Şimdi Ara

BF3 indirdim. 3 arkadaşla paylaşabilirim.KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar BF3 isteyen 3 arkadaşa 25 lira havale yapmaları karşılığında username şifre göndericem. aynı zamanda Catan diye monopoly benzeri bir platform oyunu var onu da indirebilir arzu eden. Paylaşımlardan birini forumdan ozanc1903 arkadaşımla yaptım. 3 tane mevcut. Şu an mesaideyim akşama paylaşımı gerçekleştirebiliriz.

1.Mustaphh 2. honda2k 3.skywalkermre arkadaşlarımdan oluşturduk listeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necromancerr -- 10 Kasım 2011; 18:08:32 >

• Ben katılmak isterim. başka bir konuya da yazdım ama cevap gelmedi. Hesap numaranızı verirseniz eft'yi yapayım. Akşam paylaşımı yaparız.
  • pm
  • pm attım dostum
  • pm attım arkadaşlar
  • Bende katılmak istiyorum 2 kisi olarak
  • Yer varsa ben de katılmak istiyorum hemen gönderebilirim parayı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kusura bakmayın ancak cevap verebiliyorum iş bankasından iş bankasına anında havale yapabilcek arkadaşlar varsa onlar pm atsın hesapta görünce hemen gönderiyim
  • pm
  • pm attım benide yaz
  • tamam arkadaşlar listeyi oluşturdum arkadaşlara gönderiyiorum banka bilgilerini ...
  • bilgiler gönderildi arkadaşlar
  • beyler 25 tl ye 3 tl havale ucretı kesıo yapabılen var mı bu havaleyı nasıl oluo
  • Bana bilgi gelmedi henüz. Anında EFT yapabilirdim. Neden havalede ısrarcı oldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necromancerr

bilgiler gönderildi arkadaşlar

Havale gönderildi beyler.
  • honda2k gönderdşm bilgileri... indirmeye başladığında log out olup kendi hesabından indirmeye devam edersin
  • Mustaph arkadaşıma bilgileri gönderdim...
  • var mı yer?
  • 3 arkadaşada bilgileri gönderdim.
  • Bf3 ün 1 tanesini ben aldım.Sorunsuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.