Şimdi Ara

BF4 BAĞLANTI SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN!!!>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BF4 oyunun dün aldım ve kurdum. Multiplayer Bölümünü oynamak istedim ve girdim. sağ olsun bazı arkadaslarımda yardım etti öğrenmem için oyunu. Ama bu gün yani 1 gün sonra fotoraftada göreceğiniz gibi bir baglantı hatası alıyorum. Hiç bir server a giremiyorum Ping im düşük olsa bile tüm serverlarda bu hatayı veriyor aciL YARDIMM.Resim küçükse belirtin yeniisini atayım.
     BF4 BAĞLANTI SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN!!!>

• Biri bana yardım etsin!!!
    BF 4 Ü Origin den indirdim.Bilgisayarım laptop toshiba satellite m50-a ,işlemci:intelcore i5 4200U CPU 1.60GHz,bellek:8192 mb ram,windows 8,yaklaşık toplam ekran belleği:1792mb

battlelog dan play campaign deyince-->biraz load edp "bf4 çalışmayı durdurdu" diyor.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia007

Biri bana yardım etsin!!!
    BF 4 Ü Origin den indirdim.Bilgisayarım laptop toshiba satellite m50-a ,işlemci:intelcore i5 4200U CPU 1.60GHz,bellek:8192 mb ram,windows 8,yaklaşık toplam ekran belleği:1792mb

battlelog dan play campaign deyince-->biraz load edp "bf4 çalışmayı durdurdu" diyor.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Hocam origine girip repaire bf 4 e sağ tuş yapıp repaire tıklanabilir misiniz ? Birde işlemci hızınız bayağı düşük.

Yani olmazsa azıcık size overclock yapmanızı öneririm. Yaparken kesinlikle yanınızda fan vb soğutucu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 8 Ekim 2014; 22:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorkem4465 G kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşa baktım sizi unuttum

http://www.youtube.com/watch?v=9nxIbyT0Ox0

Kesinlikle yardımcı olacaktır.

Programın adı Smart Port Forwarding

Aynı sorun bende vardı hocam. Böyle düzeldi.

• HOCAM yarın müsaitseniz skype+ teamwiwer ile yardım edermisiniz rica etsem :(
  • Öncelikle ilginlendiğin için çok teşekkür ederim,
    işlemcim tam olarak şöyle : İntel(R) Core(TM) i5-4200 CPU@ 1.60 GHz 2.3 GHz

Neden detaylı yazdım, eğer sistem kaldırmıyorsa zorlamim verdik oyunun parasını ama sağlık olsun
    Teşekkürler (bu arada şimdi repaire deniyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem4465

HOCAM yarın müsaitseniz skype+ teamwiwer ile yardım edermisiniz rica etsem :(

Yarın müsaitim. Saat 8:00-9:00 gibi giderim genellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: xperia007

Öncelikle ilginlendiğin için çok teşekkür ederim,
    işlemcim tam olarak şöyle : İntel(R) Core(TM) i5-4200 CPU@ 1.60 GHz 2.3 GHz

Neden detaylı yazdım, eğer sistem kaldırmıyorsa zorlamim verdik oyunun parasını ama sağlık olsun
    Teşekkürler (bu arada şimdi repaire deniyorum)

Repairi yapın olmazsa araştırırım onu ben.

Multiplayeride bir deneyin lütfen bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 8 Ekim 2014; 23:24:50 >
  • HOCAM DEDİĞİN PORGRAM VE VİDEO İLE YAPTIM OLDU SAĞ OLASIN BİR ŞEY DAHA SORUCAM İZNİNNLE BEN BU PORGRAMI VE 3659 LULARI HEPSİNİ START YAPTIKYA OYUN NU KAPATINCA HEPSİNİ SİLEYİMMİ YOKSA DECE PORGRAMI KAPATMAMA YETER Lİ OLURMU YANİ PROGRAMIN BANA BİR ZARARI OLURMU OYUNDA DEĞİLKENE
  • quote:

HOCAM DEDİĞİN PORGRAM VE VİDEO İLE YAPTIM OLDU SAĞ OLASIN BİR ŞEY DAHA SORUCAM İZNİNNLE BEN BU PORGRAMI VE 3659 LULARI HEPSİNİ START YAPTIKYA OYUN NU KAPATINCA HEPSİNİ SİLEYİMMİ YOKSA DECE PORGRAMI KAPATMAMA YETER Lİ OLURMU YANİ PROGRAMIN BANA BİR ZARARI OLURMU OYUNDA DEĞİLKENE

Hocam yaptınız ölçümü bir daha ellemeyin. Amanallah çıkılmaz işlere gidersiniz 1 ay uğraşırsınız felan. Yaptıysanız programı silebilirsiniz bile. He birde tüm portları açmayın virüs doluşur.

Zararı olmaz.

Sizde çıkan sorunun portunu açın daha sonra programı silin. Bir daha ihtiyacınız olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 8 Ekim 2014; 23:57:19 >
  • hocam bak şöle yaptım o videodaki gibi yaptım girdim denedim oldu şimdi porgram aşagıda açıktı exit yaptım program duruyor ama şuan çalısmıyor yani öle anlatayım silersem gene aynı sorunl karsılasırmıyım . Karşılaşmazsın dersen kaldıcam o programı ona göre söle :D
  • quote:

hocam bak şöle yaptım o videodaki gibi yaptım girdim denedim oldu şimdi porgram aşagıda açıktı exit yaptım program duruyor ama şuan çalısmıyor yani öle anlatayım silersem gene aynı sorunl karsılasırmıyım . Karşılaşmazsın dersen kaldıcam o programı ona göre söle :D

Karşılaşmazsın. Programın özelliği 2 kademeli. Sonsuza kadar açmak sonsuza kadar kapatmak. Tabiki sen değiştirmedikçe. Yani birşey olmaz.

• ozaman kaldırıyorum hocam programı inşallah aynısı ile karsılaşmam bir daha :D Sağ olasın bu saatte yardım ettin .
  • quote:

ozaman kaldırıyorum hocam programı inşallah aynısı ile karsılaşmam bir daha :D Sağ olasın bu saatte yardım ettin .

Görevimiz hocam

Sizin şeyi halledesiniz diye yatmadım birde

Yarına okul var.

Hadi iyi geceler ben çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 9 Ekim 2014; 0:04:52 >
  • Hocam programı silmiştim . tekrar deniyim dedim olamadı aynı port numarası ile hata verdi sanırım o program açık olamadan portları açık tutmuyor haberin olsun . YANİ SİLİNCE TEKRAR GETTİ BENİM OYUN :D YARın girince Yardım edersin tekrar insallah :)
  • quote:

Hocam programı silmiştim . tekrar deniyim dedim olamadı aynı port numarası ile hata verdi sanırım o program açık olamadan portları açık tutmuyor haberin olsun . YANİ SİLİNCE TEKRAR GETTİ BENİM OYUN :D YARın girince Yardım edersin tekrar insallah :)

Ahaahha

Hocam normalde herkes sıkıyor programı ama sizin iş baya bir anornalmiş. Dursun bakalım. Bir sorun çıkmaz ondan.

• ekran kartını güncellemen gerekli
  • ozgvn50 kullanıcısına yanıt
    ekran kartımın sürümü güncel! program açık oynuyorum. şuanlık bir problem çıkarmadı daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.