Şimdi Ara

BF4 alınmaya değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumu inceledim ama bazı kişiler BF3 gibi güzel değil falan demişler yani vuruş hissi olsun verdiği eğlence olsun BF3 kadar değil demişler. Tabi yapılan bu yorumlar kafamı karıştırdı, BF4 alsam pişman olur muyum?

• 1 haftalık deneme sürümünü dene istersen ben öyle yaptım sonra hoşuma gitti aldım. Bf3 oynamadım bilemiyorum farkı.
  • Bf3 ü mutlaka al oyna. Zaten Bf4 ten daha çok seveceksin. Ama bf4 te güzel grafik olarak daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Bende BF3 zaten var ve döktürüyorum
  • bu gün aldım daha yeni indi kuramadım(bir sürü hatayla uğraştım) ve şimdiden söylüyorum alma :D

steamin gözünü seveyim
  • Bf4 oynarsa asıl ozaman görür yavaş hangisiymiş. Bf3 oynanış bakımından hala en iyisi.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Iyi bir pc sistemin yoksa alma sakın bf4 ü.

• BF4 ün oynanışı 3 e göre yavaş diyorlardı.
    Bf4 oynanış olarak yavaş, bf3 gibi akıcı değil.

• kesinlikle bf3 al nerede o vuruş hissi,araçların kullanım ve ateş kalitesi.Nedense bf4 bana daha çok cod'a yakın geliyor bf3 ise tam bir savaş simülasyonu gibi gerçekçi.Etrafından kurşunlar geçerken gözlerinin bulanıklaşması vs. tam anlamıyla mükemmel.Bf4'de böyle şeyler yok
  • Bence bf4 al sistemin iyiyse. Bf3 te oynadım çok gerçekten çok güzeldi, arada nostalji yaparım hala. Ama bf4 ün de artıları tabiki var. Yeni oyun motoru var özellikle levolution lar ve patlamalar çok güzel. Bencede bir dene önce originde bedavaya vardı Game Time da.

Bu arada BF Hardline kesinlikle bir oyuncu çekmiyor. Çarşamba günü saat 8 suları BF Hardlineda oynayan oyuncu sayısı 5000 BF3 8000 CİVARI BF4 20.000 civarı. O bakımdan endişe etmene gerek yok.
  • mermici kullanıcısına yanıt
    BF4 ü hala almak istiyorum, ben alana kadar oyun iyice eskiyecek
  • Ben aldım BF4'ü, Bf3'te premium olmadan açabileceğim bütün achievmentleri açmıştım mapları ezberledikten sonra sıkıldım BF4'e geçiş yaptım BF3'le aynı derecede sarıyor grafik olarak daha iyi. Paran varsa al bence.
  • Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Yani yapılan olumsuz yorumlara bakma diyosun?
  • dostum bende çok kararsızım bf3 ü 400 saate yakın oynadım bende şimdi denemek için indiriyorum 27 gb diyor origin 3mbit internet ile ne zamana inerse artık
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    Ben henüz 100 saati yeni geçtim sayılır ama sen 400 saat yapmışsın valla helal olsun
    sarıyordu ya kuzenlerde de vardı oyun teamspeak falan zevkliydi
    BF4 ü hala almadım çünkü parama kıyamıyorum
    Boşver triali oynadım hiç sarmadı
    O halde paramı Witcher 3 e verebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.