Şimdi Ara

BF4 Banlandım İçeri Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu önce ki akşam normal bir şekilde oynuyordum. Bugün işten geldiğimde tekrar açıp bir el de bugün atayım dedim. Fakat oyuna giremedim."You have been banned from Battlelog. If you believe this was done in error, please contact Customer Services." Şu keilde bir mesaj alıyorum. ilgili başlığı incelediğimde hem türk hem yabancı forumlarda. Hile kullanmaktan veya Nazi Almanyası ile ilgili bir avatar ws gibi sonuçlar elde ettim. Konu ile ilgili BF4 desteğine mail i gönderdim. Eğer gidip te hile kullandığınız için banlandınız. Şeklinde bir ifade de bulunurlar ise bu oyunu her yerde karalamak için elimden geleni yaparım. Böyle saçma birşey olmaz çünkü çocuk değiliz ki hile kullanalım ki gidip para verip aldığımız bir oyuna, bu arada Avatarımda iki Madalya vardı. Birisi Nazi Almanyasında Havacılara verilen üst rütbe bir nişan diğeri de Kara Kuvvetlerine verilen bir nişan. Fakat bunları yapma sebebim de Başka bir oyuncu RUS madalyasını yapıyorsa bende bunu yaparım.
     BF4 Banlandım İçeri Lütfen

• Tahmin ettiğim gibi Yaptığım Madalyalardan dolayı olduğunu öğrendim arkadaşlar. Çok fazla şikayet edildiğimi bu konuda ve bu nedenle banlandığımı ifade ettiler. 5 Gün olarak belirttiler. Ancak uzun konuşmalarımızdan sonra 3 Gün e düşürebildim.

Herkese İyi Forumlar Dilerim.
  • valla ben josef mengele' yi avatar yapmıştım. 2 milyon yahudi' nin ölümünde parmağı var sonuçta. 3 gün yırttığıma dua ettim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

valla ben josef mengele' yi avatar yapmıştım. 2 milyon yahudi' nin ölümünde parmağı var sonuçta. 3 gün yırttığıma dua ettim xD

Bana göre çok saçma, neden dicek olursak elin Rus u kendi armalarını simgelerini yaparken, Yahudisi keza aynı şekilde. Ben gamalı madalyayı koyuyorsam. Onları rahatsız eden ne oluyor acaba ?? Madem bu kadar ciddiye alıyorlar. Bende onların koyduklarından şikayetçi olucam bundan sonra rahatsız ve kışkırtıcı davranış olarak.
  • alcnarslan kullanıcısına yanıt
    Bu tür duyarlılık meselelerinde dünyadaki Yahudi ayrıcalığından yer yer rahatsız olsam da Nazi amblemiyle normal ülke amblemleri bir değil. Dünyadaki tüm ülkeler (Leinchestain gibi kendi halindeki ülkeleri ayırırsak) tarihleri boyunca katliamlar yapmıştır ama Nazi ideolojisi olduğu gibi soykırım üzerine kurulmuş bir şey. Türk olmak, Amerikalı olmak, Fransız olmak özünde bir ideoloji içermese de Nazizm doğrudan ırkçılık dahil olmak üzere insanlık suçlarının savunusunu içeriyor. Bu konuda ekstra hassasiyet olması bana tuhaf gelmiyor. Rus amblemleri şikayet etmekte özgürsün tabii ama bir sonuç çıkmasının imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

quote:

valla ben josef mengele' yi avatar yapmıştım. 2 milyon yahudi' nin ölümünde parmağı var sonuçta. 3 gün yırttığıma dua ettim xD

Bana göre çok saçma, neden dicek olursak elin Rus u kendi armalarını simgelerini yaparken, Yahudisi keza aynı şekilde. Ben gamalı madalyayı koyuyorsam. Onları rahatsız eden ne oluyor acaba ?? Madem bu kadar ciddiye alıyorlar. Bende onların koyduklarından şikayetçi olucam bundan sonra rahatsız ve kışkırtıcı davranış olarak.

bizim tuzumuz kuru. seni şikayet edenlerin atası dedesi illaki o mezalimden etkilenmiştir. avrupada bir tane aile etkilenmedim diyemez. ha stalin' in yaptıkları nazilerden az kalır yanı yoktu. ama berlin' e giren sovyet güçleriydi sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Bu tür duyarlılık meselelerinde dünyadaki Yahudi ayrıcalığından yer yer rahatsız olsam da Nazi amblemiyle normal ülke amblemleri bir değil. Dünyadaki tüm ülkeler (Leinchestain gibi kendi halindeki ülkeleri ayırırsak) tarihleri boyunca katliamlar yapmıştır ama Nazi ideolojisi olduğu gibi soykırım üzerine kurulmuş bir şey. Türk olmak, Amerikalı olmak, Fransız olmak özünde bir ideoloji içermese de Nazizm doğrudan ırkçılık dahil olmak üzere insanlık suçlarının savunusunu içeriyor. Bu konuda ekstra hassasiyet olması bana tuhaf gelmiyor. Rus amblemleri şikayet etmekte özgürsün tabii ama bir sonuç çıkmasının imkanı yok.

Tabi ki Nazizim Irkçılık yapmıştır anlıyorum sizi fakat bütün ülkelerin milliyetçiliğinin altında bu yatıyor. Soykırım konusuna da değinirsek Führer in bana kalırsak 2 yanlışı var. 1.si Tobruk çepeşine katılmak yani orda da ayrı bir cephe açmak. İkincisi ise Yahudilerin hepsini katletmeden Rusya ya dayanmaktır. Neden diyecek olursanız bknz. Filistin de ki Yahudilerin yaptıkları katliamlar. Hiç değilse diğer bir katliam ı durdurmuş olacaktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

quote:

bizim tuzumuz kuru. seni şikayet edenlerin atası dedesi illaki o mezalimden etkilenmiştir. Avrupada bir tane aile etkilenmedim diyemez. ha stalin' in yaptıkları nazilerden az kalır yanı yoktu. ama berlin' e giren sovyet güçleriydi sonuçta.

Tabi ki öyle muhakkak etkilenmiştir. Ama Adolf Hitler de ki savaş stratejisi ve ileri görüşlülük (kimine göre delilik :)") ve bu kadar sağlam bir çatı altında kurulmuş bir Ordu Stalin in elinde olsa daha da beter olabilirdi. Çünkü hem Almanya da savaş cephesinde iken Ruslar da ki gibi geriye kaçan asker yoktu. Hemde birileri Çelik tanklar ile giderken diğerleri Peynir tenekelerinden yaptıkları tanklar ile savaşıyordu. Bakmayın Rus kaynaklarında veya oyunlarda WOT veya WT gibi bizde İsu 152 ler efendime söyliyim IS3 ler vardı demelerine IS3 ler ancak protatip ti o zaman ellerinde İSU da o kadar isabetsiz atışlar yapıyordu ki kendileri bile bunu belirtir resmi kaynaklarda. Peki nasıl Berlin e sovyet güçleri girdi ? O zaman ki güçlü İngiltere ve Amerika'ya borçlular bunu her ne kadar sevmeselerde hayatlarını kurtaranlar bu iki devletti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcnarslan -- 25 Kasım 2014; 17:24:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.