Şimdi Ara

BF Amazon.de Ps4 sipariş konusu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
16
Favori
82.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 344 eurya konsol olanını aldım, inşallah sizinkiler kadar uzun sürmez 209 euro ve ithalak vergileri ve kargo eklenince 344 oldu.
  • ozgurrapper kullanıcısına yanıt
    Sipariş tarihiniz neydi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Sipariş tarihiniz neydi?
    28 kasım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha aralığa geçemediler herhalde

• farukisin F kullanıcısına yanıt
    Selamlar. 94 euro deposito ucreti diyor. Forumda 40 euro ucret odeyen var. Acaba bir kismini geri yatirirlar mi? Bir de konsol olani derken ne demek istediniz? Oyunsuz mu demek?

• Amazondan almanızı tavsiye etmem. 1 aydır bekliyoruz eline ulaşan var ulaşamayan var. 1 aydır çektiğimiz strese asla değmezmiş. Müşteri hizmetlerinden depocusuna kadar hepsi çöp.

• Shevek S kullanıcısına yanıt
    Black Friday zamanı bazı ilanlarda Amazon vergiyi eksik hesapladı. Bazı ilanlarda olması gerektiği şekilde gümrük vergisi ve ÖTV varken
    bazı ilanlarda sadece gümrük vergisi oluyor. O yüzden de vergiler düşük çıkıyor. O siparişler geç de olsa geldi.

Gümrük ücretini Amazon bazen kısmen geri yatırıyor ama bu farklı bir durum. Onun sebebi gümrük ücretini siparişte önceden kesmesi ama
    bir şekilde gümrükten geçerken o kadar ücret ödenmemesi. Ancak artık gümrükler çok sıkı. Tam gümrük bedeli ödemeden siparişin geçmesi zor gözüküyor.

Öyle olursa 2 ay kadar sonra Amazon fazla almış olduğu gümrük bedelini kredi kartına geri yatırıyor. Bunun için birşey yapmanıza gerek yok.
    Bu geri ödemenin kesin yapılması gibi bir durum da yok zaten. Gelirse geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 31 Aralık 2019; 10:58:46 >
  • Böyle olsa bile arada çok fiyat farfi var. 2900 tl lik ürünü amazon.de suanda 2300 tl ye alabiliyorsun. 1 ay da çokmuş tabiki. Biraz daha beklenirse fiyatların da düşeceğini düşünüyorum. Malum ps 5 e az kaldı

• Arkadaşlar selamlar,
    Aşağıdaki ürünü 209 eur ve toplamda vergiler hesaplanmış olara 344 eur TR gelecek şekilde aldım.
    Canlı sobhbette ürünün stoklarda olmadığı ve TR'ye de gönderimi olmayan ürünü aldığımı söyledi, ben de vergiler vs hepsi hesaplandı bu ürün nasıl TR'ye gelmez diye sordum. Gelmeyecektir dedi. Ben de bekleyeceğim dedim.
    BF'de bu ürünü amazon.de alan oldu mu ? eline ulaşan oldu mu ?
    söylediğine göre eğer sony üretimi durdurmadıysa Noel tatilinden sonra ocak ayında stok gelir dedi.

www.amazon.de
    PlayStation 4 Pro - Konsole (1TB, schwarz, Pro, Modell: CUH-7216B): Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/gp/product/B07HSJW7HK/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

• farukisin F kullanıcısına yanıt
    Ben fortnite olanı 1 Aralık’ta aldım. Şerfsizler hala kargoya vermedi. 24 saat içinde göndermezseniz iptal ediyorum ayrıca tüm platformlara da şikayetimi bildireceğim dedim kendimce rest çektim yani bir şey olmayacak biliyorum son bir şans öyle bir mesaj çektim. Gerçekten de göndermezlerse yarın iptal edeceğim böyle rezillik olmaz Ps 4 prosu da batsın Amazon’u da batsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Ben fortnite olanı 1 Aralık’ta aldım. Şerfsizler hala kargoya vermedi. 24 saat içinde göndermezseniz iptal ediyorum ayrıca tüm platformlara da şikayetimi bildireceğim dedim kendimce rest çektim yani bir şey olmayacak biliyorum son bir şans öyle bir mesaj çektim. Gerçekten de göndermezlerse yarın iptal edeceğim böyle rezillik olmaz Ps 4 prosu da batsın Amazon’u da batsın
    Bıktırıpda iptal edilinceye kadar bekletiyorlar işte.Aynı cevapları duymaktan o kadar çok sıkılmıştımki bir ara müşteri hizmetlerine bildiğiniz nefesi kuvvetli bir hoca varmı dedim.Ona okuyup üfletelimde öyle bari gelsin dedim.
  • Hocam en etkili nereye şikayet edebiliriz?

• Brkgk kullanıcısına yanıt
    Ben tecrübesizim hocam müşteri hizmetleri dışında bir platform bilmiyorum. Ayak yapmak için öyle yazdım 😃

Gerçekten bıktım her gün girip sipariş durumunu kontrol etmekten gına geldi. Takıntı haline dönüştü psikolojim bozuldu yani o ürün olmaZsa olmasın ne olacak ki ama nasıl bir içsel soruna dönüştüyse zihnimde atamaz oldum bir türlü. Göndermezlerse iptal edip rahatlayacağım en aZından. Napalım promuz olmayıversin

• Kesinlikle haklısın hocam. Baştan 1 ay bekleyeceğimizi bilsek ben almazdım giderdim 1000 lira verip Türkiyeden satın alırdım. O sinir strese değmezmiş. Amazon beş para etmez.

• İngiltere’den alıp ürünü gelmeyen var mı?

• Araya yilbasi tatili girdi artik 1 ay daha gelmez kargo.

• Geçen mesaj attım güya hızlı kargo dedim.27 sinde sipariş verdim.1ay oldu hala bir gelişme yok dedim.Stok yok iki ihtimal var isterseniz siparişi iptal edin, yada beklediğiniz için teşekkür ederiz dedi anasını satıyım sanki bedava ürün aldık.Adamın muamelesi buydu 20 ocağa kadar beklicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 30 Aralık 2019; 21:34:56 >
  • CrashZinger kullanıcısına yanıt
    Benim dünkü atarımdan sonra mail geldi depo bilginiz belli oldu diye ama biliyorum ki ayak yapıyor yine. Çünkü hiç bir değişiklik yok. Ben beklemeyeceğim bu akşama kadar iptal edeceğim artık

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.