Şimdi Ara

BF4 alınmaya değer mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha mantıklı ben hiç witcher oyunu oynamadım baştan başlayacağım witchera
  • 3. sü dehşet güzel ya adamlar sağlam yaptı oyunu
  • BF3
  • BF4 hiç hoşuma gitmedi, bir yılda 40 saat falan oynadım, onu da gelen güncellemelere bakmak için girmişimdir. BF3'teki gibi haritalar dolu dolu değil, doğru düzgün deathmatch oynayacağın bir harita yok, varsa da spawn sistemi berbat. Multiplayerdaki ses oyunculuğu iğrenç, rus aksanını hiç tutturamamışlar her duyduğumda başımı ağrıtıyor. Çok özenerek çıkarmamışlar oyunu anlayacağın. Dediğim gibi eğer satın alırsan ne kadar boş olduğunu göreceksin, BF3'teki gibi o doluluk hissi yok. İçinde merdivenden başka bir şey olmayan boş beton binalar, hangarlar ve açık alanda koşturuyorsun. Belki daha iyi ışıklandırma falan grafikleri iyi gösteriyor ama her şey plastik gibi duruyor. Eski nesil konsollara da satacağız diye mahvetmişler oyunu.

Güya bedava bir harita ve 6. dlc gelecekti ama 7 aydır ortada bir şey yok. Bazı haritaların gece versiyonları gelecekti o da çıkmadı daha. Oyunun iyice fiyatının düşmesini bekle, 10 euro olur 5 euro olur... Bir şey kaybetmezsin hemen oynamazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 28 Mayıs 2015; 13:15:01 >

• Hardline'dan ümit kesildi tabikide değer.
  • Oyundaki takım hissiyatı bf3 e oranla daha düşük, revive yapanlar çok çok az mesela. Ancak oyunun tıkandığı noktalar bf3 teki gibi yok, sürekli savaşlar konum değiştiriyor. Biraz daha boğucu havası var fakat grafikler sağlam. BF3 te ciddi ciddi çarpısıyorsun ama BF4 biraz soğuk savaş tadında.

Ben yine de BF4 ü seviyorum, bf3 ün yeri ayrı tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.