Şimdi Ara

BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

samsung galaksy s4 de denedim çalışıyor beyler canavar gibi 1.0 sürümünü yukledim direk..
    Not: Arkadaslar oyunu telefonun kendi hafızasında Android/obb klasorune atıcaksınız.harici hafıza kartına attıgımda oyunu kuramadıydım ben bilginiz olsun.

Teli note3 ile değiştin.note3 de de çalışıyor.sorun yok
  • Xperia Z de çalışıyordu 1.0 olan ama 4.3 androide geçince artık çalışmıyor açılıyor ama servera girerken hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 680 mb kusurlu Bin dosyasi indi acmasini beceremedim
    Ben de sd yok s4 var

Bin uzantısini rar yaptım acti
    Oyun menüsü geldi % 0 yukleme olarak kaldı ugrasayim az daha

Son edit: oldu teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 4 Şubat 2014; 22:39:45 >
  • Note 2 download (failed because you may not have purchased this app)
    Eğer bu uygulamayı satın almış olabilir, çünkü indirme başarısız oldu.
  • note 3 e yukledim ama donloading %0 ekranında kalıyor yardım edebilecek var mı?
  • ilk önce dosyaları indirin. telefon hafızası android/obb (bakın orada odd adlı dosya var kafanız karışmasın) /com.ea.game.warsawcommander_row (bu klasör yoksa aynı isimle oluşturun/ main.2.com.ea.game.warsawcommander_row.obb (680 küsür mb olan dosya) dosyalar bu şekilde dizin . Ardından apk dosyasını 12 küsür mb olan dosyayı çalıştırın yukleyin ve oyun hazır. telefonum note 3 orijinal rot.

not: dosya ve klasörler bu şekilde olacak "android/obb/com.ea.game.warsawcommander_row/ main.2.com.ea.game.warsawcommander_row.obb"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 13 Mart 2014; 22:16:26 >
  • G2 de yukledim join game diyince siyah ekranda bekliyor sonra durduruldu diyor

• gmd artık çalışmıyor
  • Bende de ayni sekilde siyah ekranda kaliyor.

• Hafıza kartım yok normal telefon hafızasına kurabilirmiyim ? General Mobile Discovery 16 GB.
  • Bir türlü yapamadım telefonum GM Discovery Android 4.4.2
  • baba4498 kullanıcısına yanıt
    Konu ölmüş kardeşim bende de olmadi uğraşma boşuna kimse yok buralarda :)

• mustiua M kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş eger yapabilirsen banada haber verir misin sana zahmet heryerde aradım ama bulamadım :(
  • baba4498 kullanıcısına yanıt
    Yapamadım sildim ben de artık uğraşmıyorum ya yine bi yerde denk gelirse nasıl yapıldığı yazarım.
  • Arkadaşlar hiç bir server a bağlanamıyorum no internet connection diyor çözümü nedir?

• Arkadaşlar LG G2 kullanıyorum yazılan şekilde kurdum girdim giriş yaparken maili yanlış yazmıştım silmeye çalışırken dondu telefon kendine gelmeyince reset attım.

Android dosyasını da değiştirdik zaten telefon ölmesin
  • Selam millet bu zimbirti next pandora androidli uydu cihazinda calisirmi . Telefon ve tablet icin olan uygulamalari uydu cihazında kullanıyorum . Bf4 dede premium ve 40 levelim

• arkadaşlar şu commander nasıl oynanır . ps4 de oynuyorum ne yaptığımı bilmeden birşeyler yapıyorum puanlar geliyor ama bilmeden yapıyorum . commander tanıtımı yapacak bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim
  • No internet connection hatası veriyor bu hatanın çözümünü bilen yok mu?

No internet connection

Battlefield 4 commander requires an active internet connection. Please make sure you are connected to an active network and try again.

Bu arada kimse çeviripte anlatmasın internete bağlıyım operatör ve 2 ayrı Wi-Fi internetinden den denedim değişmedi. Denediğim telefonlar:

-Casper Via V4
    -Asus Zenfone 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkil58 -- 29 Ocak 2015; 21:16:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.