Şimdi Ara

BF Amazon.de Ps4 sipariş konusu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
16
Favori
82.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Benim dünkü atarımdan sonra mail geldi depo bilginiz belli oldu diye ama biliyorum ki ayak yapıyor yine. Çünkü hiç bir değişiklik yok. Ben beklemeyeceğim bu akşama kadar iptal edeceğim artık
    Benim 10 gundur depom belli hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Yani bi gelişme yok diyorsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 Aralıkta depom belli oldu hala gelişme yok
  • Amazon de bakınca bu sabah istanbuldan dağıtıma çıkmış akşam 8 de teslim edilecek diyor.Ups arayınca yetki belgesini gümrüğe sunmuşuz cevap gelmesini bekliyoruz.Bir sıkıntı halinde sizi ararız diyor.
  • ozgurrapper kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zamanda geldi?
  • KYhain kullanıcısına yanıt
    Depo belli olunca ne yazıyor?

• quote:

Depo belli olunca ne yazıyor?
    Yazan birşey yok.15 Aralikta belli olan depoya ürünün sevkini 28 araliga kadar yaptirincaya kadar ugrastirdilar

• Onların söylemiyle depo stok bilgisi her siparişin farklı çıkmış aynı anda sipariş verilse bile. Mesela benim siparişim için şuan dedikleri şey ürününüzün deposu belli fakat Türkiye’ye çıkış yapmayan depoda olduğu için gönderim gerçekleşmiyor. Saçma sapan birşey. Bundan 2 hafta önce de ürünüm gönderime hazırdı fakat gümrük problemi vardı uzmanlar güya onu çözmeye çalışıyorlardı. Özetle yalan dolan hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 1 Ocak 2020; 15:41:57 >
  • Anlamadığınız nokta amazon.de gerçek amazon iştiraki değil sadece franchising usülü amazon ismini kullanan özel bir firma, amazon ile alakası yok sadece isim hakkına sahip. Amazon.com ile aynı kaliteyi beklemek hatadır.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam sen anlattın da biz mi anlamadık

• Amazon.de bugüne dek böylesine rezil bir BF dönemi geçirdi mi? Ben hatırlamıyorum

• quote:

Hocam sen anlattın da biz mi anlamadık
    İşin şakasını bırakalım da, bilmeyen çok maalesef.
    Bence ''maalesef'' senin birşey bildiğin yok. Anonim Şirket nedir, kalite standartları nedir öğren ondan sonra bağı yok, anlamıyorsunuz falan deyip alakasız şeyler yazarsın. Amazon.de Amazonun öz evladıdır.

Bu arada benim fortnite tam 1 ay oldu hala gönderilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttek

Bence ''maalesef'' senin birşey bildiğin yok. Anonim Şirket nedir, kalite standartları nedir öğren ondan sonra bağı yok, anlamıyorsunuz falan deyip alakasız şeyler yazarsın. Amazon.de Amazonun öz evladıdır.

Bu arada benim fortnite tam 1 ay oldu hala gönderilmedi.
    İyi o zaman öz evladı size göndermemeye devam etsin uyaranda kabahat.
    Uyarsan ne değişiyor? Millete almadan önce bakın bu iş sıkıntılı göndermezler diye uyardın mı? Asıl o zaman işe yarardı. İş işten geçmiş millet mağdur olmuş ben uyarayım diyor. Kime ne faydası var ?

• Yeni bilgi, PlayStation 4 Pro
    Ürünlerimiz Türkiye gümrüğü tarafından kabul edilmeden iade gönderilmektedir bu yüzden sorun yaşanıyor.
    İlgili departman siz değerli müşterilerimiz kaybetmemek için elinden geleni yapıyor efendim yavaş yavaş sorun giderilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukisin -- 2 Ocak 2020; 9:46:35 >
  • quote:

Uyarsan ne değişiyor? Millete almadan önce bakın bu iş sıkıntılı göndermezler diye uyardın mı? Asıl o zaman işe yarardı. İş işten geçmiş millet mağdur olmuş ben uyarayım diyor. Kime ne faydası var ?
    Kamyon devrildikten sonra yol gösteren çok olur.O arkadaşta onlarda biri işte.Salla boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukisin

Yeni bilgi, PlayStation 4 Pro
    Ürünlerimiz Türkiye gümrüğü tarafından kabul edilmeden iade gönderilmektedir bu yüzden sorun yaşanıyor.
    İlgili departman siz değerli müşterilerimiz kaybetmemek için elinden geleni yapıyor efendim yavaş yavaş sorun giderilmektedir.
    Yalan ! Peki gonderdikleri ve eline ulaşanlar nasil oldu. Turkiye kabul etmese hic birini kabul etmezdi

Muhtemelen istenilen ektra bir şey var ya da yeni başladılar bunu istemeye var bi yerlerde bir sorun ama kimse net birşey söylemiyor.
    Tabii ki yalan. Söyledikleri her şey yalan. Kafalarına göre takılıyorlar resmen.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.