Bildirim
BF3 Silah sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
V ye basarak silahın atış modunu değiştirebilirsin. Merminin yazdığı yerin altında yazar. Tek nokta tek atış 3 nokta da seri atış işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
V ye basarak silahın atış modunu değiştirebilirsin. Merminin yazdığı yerin altında yazar. Tek nokta tek atış 3 nokta da seri atış işte.
M4 Kullanıyorum Red-Dot aracı olduğu için eskiden seri atış yapabiliyordum ama V'ye basınca sağ alt köşede yalnızda 2 nokta ve 1 nokta var. Bunu nasıl düzeltebilirim bir fikriniz varmı? -
Bazi silahlarin full otomatik modu yok diye biliyorum. Senin seri atis yaptigin m4a1 olabilir. Onun disinda baska fikrim yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
M4 ve M4A1 farklı silahlar. senin kullandığın m4 auto modu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m4 karabina yari otomatik ve m4a1 otomatik karabinadan daha iyi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler ben oyunu yeni kurdum trene atladı içeri girdi tabancayı aldı ama sıkmıyodu napsam olmuyor yardım edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X