Şimdi Ara

BF3 PSN Kardeşlik (5/5) Oyun Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı elimizde mevcut oyuna biz 2 arkadaş olarak giriyoruz gruba 3 kişi ortak lazım

1-Umutkocoglu(oyunu alıcak kişi)
    2-NmdBllc
    3-stopaj
    4-GoldenShoot
    5-Darqlord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NmdBllc -- 28 Ekim 2011; 22:56:16 >

• dostum ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

dostum ben varım
    hocam ben ve arkadasım yer warsa almak ısterız arkadasım Mertesma bende Darqlord listeye yazarsan sevınırım parayı hemen yatırırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqlord

hocam ben ve arkadasım yer warsa almak ısterız arkadasım Mertesma bende Darqlord listeye yazarsan sevınırım parayı hemen yatırırız

Alıntıları Göster
    5 kişi tamamlandı oyun çıkar çıkmaz alınacaktır hesap bilgileri size en kısa zamanda iletilecektir iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NmdBllc

5 kişi tamamlandı oyun çıkar çıkmaz alınacaktır hesap bilgileri size en kısa zamanda iletilecektir iyi günler

Alıntıları Göster
    saolun hocam hesap bılgılerını attıgınızda hemen parayı arkadasımla yatırırz
  • quote:

saolun hocam hesap bılgılerını attıgınızda hemen parayı arkadasımla yatırırz

Alıntıları Göster
    ben atmden havale yapıcam hocam haberin olsun
  • quote:

ben atmden havale yapıcam hocam haberin olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dışarda olduğum için biraz geç cevap yazıyorum. Kusura bakmayın. Serkanla (NmdBllc) telefonda görüştük BF3 ü psn üzerinden almaya karar verdik. Hesap olarak PTT ve Ziraat bankası mevcut. Hafta sonu alacağımız için bence yarın paraları yatırın. Ben de hafta sonu oyunu alırım. PM den havale bilgilerini ve telefon numaramı herkese gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkocoglu -- 27 Ekim 2011; 19:46:06 >

• quote:

quote:

dostum ben varım

arkadaslar oyun psn e dusmus 130 tl adam başı 26 tl oluyor bir an once para yatirma isleri hallolursa alalim oyunu bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NmdBllc -- 28 Ekim 2011; 9:53:08 >
  • Kisi basi masraf da kesilecegi icin 30 lira yatirin arkadaslar verdigim hesap numaralarina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutkocoglu

Kisi basi masraf da kesilecegi icin 30 lira yatirin arkadaslar verdigim hesap numaralarina
    hocam pararyı ben yatırırımda arkadsımda yanı Mertesma bı sorun cıktı o alamıcakmıs nasıl yapalım bana hemen donersenız ona gore yapraız
  • quote:

hocam pararyı ben yatırırımda arkadsımda yanı Mertesma bı sorun cıktı o alamıcakmıs nasıl yapalım bana hemen donersenız ona gore yapraız

Alıntıları Göster
    Çıkanın yerine ben katılabilirim.
  • quote:

Kisi basi masraf da kesilecegi icin 30 lira yatirin arkadaslar verdigim hesap numaralarina

Hocam kişi başı ne masrafı kesiliyor? Oyun toplamda 130 TL. Gönderenler zaten masrafları kendi ödeyecekler. Neden 30 TL gönderilsin?
  • darqlord kardesim sen yatir parayi goldenshoot cikan arkadasin yerine gelsin o zaman ben arkadasa haber veriyorum goldenshoot icin hesap numarasini alirsin birazdan bu arada biraz cabuk olursak iyi olur ne kadar erken baslarsak millete o kadar cabuk yetisiriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NmdBllc

darqlord kardesim sen yatir parayi goldenshoot cikan arkadasin yerine gelsin o zaman ben arkadasa haber veriyorum goldenshoot icin hesap numarasini alirsin birazdan bu arada biraz cabuk olursak iyi olur ne kadar erken baslarsak millete o kadar cabuk yetisiriz:)
    Ok katılırım elbette.

4 TL'sinde değilim elbet ama kişi başı ne masrafı bu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Ok katılırım elbette.

4 TL'sinde değilim elbet ama kişi başı ne masrafı bu anlamadım.

Alıntıları Göster
    Masraf şu şekilde oluyor arkadaşlar. Ziraat bankasında atmden falan yatırınca 3 lira civarında bir para kesiyor. Eğer ki masrafları ben buradan öderim diyorsanız benim elime geçecek net tutar 26 Tl olması gerekiyor. Yani kısacası nasıl gönderirseniz artık. Elime kişi başı 26 lira geçsin de :)
  • quote:

Masraf şu şekilde oluyor arkadaşlar. Ziraat bankasında atmden falan yatırınca 3 lira civarında bir para kesiyor. Eğer ki masrafları ben buradan öderim diyorsanız benim elime geçecek net tutar 26 Tl olması gerekiyor. Yani kısacası nasıl gönderirseniz artık. Elime kişi başı 26 lira geçsin de :)

Alıntıları Göster
    Ok anladım.

Ödeyen kişilerin çoğu internet şubesi üzerinden ödeme yapıyor. Dolayısıyla da ödeme sırasında masraf havaleyi yapan kişiden kesiliyor, sizin elinize net rakam geçiyor.

ATM'den yapanlar için dediğiniz doğru olabilir.

Ödemeyi yapıyorum, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Ok anladım.

Ödeyen kişilerin çoğu internet şubesi üzerinden ödeme yapıyor. Dolayısıyla da ödeme sırasında masraf havaleyi yapan kişiden kesiliyor, sizin elinize net rakam geçiyor.

ATM'den yapanlar için dediğiniz doğru olabilir.

Ödemeyi yapıyorum, teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Yer var mı hemen yollayabilirim parayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngrkm

Yer var mı hemen yollayabilirim parayı?

Alıntıları Göster
    Hocam şuan doldu. Bir aksilik çıkmazsa oyunu alacağız bugün.
  • quote:

Hocam şuan doldu. Bir aksilik çıkmazsa oyunu alacağız bugün.

Alıntıları Göster
    Beyler birinin yerine girsem olmaz mı ya? Asıl hesabım şu an banlı bununla bir şey de yapamıyorum kafayı yedim. Hemen gidip yollayabilirim yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngrkm

Beyler birinin yerine girsem olmaz mı ya? Asıl hesabım şu an banlı bununla bir şey de yapamıyorum kafayı yedim. Hemen gidip yollayabilirim yani...

Alıntıları Göster
    Duman7 nickli arkadaş gruptan ayrılmıştır. 1 kişilik boş yer var. Herkes parayı yatırdı. Parayı hemen yatıracak bir kişi aranıyor. Parayı yatıracak kişi bulunursa oyun hemen alınacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.