Şimdi Ara

BF1 için İşlemci Ve Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde mevcut bir amd sistemi var ancak battlefield 1 oynayamıyorum
    Amd fx6300
    Amd r9 270
    12 gb ddr3 ram
    Asus m5a78 anakart
    250 gb eski bir harddisk im var bu arada hyper t4 işlemci fanımda var ancak oyunu bütün ayarları düşüğe bile alsam çok donuyor oynanmayacak durumda, bütcemde çok yok ekran kartı ve işlemciyi aynı anda değiştiremeye bilirim hangisini değiştirmem mantıklı olur tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci,anakart,ram'i değiştirebilirsin ilk etapta.
  • Asıl anakartım yandı geçici aldım bunu ancak bana bf1 oynatsın istiyorum işlemciden kaynaklıysa model önerisi yaparsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Grey Wolff

Asıl anakartım yandı geçici aldım bunu ancak bana bf1 oynatsın istiyorum işlemciden kaynaklıysa model önerisi yaparsanız sevinirim

Bütçen nedir ? Bf1 işlemci sömüren bi oyun bu arada. Sağlam bir şey al.

• 700 tl civarı ufak farklar farketmez benchmark sitesinde farklı örnekler vardı aynı işlemciyle ekran kartı farklı olup yüksek fps alan var farklı simpleda bu ekran kartıyla başka bir işlemciyle ekrankartı farkına göre daha düşük fpsler alıyor iyice kafamı karıştırdı

• Aslında işlemcin ve ekran kartın BF1'i 1080p orta ayarlarda oynatmaya yetecek güce sahip. MSI Afterburner ile de kontrol edebilirsin işlemci ve GPU kullanımını.

Benim düşüncem harddisk, bilgisayarda takılmalara sebebiyet veriyor.
  • Çok ağır donduğu için bende şüpheleniyorum youtube da aynı sistemle 30 fps alan var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BF1 için İşlemci Ve Ekran Kartı

durum bu sanırım ekran kartı çok vasat kaldı
  • İşlemcin darboğaz yapacaktır ama atıyorum Ryzen serisine geçiş yaptığında ekran kartına ekstra para ayırmazsın.

http://www.sinerji.gen.tr/msi-geforce-gtx1050ti-4gt-oc-4gb-128bit-pmu405246
  • 250 GB SSD al bir tane BF1 i ona yükle farki hisset.

250 GB HDD eski sanırım harddiskin artik takilmalara donmalara sebebiyet veriyor olabilir.İlk parçaları değiştirmeden önce ssd veya yeni bir hdd al.

Fx 6300 işlemcisi gayet sağlam işlemci ama en çokta ısınan işlemci ısı kontrolü de yap derim çok aşırı ısınıyorsa hafif takilmalar olur.Ben şahsen HDD den kaynaklaniyor diyorum

• Coolermaster hyper t4 üm var bu arada işlemciye overclock yaptım 4.2 ye kadar çıktı ssd deniyeceğim ekran kartı gtx 1060 3gb düşünüyorum işlemciyide 6 ay sonra değiştirebilirim

• Grey Wolff G kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına ve işlemciyi hemen değiştirme. O sistemle (işlemci o.c li) 45 fps alan var. Bencede hdd den kaynaklanıyor. Bi ssd al tak, son çare olarak değiştir.

• Ekrankartı performansı çok düşük bir sorun olabilir diye düşündüm %35 lik dilimde kalması gerekken %9 luk bir puan aldı

• Grey Wolff G kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında sıkıntı yok. Tabi canavar değil ancak kötü de değil. Orta ayarlarda sana 35 40 fps aldırması lazım. Sen bi ssd al veya hdd değiştir (ssd alman daha iyi olur) ve öyle bak.
  • Herkese teşekkürler eski ssd mi bir şekilde çalıştırdım işlemci ve ram e overclock yaptım benchmark sonucu çok çok iyi oyun iniyor bakalım :)BF1 için İşlemci Ve Ekran Kartı
  • Ekran kartın dışında hepsini değiştirmek lazım, ekran kartın da sadece idare eder iyi derecede oynatmaz. I7 6700 ve uzerisinde oyun performansı olan işlemcilere bakmalısın 7.-8. nesil altındaki i5'ler kurtarmıyor. SSD değilse de yeni bir disk alman da şart, SSD daha iyi olur tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benchmar da Sata 3.0 kablosu olduğuna emin ol diyor acaba anakart mı desteklemiyor m5a78 anakartım yoksa kablodan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grey Wolff -- 8 Ocak 2018; 16:33:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.