Şimdi Ara

Bf oynadıktan sonra Cod'de garipseme sizdede oluyor mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2008-2012 ye kadar hep cod oynadım sonra bf oynadım bf'den sonra cod bi garip geldi sizede öyle oluyormu

mesela cs go oynayan biri birden bf4 e geçse garipseme olur mu

• şöyle bir garipseme olur ne salak adammışım cod ve cs go oynadığım için kendi kendine söylenebilir insan. çünkü Battlefield serisinden daha iyisi ver gerçeği yansıtan oyun olmamasından dolayı tabiki savaş FPS türünden bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

şöyle bir garipseme olur ne salak adammışım cod ve cs go oynadığım için kendi kendine söylenebilir insan. çünkü Battlefield serisinden daha iyisi ver gerçeği yansıtan oyun olmamasından dolayı tabiki savaş FPS türünden bahsediyorum.

CoD, BF ve CS farklı kulvarlarda olan oyunlardır. Bırakın şu şundan iyi, bu bundan gerçekçi laflarını. Hiçbiri diğerinden iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

şöyle bir garipseme olur ne salak adammışım cod ve cs go oynadığım için kendi kendine söylenebilir insan. çünkü Battlefield serisinden daha iyisi ver gerçeği yansıtan oyun olmamasından dolayı tabiki savaş FPS türünden bahsediyorum.

CoD, BF ve CS farklı kulvarlarda olan oyunlardır. Bırakın şu şundan iyi, bu bundan gerçekçi laflarını. Hiçbiri diğerinden iyi değil.

hocam haklısın hepsinin özellikleri var fakat cs go ne kadar yenilenmiş olsada cod ve bf den geride kalıyor cs nin hastası başka mesela cs go videoları izliyorum adam baretta ile geziyor kapıdan çıkanı anında indiriyor cs oynayıcısı olmayan biri için sıkıcı olur bi süreden sonra cod de ki hile bot gibi oynuyorlar neredeyse tahminimce cs serisini cs harici oyun oynamamış kişiler oynuyor çünkü çok ustalar ben counteri 2000-2002 arası falan oynadım bi ara 1.6 versiyon oynadım yükledim yerden kalkamadım sonra sildim şimdi cs go nasıldır bilmiyorum

edit bir sorum olacak cs oynayıcısıysan aydınlatır mısın neden herkes cs de sadece dust ve dust 2 de oynuyor ben 2000 li yıllarda oynarken militia ve assault astec falanda çok oynanırdı adamlar sadece dust takılıyor sıkılmıyorlarmı hiç ve cs go nasıldır hile durumu mapleri falan militia assault astec mapleri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 29 Aralık 2014; 14:14:47 >

• Burda kotülemek için söylemiyorum ama cod da ne kadar tecrübeli , iyi bir oyuncu olunsada bi sekilde ölüyorsun.Kim önce görürse o alır hesabı genele.Haritalar bazı istisnalar hariç aşırı kötü oluyor.Gerçekçiliğe değil aksiyona odaklı bir oyun.15dk oynayıp çıkarım diyorsanız tamam ama fazlası çekilmiyor.
    Bf-cs karşılaştirması yapamam ama gözümde cod mp hep çöp bir oyun olarak kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

Burda kotülemek için söylemiyorum ama cod da ne kadar tecrübeli , iyi bir oyuncu olunsada bi sekilde ölüyorsun.Kim önce görürse o alır hesabı genele.Haritalar bazı istisnalar hariç aşırı kötü oluyor.Gerçekçiliğe değil aksiyona odaklı bir oyun.15dk oynayıp çıkarım diyorsanız tamam ama fazlası çekilmiyor.
    Bf-cs karşılaştirması yapamam ama gözümde cod mp hep çöp bir oyun olarak kalacak.

Hocam aynı oyun olsada cod 2 ve 4 ile yenilerinin arasında fark var hele 2 de 4 sene önce cod 2 de aldığım keyfi hiç bir oyunda almadım cod 4 ise yine aynı millet oynamaktan çok muhabbet ederdi pipeline cash crossfire bölümü güzeldi şimdi kalmadı artık bir anı olarak kaldı şimdi bf 3 ve cs go almayı düşünüyorum bf 4 keyifli değilmiş bakacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

hocam haklısın hepsinin özellikleri var fakat cs go ne kadar yenilenmiş olsada cod ve bf den geride kalıyor cs nin hastası başka mesela cs go videoları izliyorum adam baretta ile geziyor kapıdan çıkanı anında indiriyor cs oynayıcısı olmayan biri için sıkıcı olur bi süreden sonra cod de ki hile bot gibi oynuyorlar neredeyse tahminimce cs serisini cs harici oyun oynamamış kişiler oynuyor çünkü çok ustalar ben counteri 2000-2002 arası falan oynadım bi ara 1.6 versiyon oynadım yükledim yerden kalkamadım sonra sildim şimdi cs go nasıldır bilmiyorum

edit bir sorum olacak cs oynayıcısıysan aydınlatır mısın neden herkes cs de sadece dust ve dust 2 de oynuyor ben 2000 li yıllarda oynarken militia ve assault astec falanda çok oynanırdı adamlar sadece dust takılıyor sıkılmıyorlarmı hiç ve cs go nasıldır hile durumu mapleri falan militia assault astec mapleri var mı ?

Bende eskiden CoD, BF oynardım. Hele BF3'te ne saatler devirdim bir bilsen Bu aralar CS:GO'ya başladım ve diğerlerinden çok daha fazla keyif verdi bana. Özellikle rekabetçi modundaki 1v1 heyecanını başka hiçbir multi FPS veremez. Herhangi bir 1.6 tecrübemde yok bu arada.

Evet en çok oynanan harita D2. Bende çoğu maçlarımı orada atarım ama neden orası hiç bilmiyorum valla . Hile durumu ne yazıkki aldı başını gidiyor bu aralar. %50 indirim yaptılar geçen gün. Arka arkaya 4 maç hileci geldi karşı takıma rütbem düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 29 Aralık 2014; 19:54:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bf'den sonra mw2 oynadım hayatımdaki en kötü deneyimdi. Denek hayvanları gibi 16 kişi küçücük haritalarda birbirini vuruyor ac-130 çağırıyor, geçiniz. Bf'ın scriptleri çok can sıkıyor

• BTF den sonra metin2 de tuhaflık olmuyor
  • Bf4 den Blackops 2 ye geçtim çok farklı oyunlar gerçekten. Cod daha çok f2p oyunlar gibi.Fakat kötü demiyorum gayet güzel bir oyun.
    Daha sonra cs go ya geçtim iş biraz daha yeteneğe kaydı fakat onun dışında berbat bir oyun bana göre.Şu an zaten Bf3 oynuyorum.
    Uzun lafın kısası bırakın Cs yi Codu, Bf varken ayıptır bunları oynamak.
  • ben cs go dan sonra bfye gecince kafayi siyiriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.