Şimdi Ara

BF3 PRODUCT KEY (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendede aynı problem var 6euro ya aldım, indirdim.. product key istedi, girdim çıktım altını üstüne getirdim türlü türlü yöntemler çalışmadı oyun..
    Çözümünü bende beklemekteyim
  • Kod var ama kabul etmiyor o kodu girince istenilen yere. İlk gün internetim olsa indirecektim işte ama internet bağlı değildi evde 3 haziranda bağlanınca mecbur 3 haziranda indirdim
  • Ea kısa zamanda düzelecek diyormuş bekleyin arkadaşlar..olmassa araştırın.
  • bi tıkırtı sıkırtı var mı beyler
  • Hala bişey yok bende çalışmıyor hala yabancı forumdaki arkadaşlarda sorunun hala devam ettiğini söylediler.
  • arkadaşlar oyun çalışmaya başladı bende single player modu açılmış.Ama multiplayer mod seçeneği yok.Buna da şükür
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ben 2 Haziranda indirmeye başladım. indirmem 2 gün sürdü (duraklat başlat vs.) 5 Haziran sabahı kurduğumda product key istedi hala araştırıyorum.İndirme sırasında oyun 5euro olduysa bizim suçumuz ne? Ben indire bastığımda free yazıyodu Lütfen düzelince bilgilendirin.
  • Hocam Sorun Düzeldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLeesin

Hocam Sorun Düzeldi mi ?

malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://help.ea.com/en/ istiyorsanız buraya bir yazın yardım isteyin
  • iyi günler arkadaşlar,siz yardimsever arkadaslarin tekrar yardimina ihtiyacim var,az once arkadastan BF4 orjinal oyununu aldim,originde key istedi,girdim bu kod zaten kullaniliyor diyor,o artik oynamayacak,bilgileri verse origin hesabi uzerinden baska oyunlar da oynuyor,sıkıntı olacak,cozum onerebilir misiniz?mesela yeni bi kod,origin hesap filan olamiyor mu? tesekkur ederim simdidenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyanik007

iyi günler arkadaşlar,siz yardimsever arkadaslarin tekrar yardimina ihtiyacim var,az once arkadastan BF4 orjinal oyununu aldim,originde key istedi,girdim bu kod zaten kullaniliyor diyor,o artik oynamayacak,bilgileri verse origin hesabi uzerinden baska oyunlar da oynuyor,sıkıntı olacak,cozum onerebilir misiniz?mesela yeni bi kod,origin hesap filan olamiyor mu? tesekkur ederim simdidenn

Al yeni bf4 keyi aç kendine Origin hesabı kafan rahat oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyen dediginypti,gittim aldim 39.90 a dusmus zaten,simdi kurmaya calisiyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.