Şimdi Ara

BF3 SÜREKLİ OYUNDAN DÜŞME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bf3 veya fifa12 multi oynarken sürekli oyundan düşüyorum. Ama internet bağlantımda kopma yok. Yeniden sing in yapmıyor. Sadece oyundan düşme yaşanıyor. Ve sürekli düşme durumu arttı ve hiç bir oyunun sonunu getiremiyorum. Bu işin çözümünü nette bulamadım. Wireless ile bağlşamıyorum. Tüm kablolarını spilitere kadar değiştirdim. Ama bu işin lütfen birçözümü var ise yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraking34

Arkadaşlar ben bf3 veya fifa12 multi oynarken sürekli oyundan düşüyorum. Ama internet bağlantımda kopma yok. Yeniden sing in yapmıyor. Sadece oyundan düşme yaşanıyor. Ve sürekli düşme durumu arttı ve hiç bir oyunun sonunu getiremiyorum. Bu işin çözümünü nette bulamadım. Wireless ile bağlşamıyorum. Tüm kablolarını spilitere kadar değiştirdim. Ama bu işin lütfen birçözümü var ise yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

wireless ile mi bağlanıyorsunuz ? bunu anlamadım ?
  • İntarnetin Yawaştır kardesşim aynı sorun bendede olmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Arkadaşlar ben bf3 veya fifa12 multi oynarken sürekli oyundan düşüyorum. Ama internet bağlantımda kopma yok. Yeniden sing in yapmıyor. Sadece oyundan düşme yaşanıyor. Ve sürekli düşme durumu arttı ve hiç bir oyunun sonunu getiremiyorum. Bu işin çözümünü nette bulamadım. Wireless ile bağlşamıyorum. Tüm kablolarını spilitere kadar değiştirdim. Ama bu işin lütfen birçözümü var ise yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Evet wireless ile baglaniyorum.yazim hatasi telden yaziyorumda
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Evet wireless ile baglaniyorum.yazim hatasi telden yaziyorumda
    .

İlk çözüm olarak kablo ile bağlayın ip aldıktan sonra wireless'e geçiniz. Eğer olmazsa yazınız.

• problem upnp ayarlarındaymış meseleyi airtesin müşteri hizmetleri ile çözdük. modemdeki ıp ile ps3 ıp adresini eşleştirdik. Upnp ayarlarından da disable yaptık. hem modem ayarlarında hemde ps3 de. mesele sadece modem ve ps3 arasındaki bazı ayarlardan kaynaklanıyormuş. İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.