Şimdi Ara

Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soeun kesblikle ram arkadaşlar.Ssd sanal bellek açtım tüm deoplarım kayboldu,hemen ram sipariş ettim,ayrıca ram sipariş edince 12 16 gb ram ile 8 de aldığın en yüksek fps den daha yükseğini alıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uztigin U kullanıcısına yanıt
    Dostum aldın mı ram?

• Sorun islemci

• Evet arkadaşlar sorun RAM de imiş. FPS ULTRA da 60 a sabitlendi. 8 GB ve NORMAL ayarlarda iken 20 lere kadar düşüyordu.Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uztigin -- 26 Haziran 2017; 1:12:16 >
    Teşekkürler cevap için bende aynı durumdayım tek kanal 8gb var. Dual channel yapayım.

• Arkadaşlar üzülerek söylüyorum sorun RAM değilmiş benim PC de başka bir sorun var bu gün iyice deneme fırsatım oldu FPS 18 lere kadar düştü ve bu sistem için olanaksız bir sayı :( RAM de aldık ne olacak bilmiyorum, nerede ne sorun var nasıl anlayacağım. Youtube da benim işlemcim 8GB ram ve RX480 le yapılan bir videoda FPS 80 in altına düşmediğini gördüm üstelik.
  • Hocam sorunla alakalı video ceksen kosede de cpu kullanımı falan olsa daha iyi olur.

Msi afterburner programıyla oyunu oynayın. Bu programla oyun oynarken ekran kartı,işlemci,ram kullanımını vs görebiliriz. Buraya foto yada videolarıni atın.

Merhabalar şu anda evde olmadığım için tam yerini tarif edemeyeceğim ama oyunun video ayarları bölümünde 1920x1080 ayarının hemen altındaydı sanırım yüzde ile ifade edilen bir ayar var. Bu ayar %100 mü kontrol edermisin eğer %100 ün üzerindeyse ayarı %100 olarak değiştir.

Ben 4k ayarda oynarken bu kısım %175 e çıkmış ve oyunda 5 fps anca görüyordum, bu ayarı %100 aldıktan sonra 4k da 60 fps civarı almaya başladım. Aynı sorun sende de olmuş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: uztigin

Ben nerden görürüm gerçek kullandığı ram ı ? Bu arada oyundan belli belirsiz sorunla karşılaştı kaptılacaktır diye mesaj geliyor bu kafama yattı gibi sende de 12-13 kullanıyorsa bende de öyledir o zaman

Şöyle gösterelim insanlar da faydalansın.

Oyuna yeni girdim ram kullanımı:
    Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.

Arka planda açık gereksiz hiçbir şey yok:

10 dk içinde gördüğüm max ram kullanımı:

11 küsür GB'a kadar yükseldiğini gördüm.

Pagefile kullanımım 1 GB ile sınırlandırılmış durumda, kapalı da diyebiliriz:

Battlefield 1'e 8 GB ram yetmiyor, aksini söyleyen yanılıyordur.

Not: 1440p çözünürlük ve high preset kullanıyorum, Vsync açık.

Hocam senin ram kullanımı aşırı fazla yaw..Bendede 16 gb ram var ama ben 8gb dan fazla ram kullanımı görmedim oda sadece Amiens haritasında yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 27 Haziran 2017; 13:18:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: uztigin

Ben nerden görürüm gerçek kullandığı ram ı ? Bu arada oyundan belli belirsiz sorunla karşılaştı kaptılacaktır diye mesaj geliyor bu kafama yattı gibi sende de 12-13 kullanıyorsa bende de öyledir o zaman

Şöyle gösterelim insanlar da faydalansın.

Oyuna yeni girdim ram kullanımı:

Arka planda açık gereksiz hiçbir şey yok:

10 dk içinde gördüğüm max ram kullanımı:

11 küsür GB'a kadar yükseldiğini gördüm.

Pagefile kullanımım 1 GB ile sınırlandırılmış durumda, kapalı da diyebiliriz:

Battlefield 1'e 8 GB ram yetmiyor, aksini söyleyen yanılıyordur.

Not: 1440p çözünürlük ve high preset kullanıyorum, Vsync açık.

Hocam senin ram kullanımı aşırı fazla yaw..Bendede 16 gb ram var ama ben 8gb dan fazla ram kullanımı görmedim oda sadece Amiens haritasında yani

Bu mesajı yazdıktan sonraki güncellemelerle iş değişti biraz zaten, 9 gb'dan fazla kullanım pek gormedim, önceden 11 falan görüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Video çekip atıcam yalnız şöyle bir gelişme oldu ekran kartı son güncellemesini kaldırdım biraz toparladı 40 ın altına düşmüyor. Eminimki bu sistemde 60 sabitte oynamam lazım. Ram konusuna gelince evet bu oyun 12-13 GB a kadar ram yiyor ancak sanaldan aldığı için sanırım özellikle Ssd li sistemlerde performansa pek etkisi olmuyor

• https://youtu.be/4K1L9kztUAU bide şunu izledim sistemin tek farkı rx480 olması delirmemek elde değil...

• Hocam sorunu çözdün mü ? Oyun ayarlarından en düşüğe getirdiğinde yada en yükseğe getirdiğinde ultra ayarlara falan fps' de değişiklik oluyormu yoksa patlamalarda çatlamalarda yine fps dibe vuruyormu her iki ayardada. Birde kaç kişilik sunucuda oynuyorsun gecikme lag gibi bir şey var mı oyunda yada gecikmeden kaynaklı bir anda fps düşüşü. Bana kalırsa bu oyunun sorunu işlemci ve ram kaynaklı gibi. i5 serisi için bu oyun fazla gibi. (çok oyunculu modda )
  • Bu oyun bence bf4 high ve bf3 ultra da sabit 60 fps oynuyorum g4560 ve gtx660 ile BF1 lowda dahi 60fps olmuyor 24 kisilik haritalari bazen oynayabiliyorum.Ancak betada mediumda yağ gibi akıyordu oyun anlamak zor en iyisi oynamamak yoksa i7 4770 e kadar gidecek gibi

• Sorun işlemci, bende gtx 970 ve i5 6400 var mp haritalar da 30-40 fpslere kadar dusuyordu, işlemciyi 4.4 ghzye çıkardım şuan high ayarlar da FPS 60'dan aşağı düşmüyor.

• Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.Bf1 Fps sorununu hangi parça ile çözerim.

Arkadaşlar işlemcide değil yapmayın size aynı işlemci ile 60 FPS altına düşmediği video attım. İşlemcideyse işlemci bozuktur ancak. Ben artık deliricem başka bir sorun olmalı şimdi de normal ayarlarda 18 FPS'ye düştü. Ve video ayarları değiştirdiğimde de bu düşüşleri yaşıyorum.

BU sorun Monitörden olabilir mi bu konuda bilgi sahibi olan var mı ?

• Benimle aynı işlemci miydi ?
  • RAM de aldım durum aynı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.