Şimdi Ara

##BF3 beleşçiler kulübü ( 61+ kişi olduk)## (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk sunucu yok maalesef ama diğer sunucularda kasmıyor fazla. Rahat oynanıyor. Alman sunucuları gayet rahat
  • Ekle.Ayrıca şuan Origin'e bağlanamıyorum genel bir sorun var.
  • beyler profosyenel olarak cod4 mp oynadım, mw2 mw3 eslde turnuvalarda katıldım... bf3 denince aklıma saçma sapan bir oyun geliyordu. ( mp olarak diyorum )

ulan bedava dendi dedim bi indirim bakim. arkadaşlar inanamıyorum böyle bir zevkli oyun yok :) haritalar büyük diye codda muahbbet ederdik arkadaşlarla ama dahda büyük olsaydı keşke süper oyun yaa. ses kasıyorum herkes hile diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppcan

Türk sunucu yok maalesef ama diğer sunucularda kasmıyor fazla. Rahat oynanıyor. Alman sunucuları gayet rahat

neyi yok kafayı mı yediniz lan ? 4 tane 64 kişilik türk serveri var hep full. 2 tane 32lik

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers ' a gir ordan regions var set regions/europe/turkey de türk serverleri görrüsün
  • quote:

Türk sunucu yok maalesef ama diğer sunucularda kasmıyor fazla. Rahat oynanıyor. Alman sunucuları gayet rahat

Türk sunucular var. Multide, kriterlerin sol altında region yazar, ordan turkeyi bulun, refresh yapın
    geç kalmışım @player2974 açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 5 Haziran 2014; 17:27:29 >
  • murettepTR beni de ekleyin
    co-op yapmak isteyen varsa pm atsın yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 5 Haziran 2014; 18:52:37 >
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    Buraya ben de baktım heralde.50 ere baktım her defasında, "sorry, found no servers" diyor
  • quote:

Buraya ben de baktım heralde.50 ere baktım her defasında, "sorry, found no servers" diyor

forumdan banlanmak istemediğim için diyorum, sen haklısın biz yalan söylüyoruz
  • EmirhanTerzi95 ekleyin
  • Shero35 benide ekle hacı abi
  • ahmtayd22

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle beni baboş

Etaal4
  • Oyunun final döneminde bedava yapılması not ortalama büyük bir darbe vurdu.Oyun çok fena sarıyor :S
    Burdan oyun lobisini kınıyorum, neyseki bütler var.
    Id: skuppya ekleyin
  • bedavami? BF3?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

bedavami? BF3?

Bedavaydı bitti :D
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    Hardcore modlarını aratıyormuşum sadece. Türk sunucuların hiçbiri hardcore olmadığı için görünmüyor. Keşke hardcore bir türk sunucusu olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppcan -- 6 Haziran 2014; 15:15:28 >
  • Ben de beleşçiyim. Pek fps sevmem ama biraz single oynadım fena değil. Şimdilik multi atacak durumum yok.
  • İyi ki para vermemişim.Ea serverdan atmalar, gece yatarken 14 level bırakıp uyanınca 12 level bulmalar açtığım eklentilerin tekrar yok olması bunlar cidden soğuttu oyundan.Bu tarz sorunları göz ardı edersek oyun efsane orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

İyi ki para vermemişim.Ea serverdan atmalar, gece yatarken 14 level bırakıp uyanınca 12 level bulmalar açtığım eklentilerin tekrar yok olması bunlar cidden soğuttu oyundan.Bu tarz sorunları göz ardı edersek oyun efsane orası ayrı.

Ben oyuna PC'de 120 konsolda 60 verdim, haftada bir kez serverlar sıfırlanırken oyuna girince böyle oluyordu, oyuna girip çıkınca o da gidiyordu.

Bedava olunca sorunlar yaşanmaya başladı, geçen martta oynadım en son gayet güzel 8-10 tane tdm serverı vardı 4-5 tanesi doluydu gayet nezih bir ortam vardı. Şimdi arkadaşın bilgisayarında oynadım o da bedava diye almış, ortalık noob kaynıyor. Arkamdan bıçakla koşuyor bütün map boyunca, öbürü elinde el bombasıyla geziyor beni görünce heyecanlanıp ateş edeyim derken el bombasını atıyor, kimisi hep aynı yere pusuyor ve inatla pusmaya devam ediyor. Ben noshahrda muhtemelen 3 dakikada 1 haritayı dolaşıyorum, bu şahıs hep aynı yerde pusmuş. 7 defa aynı kişinin dogtagini aldım, 3 kere de defibrillator ile öldürdüm defib killim 5 oldu. Bu gidişle 5 star yapıp dogtagini açarım heralde.
    Bu gibi adamların oyundan temizlenmesi lazım, kuru kalabalık bunlar. Bunlar gitmeden oyun düzelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamerman 709

ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.