Şimdi Ara

BF Amazon.de Ps4 sipariş konusu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
16
Favori
82.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir soru bizim makinelerin Türkiye’de geçerli bir garantisi var mı? Ben Co.uk’den aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsen -- 21 Aralık 2019; 15:56:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ingiltereden alınan konsol fazla ısınıyor ve çok sesli çalışıyor bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibumii

Arkadaşlar ingiltereden alınan konsol fazla ısınıyor ve çok sesli çalışıyor bu normal mi?
    slim cihazsa normal değil,ısınmaması ses çıkarmaması lazım konsolu nerede oynuyorsunuz etrafı açık olsun hava delikleri falan kaloriferin yanınada koymayın, oyun cd li oynarken mi ses çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

slim cihazsa normal değil,ısınmaması ses çıkarmaması lazım konsolu nerede oynuyorsunuz etrafı açık olsun hava delikleri falan kaloriferin yanınada koymayın, oyun cd li oynarken mi ses çıkarıyor

Alıntıları Göster
    Evet fifalı 500 gb olan cd yi takınca ses artıyor haliyle her seferinde çıkarmam mı lazım Cd yi

• quote:

Orijinalden alıntı: sibumii

Evet fifalı 500 gb olan cd yi takınca ses artıyor haliyle her seferinde çıkarmam mı lazım Cd yi

Alıntıları Göster
    cd li oynuyorsanz normaldir yani kapattığınzda içinde bırakmayın birşey yok makinanızda ısınabilir biraz kapancak düzeyde olursa vede ısınmadan kaynaklı makina kapanırsa o zaman problem vardır dedğim gibi oynarken etrafı açık olsun
  • kargosu gelmeyen var mı benimki gelemedi daha da
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Daha kargoya bile verilmedi.

• kunglao K kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlarla birlikte geldi benimki de Türkiye'ye. Yetkilendirme belgesini salı yolladığım için hala gelmedi.Bugün gümrükten çıktı diye gözüküyor.
  • 10.12.2019 Tarihinde görüştüğüm kişi 1-2 güne kargonuz hazır demişti.Bende 14.12.2019 da kargom yola çıkacak değilmi diye teyit ettirdim.Evet doğrudur yazmıştı.Bugün yine aynı kişi denk geldi.Kargo durumunu sordum ve konuşmamızı gönderdim.Böyle böyle diyordun ayın 21 olmuş dedim.Oda dediki deponuz belli olmuş yönlendiriyorum dedi.Bende ya bi sktir git kadir dedim.Zıvanadan çıkarttılar iyice.
  • 27 kasımda sipariş verdim herkesin ki geldi bir ben kaldım herhalde 20 ocağa kadar bekletip birde iptal ederlerse bak sen ozaman şenliğe

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashZinger

27 kasımda sipariş verdim herkesin ki geldi bir ben kaldım herhalde 20 ocağa kadar bekletip birde iptal ederlerse bak sen ozaman şenliğe
    Yalniz degilsin dostum. Surekli oyaliyorlar

• Gelmeyen siparişler Amazon İngiltere mi? Yılbaşında indirim olursa oradan bir set almayı düşünüyorum.
  • Amazon almanya hocam ingiltereden siparisi gelmeyen kalmadi sanirim

• CrashZinger kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 Aralık’ta verdim. Malesef gönderim için hazırlanıyor dışında hiç bir şey yazmıyor. Herhalde 20 Ocak belirtilen son güne kadar oyalayacaklar. ParAyı da çektikler 6 Aralık’ta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de beklemedeyim hala.Preparing to Dispatch ten başka hiç bir hareketlilik yok

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Black Friday kadar olmasa da belki de yılbaşında da güzel indirimler olabilir. Geç de olsa gönderiyorlar sonuçta. Fiyat iyi olursa her şekilde alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Black Friday kadar olmasa da belki de yılbaşında da güzel indirimler olabilir. Geç de olsa gönderiyorlar sonuçta. Fiyat iyi olursa her şekilde alınır.
    Daha gönderecekleride mechul, forumda bir kac kisinin iptal ettiler

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Evet orası öyle ama birçok sipariş teslim edildi. Şansızlık yaşayan da var.

• Biraz şans oyununa döndü doğru, şanslılar da 1ay sonra alabildiler.

Ama güzel indirim olursa düşünülebilir mi sanırım evet

• kargo parasını istiycem göndersinler ne bu ya ağaç olduk resmen
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.