Şimdi Ara

BF3 sistemim çalıştırırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci:AMD Athlon[tm] x2 240 processor 2.81ghz Ram:2gb Ekrankartı:asus gtx 560 Win 7 32 bit bu sistemle bf3 oynuyA bilirmiyim

• maalesef bu sistem ile çok çok zor tavsiyem 2 adet gtx 590 alıp sli yapmanız
  • oynarsın!
  • Maalesef. İsletim sistemi ve ramden kaybediyorsun. 2GB ram mi kaldi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı çok iyi ama işlemci ve ram...
  • ram 4 yapsam
  • Anakart nedir ? Rami 4'lemek kolay.İşlemci tavsiyesi vereceğim fakat anakartı öğrenmem lazım dediğim gibi.Ve psu yeterli mi acaba ? Çok dengesiz bir sistem olmuş çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC darboğaz
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nakart:m2n68-am se2
  • sanıyorum phenom x4 işlemcileri destekliyor benim tavsiyem bir adet phenom x4 9950 almanız
  • Ekran kartı işlemci 2sinden birini değiştirsen sana 500e patlayacak.
    Anakart uyumsuzluk olursa anakart değiştireceksin 400 e patlayacak.
    Gidip bimeksten bir konsol alıp oyunları sistemim yetecekmi diye düşünmeden oynayacaksın
    600 Liraya patlayacak.
    Tabi sende bilirsin PC Sürekli bir problem çıkartıyor
    Ekran kartıdır işlemcisidir Anakartdır :(
    PC kalacam dersen.
    x64 geçip 4 GB Ram yapman en önemli şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Ekran kartı işlemci 2sinden birini değiştirsen sana 500e patlayacak.
    Gidip bimeksten bir konsol alıp oyunları sistemim yetecekmi diye düşünmeden oynayacaksın
    600 Liraya patlayacak.
    PC kalacam dersen.

Pc sorun çıkarmaz dostum eğer onun dilinden anlayabiliyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: sakura283

İşlemci:AMD Athlon[tm] x2 240 processor 2.81ghz Ram:2gb Ekrankartı:asus gtx 560 Win 7 32 bit bu sistemle bf3 oynuyA bilirmiyim

Bu arada kardeş sen dalga mı geçiyosun

İşlemcin orta düzeyde ama seni çok iyi idare eder

Raminde oynatır ama 2gb daha almanı tavsiye ederim 40-60tl

Ekran kartı!! Bu kartla değil bf3 bf3+mw3 ü aynı anda full ayarlarda oynasan bana mısın demez o kadar okadarda yawana atılcak kart değil yağ gibi akarak oynarsın

Os: Kardeş zaten piyasadaki en son sistem ve bf3 için win7 tavsiye ediliyor ama 64bit yükle raminide 4gb yap uçarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Ekran kartı işlemci 2sinden birini değiştirsen sana 500e patlayacak.
    600 Liraya patlayacak.
    PC kalacam dersen.

Pc sorun çıkarmaz dostum eğer onun dilinden anlayabiliyorsan

Onun dilinden Anlamak yetmiyorki :(
    Birazcikta masraf yapmak lazim
    bayanlar bile bu kadar masraf yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Maalesef. İsletim sistemi ve ramden kaybediyorsun. 2GB ram mi kaldi dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

maalesef bu sistem ile çok çok zor tavsiyem 2 adet gtx 590 alıp sli yapmanız

Hocam bu işlerden pek anlamıyorum fakat siz söylemişken bende sorayım,slı yapmadan tek gtx 590 la tam performans alamazmıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Hocam bu işlerden pek anlamıyorum fakat siz söylemişken bende sorayım,slı yapmadan tek gtx 590 la tam performans alamazmıyız.

bu mesaj dalga amaçlı yazılmıştı adamdaki ekran kartı bf 3 ü full grafik açmayacaksa hangi oyunu açacak? ne gtx 590 ı çok daha alt seviye bi kart bile yüksek detaylarda oynatır bu oyunu ne kadar çok abartıldı yahu şu oyun

• quote:

quote:

Kardeş sli ın tam olarak işlevini anlatarak başlıyayım

Şimdi sli yapınca grafik kartları oyun oynatırken oyunu iki ekrana böler yani böler derken biz tabiki hiçbişey olmamış gibi görürüz tek ekran yani iki ekrana bölmek demek 2 ekran kartının aynı ekran üzerinde çalışmasıdır böylece bir ekran kartına daha az yük biner yani daha fazla fps alırsın ve oyun 2x daha akıcı olur

Nasıl oyunların çözünürlüğünü düşürünce daha akıcı oluyor sli da ekranı ikiye böldüğü için mesela 1600x900 de oynarsan ekran kartı sanki oyunu(2 ekran kartı aynı anda) 800x450 çözünürlükte çalıştırıyor gibi çalışır bu mantık tır sli bu demektir

Hocam soruna gelince gtx590 en son model ve dünyanın sayılı kartlarından biridir sli gtx590 yapmadan bili sli gtx 560 ın performansına yaklaşırsın kısacası gtx590 5 yılın oyunlarının üstesinden 1920x1080 çözünürlükte gelirrr

• quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

quote:

Kardeş sli ın tam olarak işlevini anlatarak başlıyayım

Şimdi sli yapınca grafik kartları oyun oynatırken oyunu iki ekrana böler yani böler derken biz tabiki hiçbişey olmamış gibi görürüz tek ekran yani iki ekrana bölmek demek 2 ekran kartının aynı ekran üzerinde çalışmasıdır böylece bir ekran kartına daha az yük biner yani daha fazla fps alırsın ve oyun 2x daha akıcı olur

Nasıl oyunların çözünürlüğünü düşürünce daha akıcı oluyor sli da ekranı ikiye böldüğü için mesela 1600x900 de oynarsan ekran kartı sanki oyunu(2 ekran kartı aynı anda) 800x450 çözünürlükte çalıştırıyor gibi çalışır bu mantık tır sli bu demektir

Hocam soruna gelince gtx590 en son model ve dünyanın sayılı kartlarından biridir sli gtx590 yapmadan bili sli gtx 560 ın performansına yaklaşırsın kısacası gtx590 5 yılın oyunlarının üstesinden 1920x1080 çözünürlükte gelirrr

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Mesela o zaman slı yapmak daha mantıklı anladığım kadarıyla hem daha az masraf hemde daha iyi performans

• Mantıklısı mantıklı ama daha az para kısmı ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü çünkü sli yapacaksan aynı karttan 2 adet alırsın sli 2 adet aynı yongaya sahip ekran kartı ile yapılır gtx590 ında 1500tl olduğunu varsayarsak sadece sli için 3000 tl para gerekir ama o ekran kartıyla sli olursa dilim dolanıyor söyleyemiyorum dünyanın en yüksek çözünürlüklü televizyonunda bile miligram kasma yaşamassın tabi sli gtx 590 ın olacağı bir sistem 10000tl yi bulur toplama olarak çünkü sli demek iyi bir anakart iyi bir ram iyi bir soğutma sistemi ve iyi bir işlemci gerektirir umarım yardımcı olabilmişimdir

• işlemcim kötü oldguğu için darboğaz yapıyo ve ekran kartımdan tam performans alamıyorum ram 4 yaptım ama ekran kartı bf3 de sorun çıkarırmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.