Şimdi Ara

Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet denedim bios update inden sonra çöktü windows bahaneyle fotmat attım tekrardan her şeyi kurup güncelledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal ram kullanımını afterburner dan görebilir miyim ? Normal kullanım 2-3gb arasında gösteriyor çünkü bu arada pc de fazladan çalışan sistemi meşgul edecek programda yok hepsini sildim

• uztigin U kullanıcısına yanıt
    pagefile diye ggeçer. normal kullanımda düşükmüş. ben ve bir kaç arkadaş bu sorunu ram takviyesi ile büyük oranda çözmüştük.
  • Telefondan girdiğim için sistemini göremiyorum bi yazar mısın ? merak ettim. En büyük şüpheli işlemci gibi duruyor ama win 8 olayı kolay bu gün yarın kurar denerim. Ram da bişey değil alırım ama işlemci biraz sıkıntı ;(

• Birde FB diye bişey var o da %100 gösteriyor afterburner da o nedir çözemedim yalnız

FB FrameBuffer dır. Ekran kartında monitöre gidecek sinyallerin oluşturulduğu kısım. onun hakkında bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uztigin

İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sorun kesinlikle ram da değil afterburner ile takip ediyorum tam kullanımları düşük.

Windows 10 kullanıyorum.

Sıcaklık 60 dereceyi pek geçmiyor hem gpu hem cpu.

Sadece Cpu kullanımı sürekli olarak %100 e dayanıyor diğer hiç bir şeyde zorlama yok.

Sorun sanırım Cpu da ama aynı işlemciyi kullanıp 50 fps altına düşmüyorum diyende var.

40-50 olsa yine sorun yok Aragorne ormanı diye bir map var orada yoğun patlamalarda 30 fps lere kadar düşüyor.

Sorun kesinlikle ram. Pagefile kullanımına bakarsan 12-13 GBdan az değildir. Ramin yetmediği için ramde saklanması gereken veriler sabit diske yazılıp oradan işleniyor işlemci tarafından, sabit disk de rame göre 30-40 kat yavaş olduğundan işlemci kullanımı can çekişiyor. Istersen BF1'de benim sistemin kaç gb ram kullandığının SS'ini atabilirim, 12 GB'a dayanıyor ki bende pagefile kapalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i7 6700K
    MSI R7 370 2GB DDR5
    MSI Z170A
    CORSAIR 550W
    Kingston DDR4 8GB
    250GB 750 EVO
    Logitech Z5500
    Seagate 1TB
    VIEWSONIC 23.6" AMD FreeSync™
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Ben nerden görürüm gerçek kullandığı ram ı ? Bu arada oyundan belli belirsiz sorunla karşılaştı kaptılacaktır diye mesaj geliyor bu kafama yattı gibi sende de 12-13 kullanıyorsa bende de öyledir o zaman

Pagefile kullanımına baktınız mı? Aslında gerek yok sorun ram yetersizliği ,kesin yani :)

• Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.

Üstad buradanda görüldüğü gibi sanırım ram ile alakalı ikisini topladın mı senin bahsettiğin 12-14 arası değerlere çıkıyor o zaman ben bi ram takviyesi yapayım ?
  • Birde şu anlık bişey yapabilir miyim ?
    Aynen hocam 8 ram daha ekleyin. Bende oynuyorum bu oyunu. :)

Şu anlık bir şey bilmiyorum hocam :)

• Diyorsun ki sanal ram dan kullanıyor bu sebeple oyun işlemciye yükleniyor bana çok mantıklı geldi belki rx480 8gb alsam yada işlemci 6600k olsa biri birini dengeleycekti hepsi toplanınca sorun çıkıyor ram almak sıkıntı değil alayım bir tane performansı burada tekrar paylaşırım, bu arada çok teşekkürler.
    Rica ederim. Aynen öyle. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uztigin

Ben nerden görürüm gerçek kullandığı ram ı ? Bu arada oyundan belli belirsiz sorunla karşılaştı kaptılacaktır diye mesaj geliyor bu kafama yattı gibi sende de 12-13 kullanıyorsa bende de öyledir o zaman

Şöyle gösterelim insanlar da faydalansın.

Oyuna yeni girdim ram kullanımı:
    Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.

Arka planda açık gereksiz hiçbir şey yok:

10 dk içinde gördüğüm max ram kullanımı:

11 küsür GB'a kadar yükseldiğini gördüm.

Pagefile kullanımım 1 GB ile sınırlandırılmış durumda, kapalı da diyebiliriz:

Battlefield 1'e 8 GB ram yetmiyor, aksini söyleyen yanılıyordur.

Not: 1440p çözünürlük ve high preset kullanıyorum, Vsync açık.

• Windows 10'un en güncel sürümünü dene. Bu oyun'a 8GB yetmez birde MultiPlayer ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 6100 ve 1050 ti ile bende kalabalık serverlarda berbat bir oyun deneyimi yaşıyorum. sorun sanırım ramin 8 gb ve tek kanal olması.
  • Bu gün yarın ram almış olurum değerleri sizinle paylaşıcam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.