Şimdi Ara

BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server seçemiyoruz sanırım random atıyor
  • Ya apple ipad3 e yıkledım sorunsuz...commander modu açıklarmısınız ne işe yarıyor...oyunu orjınal aldık daha oynayamadık bile vakit yok oynamaya.....
    Rank 10 yaptım diyelim commander oyle aktif oluyormuş...ne yapabılıyoruz mesela commander ıle...???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 1.1.0 note 2 calisiyor mu? Bilen var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisan telefinlara akiyorum birde note 2 ye bakiyprum.Dandik telefonlarda calisiyor note 2 de calismiyor.anlamadim

• oyun içi resim çekeyim derken telefonun ekranını uyku durumuna getirdim yanlışlıkla.sonra bir daha giremedim.uygulamayı kaldırıp tekrardan yüklemeye çalışayım dedim.hafıza kartına attığım Android klasörü içerisindeki dosyanın kaldırıldığını farkettim.Bu dosya kaldırıldığı içinde programı yükledikten sonra ki update etme aşamasında programı güncellemiyor.

Şimdi tekrardan telefona atıp oyuna girmeyi deneyeceğim.Bu arada oyun içinde mikrofonla konuşan oyuncuların konuşmalarınıda duyabiliyoruz.Güzel olmuş uygulama Çekebildiğim resimler:

BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun

• Dediğim gibi oyunu tekrardan telefonuma attım ve online girip oynayabildim.

Oyunu sildikten sonra tekrar yüklemeye çalışıp yükleyemeyen arkadaşlar dikkat etsin.Oyunu kaldırınca Android klasörü içerisindeki kurulum dosyasını da kaldırdığı için oyuna girmeden önceki update aşamasında takılıp kalıyor.

Sadece tablette oynatma isteklerinin amacı büyük ihtimalle oyun içinde parmakla yaptığımız aktivitelerin fazla oluşu ve bu aktiviteleri doğru düzgün yapabilmek için ekranın büyük olması gerektiği.Yani ben 3.7" HTC telefonumda (iPhone modelleride 3.7" olur oradan örnek vereyim) belli başlı bölgeleri scan ederken yada başka itemleri kullanarak oynamaya çalışırken zorlandım, çünkü ekran bu aktiviteleri yapmak için küçük kalıyor.Öte yandan telefon özelliğide yetersiz kalıyor ki bir itemi sürüklemek istediğinde bazen geç algıladığından arkadan gelebiliyor, bazende sürüklediğin yerde geç aktif olabiliyor.Oyuna girmeden önceki menülerde de geç algılama sorunu mevcut ama sonuç olarak şu anda yaptığımız şey tabletler için olduğundan bunları olması çok doğal.Bu birkaç sorunun haricinde çok telefonlar için çok büyük bir beklenti içine girmeden sadece vakit geçirmek için oynanabilir.Tablette kat kat daha zevkli olacağı kanaatindeyim.
    Oyun içi ekran görüntülerim:

• Çok güzel olmuş hemen indirip deniyorum
    (Telefon Xperia Z)
  • Note2de siyah ekran sikintisi var mi hala beyler? Googleplayde linki var sanirim indirsem mi?

• Google playde cihaziniz bu surumle uyumlu degil diyor.

• Üstte yazdım okursanız görürsünüz.

Uygulama sadece Tabletler için çıkartıldı ve Google Play üzerinden sadece tabletlere yüklenebilir..

Biz tablete yüklediğimiz uygulamayı ve dosyalarını kaydedip telefon üzerinden çalıştırmayı deniyoruz..
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Sevinmistim garipler gibi neyse aksam evde tablete kurarim artik.

• Acaba samsung s3-s4 ve note telefonlarda çalışmama nedeni root olabilir mi? aklıma takıldı şimdi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Acaba samsung s3-s4 ve note telefonlarda çalışmama nedeni root olabilir mi? aklıma takıldı şimdi bak

Bence rootsuzda daha sikintili olmasi lazim.Sonuca root herseyi ozgurbkiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Acaba samsung s3-s4 ve note telefonlarda çalışmama nedeni root olabilir mi? aklıma takıldı şimdi bak

Bence rootsuzda daha sikintili olmasi lazim.Sonuca root herseyi ozgurbkiliyor

yok demek istediğim, benim telefon root'lu değil orijinal rom, program rootlandığı için ondan çalışmıyor olabilir. bazen çalıştırmıyor rootlu yazılımları orijinal romlar.
  • 1.1.0 surumu note 2 de calisiyor bilginize. Yanliz girdigim server bostu. Aksama tekrar denerim. Net paketim yok :)

• Teşekkürler..İlk mesaja ekledim..
  • Telefonunuza kurabilirsiniz üstteki dosyaları indirerek..
  • Arkadaşlar yükledim sorunsuz çalışıyor baya adam avladım hatta cruser missle la fakat sürekli boş serverları buluyor dolu server zar zor denk geliyor. Yok mu bunun bi çözümü ya elli kere deniyorum 1 tane düzgün server anca buluyor
    Yalnız çok zevkli tadı damağımda kaldı
    Not:3g ve wifi ile denendi. O.K
     BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun

• iş yerinde çok bir yoğunluk yok.bende 3G'den bir deneyeyim.Vakit geçsin
  • Level atlamak icin iyi ya gunde 1 saat oyundan ne olur:) telefondan indirmeye calisicam simdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.