Şimdi Ara

BF3 Kardeşlikleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumda bir sürü kardeşlik için konular açılmış ve hepsi dolmuş gibi bende dahil çoğu arkadasım konulara girmek istedigini belirtiyor ama alındımı biri alınmadımı bilinmıyor onun için kardeşliğinde kişiyi ihtiyacı olanlar bu konudan bizlere haber verse diyorum.

ben garantisi bankası ile calısıyorum havele filan sorun olmaz hatta istanbul anadolu yakasında pendiğe yakın oturan varsa bizzat elden hemen gider parayıda teslim ederim..

• Ben de oyunu alacağım ama kredi kartım yok. Yine de parayı hemen gönderirim.
    Bir de oyunun haftasonu içinde alınacak olması lazım (malum, Limited Edition)
  • Limited edition in ne farki var
  • quote:

Orijinalden alıntı: furer

Limited edition in ne farki var
    kardeslik kurulması icin bu konuyu takip edelim arkadaslar
  • quote:

Fazladan ücret ödemeden Back to Karkand ek paketine de sahip olabiliyoruz. Back to Karkand'da ne var dersen;
    1- Fazladan 4 Klasik harita
    2- 3 yeni araç
    3- yeni silahlar içeren eklenti paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katat

quote:

Fazladan ücret ödemeden Back to Karkand ek paketine de sahip olabiliyoruz. Back to Karkand'da ne var dersen;
    1- Fazladan 4 Klasik harita
    2- 3 yeni araç
    3- yeni silahlar içeren eklenti paketi.

Alıntıları Göster
    bende girebilirim kardeşliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzRCiq

bende girebilirim kardeşliğe

Alıntıları Göster
    Ben de şansızlığa kurban gidenlerdenim,bir türlü alamadık,oyunu alabilen varsa bende katılırım kardeşliğe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Ben de şansızlığa kurban gidenlerdenim,bir türlü alamadık,oyunu alabilen varsa bende katılırım kardeşliğe.

Alıntıları Göster
    herkez aldı galiba oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

herkez aldı galiba oyunu

Alıntıları Göster
    @ruhhastasi

Bu oyun için daha çok kardeşlik olurda,işte limited edition tantanası,bir de araya bayramın girmesi,banka sorunları,psn sorunları hepsi bir araya geldi:)
  • quote:

@ruhhastasi

Bu oyun için daha çok kardeşlik olurda,işte limited edition tantanası,bir de araya bayramın girmesi,banka sorunları,psn sorunları hepsi bir araya geldi:)

haklısın arkadasım benımde kartta limit yok yoksa alacaktım ben sonra isteyenlere verirdim zaten ama bu sekilde el kol bağlı kaldık
  • quote:

quote:

@ruhhastasi

haklısın arkadasım benımde kartta limit yok yoksa alacaktım ben sonra isteyenlere verirdim zaten ama bu sekilde el kol bağlı kaldık

Alıntıları Göster
    5 kişiyi tamamlaya bildikmi bekleyenlerden?

• quote:

Alıntıları Göster
    tavsiyem bugün yarın içinde alın limited kaçmasın
  • quote:

oyunu alan olsa 5kişiye tamamlanmada sorun olmaz herkes oyun alacak birini arıyor
  • quote:

quote:

oyunu alan olsa 5kişiye tamamlanmada sorun olmaz herkes oyun alacak birini arıyor

nasıl alınacak bir soyleseniz ben kart bulmaya calıscam
  • quote:

quote:

quote:

nasıl alınacak bir soyleseniz ben kart bulmaya calıscam

Alıntıları Göster
    Eğer kartı olan birisi olursa bende katılırım kardeşliğe.

• quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Eğer kartı olan birisi olursa bende katılırım kardeşliğe.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bugün hızlı bi şekilde bi kardeşlikten aldım. ALMAK İSTEYENLER maverick666 ile görüşsün.
  • quote:

Arkadaşlar ben bugün hızlı bi şekilde bi kardeşlikten aldım. ALMAK İSTEYENLER maverick666 ile görüşsün.

Alıntıları Göster
    bir gelişme yokmu arkadaslar? bekliyorum hala dedigim gibi istanbul pendik tarafında olanlara elden bile hemen parayı verebilirim garanti bankasınla calısıyorum nettende yollarım sorun olmaz

• quote:

bir gelişme yokmu arkadaslar? bekliyorum hala dedigim gibi istanbul pendik tarafında olanlara elden bile hemen parayı verebilirim garanti bankasınla calısıyorum nettende yollarım sorun olmaz

üst mesajımda dediğim kişi de garanti ile çalışıyor. görüşün kendisiyle
  • quote:

quote:

üst mesajımda dediğim kişi de garanti ile çalışıyor. görüşün kendisiyle

Alıntıları Göster
    Bende kredi kartı yok kardeşlik olursa hazırım ama parayı bildiğimiz knight premiumu alır gibi bankadan havale ilemi alıcaz ? o nasıl olcak ?
    edit: başlığı bence değiştir kardeşlik için bekleyenler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 29 Ekim 2011; 23:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

Bende kredi kartı yok kardeşlik olursa hazırım ama parayı bildiğimiz knight premiumu alır gibi bankadan havale ilemi alıcaz ? o nasıl olcak ?
    edit: başlığı bence değiştir kardeşlik için bekleyenler diye

Alıntıları Göster
    Kardeşlik kuracak varsa bende havale/eft yapabilirim en kısa sürede.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.