getirmeyecektir. O söylediği kişiler alır belki. Konsolun gelmesi yeterli.
    Ben VAllaha atar giderimi yapacam siparisi iptal ederler diye yapamadim serefsizler bizi en sona birakti

Bir daha da Allah muhtaç etmesin bunlara

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası böyle bir davranışı doğru bulmuyorum. Amazon veya diğer birçok yabancı yerel site bu tarz suistimallerden dolayı birçok ürünü göndermeyi bıraktı. Sipariş yola çıkmadan bu söz verilen kullanıcıların durumu ayrı. Müşteri hizmetleri o sözü verdiyse onlar için yerine getirmek durumunda ama şimdi kalkıp da herkes paket geç geldi, kargo paramı geri verin diye atar yaparsa sonraki dönemlerde paket bekleyecek bir siparişimiz bile olamayacak.

• quote:

Açıkçası böyle bir davranışı doğru bulmuyorum. Amazon veya diğer birçok yabancı yerel site bu tarz suistimallerden dolayı birçok ürünü göndermeyi bıraktı. Sipariş yola çıkmadan bu söz verilen kullanıcıların durumu ayrı. Müşteri hizmetleri o sözü verdiyse onlar için yerine getirmek durumunda ama şimdi kalkıp da herkes paket geç geldi, kargo paramı geri verin diye atar yaparsa sonraki dönemlerde paket bekleyecek bir siparişimiz bile olamayacak.
    Katılıyorum hocam atar yapsak direkt Türkiye damga yiyebilir, sonra bekleyemeyiz bile.

Mesaj atmayı ben de düşünüyorum ama kargo için biraz fazla bekledik bi güzellik yapabilir miyiz gibisinden, kibarca

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Hocam şansınızı deneyebilirsiniz. Sonuçta iletişim formu herkes için açık ama Almanya müşteri memnuniyet politikası gördüğüm kadarıyla Amerika sitesi kadar esnek değil.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bi şey yapacaklarını sanmıyorum hocam yazsam öyle yazardım diye dedim

Konsol geldiğine şükrettik zaten şu son 1 hafta sağolsun

Ben de sizin gibi kutuyu açmadım yazıları görünce sormak istedim. Eğer oyun Almanca değilse 200-250 civarında değer biçiyorlar. Almak istediğim oyun nba 2k20 tam kafa kafaya geliyor kutulu takasta. Elinde 2k20 olup takas isteyen olursa forum içi takas düşünebilirim.

• wavel W kullanıcısına yanıt
    Üstte bi arkadaş kuruyorum yazıyordu görünce cevaplar belki hocam, ama dil desteği olduğuna kesin gözüyle bakıyorum, İngilizce vardır yani

Orası öyle. Amazon Almanya sağlam kızakladı. Paketlerin gelmesi kafi. Arada iptal olanlar da oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reserpin

Bu mesaj silindi.

• Beyler konsolları priz dönüştürücüsü ile kullanınca bir sıkıntı yaşamayız değil mi ?

• Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.