Şimdi Ara

BF3 AS-VAL cılar içeri.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar 46 levele doğru yol almaktayım.
    Genelde Enginer ve Recon oynarım şu anlık 40 levelde açılan P90 iyim as val oynadım biraz mermisi az ama etkili vuruyor sizinde yorumlarınızı almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 27 Ağustos 2014; 15:03:53 >

• as-val yakın mesefa silahıdır uzak mesesafelerde hiç bir etkisi yoktur ve aşırı tepdiğinden dolayi pek sevmem özellikle conquest modlarinda rezalet iş çıkartır bf3'de gene iş görüyordu ama bf4'de gerçekten rezalet bir silah bana göre.
  • IIWorldLifeII kullanıcısına yanıt
    Sorma babacan yakından adam hiç bişe yapamıyor ama uzaktan dediğin gibi çok sekiyor o yüzden P90 devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 27 Ağustos 2014; 21:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Sorma babacan yakından adam hiç bişe yapamıyor ama uzaktan dediğin gibi çok sekiyor o yüzden P90 devam

p90 pdw silahlarinda kraldir :)) bide close quarters dlc varsa kesinlikle m5k silahini dene :) iyi oyunlar
    Eyw yok hacı be. Bedavaya origin kampanyasından aldım bayada sevdim güzel oyun laptopdada lowda 40-45fps alıyorum sence bf4 alsam mantle ile falan 40fps alırmıyım? Şuan Bf4 128 saatlik free var ama indirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 27 Ağustos 2014; 21:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Eyw yok hacı be. Bedavaya origin kampanyasından aldım bayada sevdim güzel oyun laptopdada lowda 40-45fps alıyorum sence bf4 alsam mantle ile falan 40fps alırmıyım? Şuan Bf4 128 saatlik free var ama indirmedim.
    bak bf3 fps oyunlarının kralı gibi bişeydir güzel oyundur yani sana tavsiye bf3 premium alman 30 harita ve bir sürü silahlar geliyor oyundaki etkin artıyor tavsiye ederim :)
    Anladım hocam. Yorumlar için eyw bakıyım fiyatı uygunsa almayı duşunebilirm 😊
  • quote:

Anladım hocam. Yorumlar için eyw bakıyım fiyatı uygunsa almayı duşunebilirm 😊

originde indirim vardı 7 € olmuştu kaçırmıssınız :)
  • Uygunmuş kaçmış tuh bidakine eyw hacı
  • quote:

Mantle ile oyunu bile açamazsın. Oyun mantle'da şapa oturuyor.

Valla ben oynarken her silahı 5 star yapma çerçevesinde oynamıştım extended mag ile p90'ın da önüne geçiyor. BF4'te de çok iyi bence, göğüse 4-5 kurşun yeterli. BF4'te ext mag eklentisi yok ama kötü.

Her işi yapan bir silah olsa oyun zevksiz oluyor zaten. Mesela Bulldog yakın mesafe uzak mesafe farketmiyor acilen nerf yemesi lazım, atacaklar da muhtemelen.
  • Mantle niye tepe taklat etsin hacı youtubede videoları var senin ekran kartın hangi model?
    Hocam bişe sorcam bu assault,enginer ben hep silahları açtım yıldızlarıda topluyoruz eyw sma bu yıldızları 5 tane 10tane falan yapınca bişe açılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 28 Ağustos 2014; 9:23:57 >
  • quote:

Mantle niye tepe taklat etsin hacı youtubede videoları var senin ekran kartın hangi model?

HD 7850. İşte videolardaki gibi değil oyunun ana konusuna yaz mantle deneyimlerini herkes sana directx candır aman bulaşma diyecektir. Oyun aslında mantle destekli değil melez bir oyun, göstermelik mantle desteği var kağıt üzerinde.

Ek olarak hepsini öyle yapınca birşey olmuyor maksat TDM'de zaman geçirmek.
  • Anladım hocam bnm kartta Hd 7670 bzde mantle var diye seviniyordum 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 28 Ağustos 2014; 10:12:35 >
  • quote:

Hocam bişe sorcam bu assault,enginer ben hep silahları açtım yıldızlarıda topluyoruz eyw sma bu yıldızları 5 tane 10tane falan yapınca bişe açılıyor mu?

5 service star'da o silaha özel dog tag'ler açılıyor ve bu dog tag'ler harbiden güzel.aynsıı araçlar için geçerli 5-1025 hatta 100 service star yapan deliler var
    hocam şimdi P90 özel eklentiler falan geliyor mu geliyorsa kasıyım tam anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 28 Ağustos 2014; 12:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

hocam şimdi P90 özel eklentiler falan geliyor mu geliyorsa kasıyım tam anlamadım :D
    AS-VAL ı kullanmasını bilen Operation Metro da katliam çıkartır. Sadece extra magazine ya da laser sight kullanırsanız efsane oluyor. Dürbünler nişan almayı zorlaştırıyor bence
  • quote:

P90 ın fazla numarası yok, kısa mesafede etkili tüfek. Caspian Border gibi haritalarda hiçbir işe yaramaz. Eklentilerinin tamamını açtım.

BF3 AS-VAL cılar içeri.

• quote:

belli bir kill'den sonra gelmiyor 500 den sonra o silahın master dog tagi geliyor :)
    Ozaman zevkine oynamaya devam hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.