Şimdi Ara

BF3 - FIFA12 PSN Kardeslik Sorunsuz Tamamlandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duncan21

Dediğim gibi şu anda yollama ihtimalim var ama baya kastırmam lazım :D ,3 kişi olcaksak ona göre çıkıcam .

@gladden uyumadın dimi daha :D

:) 1 kişi daha bulursak tamam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem787

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn39

@kerem797 , @duncan21 parayı şu an yollama imkanınız var mı ?

benim yok maalesef.bir şey sorucam bu internet bankacılığını acınca hesaptan herhangi bir ücret kesiliyor mu?

garantide hesabın varsa garanti bankasına havalede 1 tl masraf alıyor ama yanlıs hatıralmıyorsam 6 ayda yada yılda bir 35 40 lıra hesap ısletım ucretı alırlar

Aslında bende PTT bankta var ama internetten kontol etme sıfrelerını unuttum onun belkı sonra kullanırız çünkü onun heryerden masrafı 1 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 8 Kasım 2011; 2:07:10 >
  • 1 kişi daha çıkmıyor heralde :( , neyse o zaman arkadaşlar yarına bırakalım.

@gladden ben yarın öğlen parayı yollarım sana , diğer arkadaşlarda tamamlar heralde akşama oyunu alırsın indirmeye başlarız sonra.
  • yarın saat 2 gibi en geç hallederim bu işi 3te evde olurum oyunu indirmeye başlarız ohh be sonunda fifa 12 sahibi olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem787

yarın saat 2 gibi en geç hallederim bu işi 3te evde olurum oyunu indirmeye başlarız ohh be sonunda fifa 12 sahibi olucam

az önce gittim kartsız işlem yapmak için alıcının da tc kimlik numarasını istedi olmadı.acaba ben mi yanlış yaptım ama sanmıyorum pek

EDİT:Hallettim şimdi hesaba yatırdım parayı.diğer arkadaşları bekliyorum sanıyorum ki en geç yarın hallolur.umarım bugün halledebilir herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem787 -- 8 Kasım 2011; 15:28:49 >

• Ben de hallettim yatırma işini , diğer arkadaşlar da yatırsın da bitirelim şı işi bugüne ya yeter artık haydi beyler.
  • umarım bugün tamamlarız bu işi indirmeye başlarız oyunu
  • Bende yatıracağım bu akşam ama yatıranlara şifre verilmesi lazım.Yani yarım veya 1 saat sonra yatıracağım
  • hesap bilgilerini alamadığım için yollayamadım ,şimdi dışarı çıkmam lazım 12.30 gibi forumda olucam .
  • @gladden almıyormuyuz oyunu ?
  • yatırdım ama artık başkasını bekleyemeyiz bu arada gladden sabahtan beri açık değil
  • Fifada veya bf3 te yer varsa anında havale geçebilirim.
  • Geldim arkadaslar dun aksam soylemıstım bugun izmire gidicem dıye butun gun pc basında degıldım o nedenle 3 kisiden havale gelmıs 2 sı dogru 1 ı eksık 25 yollayan arkadas kımse soylesın :) ben hemen oyunu alıyorum burda olursanız sevınırım.
  • ben burdayım ancak yüklerken şöyle yapıcam:

kablolu internet var pcden cıkarıcam interneti ps3e baglıycam 3-4 dakika sürüyor yani biraz zaman alıcak benim yüklemem ya ilk ben yükliyim ya da en son ben yükliyim
  • Sorun olmaz en son sen yuklersın :) yatırdıgın cep nurmasını ve rakamı bana Pm le yollarmısın

gelen havaleleri ilk baslıga ekledim "mht35" 5 tl eksık gelmıs havalen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 9 Kasım 2011; 0:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladden

Sorun olmaz en son sen yuklersın :) yatırdıgın cep nurmasını ve rakamı bana Pm le yollarmısın

gelen havaleleri ilk baslıga ekledim "mht35" 5 tl eksık gelmıs havalen..

kardeş burda mısın yolluyorum
  • Oyunu alıyordum Doğukan ödemeni ekledim kerem ve sana download ettirmeye baslıyalım oyunu.
  • doldumu yoksa 1 kişilik yer varmı fifa için?
  • Doldu malesef arkadas eksık yatırmıs ama sorun degıl artık
  • Ben de indirmeye basladım sagolsun arkadas indirmeye cok yardımcı oldu.baska kardesliklerde görüsmek üzere.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.