Şimdi Ara

BF3 le BF4 Reconu Arasında Fark Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyun arasında fark varmı?Hasarlar arttırıldı mı?Çünkü BF3 te bana göre bolt action sniperlar aşırı güçsüz geliyorlar.Adama 100 m bile yokken kafa harici bi yerine vurursan ölmüyor.Çok zevkli bi class fakat böyle oluncada ara sıra soğuyorum. Daha demin M98B ile adamı 3 vuruşta bile öldüremedim.BF4 te sniperların durumu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havlayanİt

Arkadaşlar bu iki oyun arasında fark varmı?Hasarlar arttırıldı mı?Çünkü BF3 te bana göre bolt action sniperlar aşırı güçsüz geliyorlar.Adama 100 m bile yokken kafa harici bi yerine vurursan ölmüyor.Çok zevkli bi class fakat böyle oluncada ara sıra soğuyorum. Daha demin M98B ile adamı 3 vuruşta bile öldüremedim.BF4 te sniperların durumu nasıl?

Hardcore oynayın.
    Recon sınıfını ben de çok seviyorum hatta bazı zamanlar recon dışı oynamıyordum ama reconlar her yerden tek atarsa oyun oynanmaz hale gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 16 Haziran 2014; 16:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sv98 tek atiyor arkadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 de sniper uzaktan atış yapmak daha kolay range finder ile hedefin menzilini belirleyip sniper'ı ayarladıktan sonra mermi düşmesini hiçe sayıyormuş gibi ateş edebiliyorsun fakat 500-1000 metre arası yine zor
  • adamlar 4000 metreden takır takır indiriyor . inanılmaz birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

BF4 de sniper uzaktan atış yapmak daha kolay range finder ile hedefin menzilini belirleyip sniper'ı ayarladıktan sonra mermi düşmesini hiçe sayıyormuş gibi ateş edebiliyorsun fakat 500-1000 metre arası yine zor

Tam tersi bf4'teki uzun atış rekorları çok daha düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

BF4 de sniper uzaktan atış yapmak daha kolay range finder ile hedefin menzilini belirleyip sniper'ı ayarladıktan sonra mermi düşmesini hiçe sayıyormuş gibi ateş edebiliyorsun fakat 500-1000 metre arası yine zor

Tam tersi bf4'teki uzun atış rekorları çok daha düşük

Başka bir oyun oynuyor olmayasın ? 40x Ballistic + Range Finder ile mi düştü ? Çok garip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.