Şimdi Ara

Bf1 sistem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle indirime girdiği zaman bf1 almayı düşünüyorum sizce hala oynanır mı aktiflik nasıl?

Ekran kartım Mx550 işlemcim i5-1235U ram 32gb windows 11 kullanıyorum sizce bu oyun için yeterli bir sistem mi?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlasm -- 11 Ocak 2025; 11:24:8 >

• Yeterince oynayan var da , sistem sknti olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Hocam bi tane oyunlarda kaç fps vereceğini gösteren site de yaptım testi oyun için min ayarları iyi bir şekilde karşılıyor önerilen ayarlarda ise sadece ekran kartım orta derecede karşılıyormuş kalanlar yine iyi derecede karşılıyormuş sence ne kadar doğru bu

• xlasm X kullanıcısına yanıt
    lowda oynatir belki, gamepass al dene

• n201 kullanıcısına yanıt

Dediğin gibi yapayım. Bf serisi hakkında bilgin varsa eğer oyunun fiziği nasıl yani çevredeki her şey yıkılıp patlatılabiliyor mu ve bf1 ile bf5 i kıyaslar mısın biraz internette araştırdım fakat tam istediğim gibi cevap bulamadım kendime şimdiden teşekkürler

• xlasm X kullanıcısına yanıt
    Yikim var ama hersey degil belli binalar vs yikilir patlayicilarla roketle vs.
    Bf1-bf5 eski zamanlarda gectigi ici sarmamisti beni cok oynamadim.
    Bf1 turkce ve osmanli vs oldugu icin oynayan turkde bulursun baya populerdi.

• Hala oynayan var ve tamamen dolu oda bulmak mümkün; sonuçta hem tek 1. dünya savaşı oyunu hem de bf serisinin en iyi oyunu.

fakat sistemin sıkıntı çıkartır çünkü aksiyon ve hız çok fazla, patlama, yıkılma çok fazla, haritalar çok büyük. düşük ayarda rahat oynarsın da günümüz açısından bilgisayarın kötü tarafı; ortalama bir ayar bile ps4'de ki görsellik ve performansı yakalayamıyor. Yani düşük ayarlarda oynarsan rahatsız eder; gözüne yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 11 Ocak 2025; 16:41:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - 8700K Sistem
    7 yıl önce açıldı
    GTA IV Sistem Gereksinimleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.