Şimdi Ara

BF2 ve 2142 Hakkında Bazı Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler BFnin hastasıyım. Oyunu açıp oynamanın dışında hiç bir şey bilmiyorum. BF2 SPyi deli gibi oyunuyom. Ama beni 16 kişi kesmiyo artık. Bir kaç sorum var:

Patch 1.41 yükledim ama 1.1 diyo.. Nası oluyo bu iş anlamadım. Oynun gerçek versiyonunu nası anlayabilirim?

MPda 64 kişilik haritayı botla açabilir miyim? (Ekranda hep bir kişi katılınca oyun başlayacak diyo ben öyle istemiyorum ben MP açayım ve botlarla oynayayım.)

Bir şey daha var. BF 2142yi oynamak istiyorum fakat SPli olmuyormuş. Online falan dediler. Ben SP oynamak istiyorum. Böyle oynamanın bir yolu var mı?

Bilenler varsa yardım etsin lütten. Çok makbule geçer.. Yardım edenin Allah tuttuğunu altın tutmadığını mücevher etsin!!

• selam ustatwww.pars-clan.com buraya bizim forumda yardimci olurlar sana sorunlar bolumu var forumda

saygilar
  • bende bugun bf2142 aldim ama oyuna giremedim single player nasil oynanir bu oyun. bf1942 gibi olmuyormu acaba
  • www.pars-clan.com burda foruma uye ol 2142 kadromuz var onlar size yardimci olurlar 2142 sorunlar bolumu var oraya yazarsaniz yardimci olurlar
  • Abi sağol, çok teşekkür ederim yardım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.