Şimdi Ara

BF4 Commander Android uygulaması telefonda çalışan sürümü buyrun (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
7.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia Z2 4.4.3 te "Commander 2.2.0 sürümü" çalışıyor,bir süre oynadım sorunsuz.Cihazım rootsuz.Yalnız istediğin server de oynamak için de Marketten Battlefield 4 normal olan uygulamanın da yüklü olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall44 -- 5 Şubat 2015; 23:20:40 >
  • General Mobile Discovery 4.4.2 yükledim servere girmiyor pc online uyarısı veriyor. Acaba root mu gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMD 4.2'de deneyeceğim, umarım çalışır.
  • Başka deneyen varmı beyler

• iphone kullanıcıları için durum nedir?
  • Lg P895 Optimus Çalışıyor
  • çalışıyorda açmıyor yani oyuna girmiyor. ceb markam hwai g610-u30
  • XPERIA SP Custom rom yüklü 4.4.4'te sorunsuz çalışıyor. Bu konudaki linklerden değil de başka bir yerden indirmiştim. Muhtemelen stok romda da çalışacağını düşünüyorum.
  • Note 3?

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Note 3?

DICE uygulamadan desteği çekmiş, konuya yazan yok. Hortlatmandaki amaç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

quote:

Note 3?

Bundan haberim yoktu. Forum ne icin var peki ? Trolluk yapmak icin degildir forum, bilgi alisverisi icindir. Bunu duzgun bir uslupla soyleseniz ne kaybederdiniz? Forum anlamini cok yanlis anlamissiniz.

• quote:

quote:

quote:

Note 3?

Bundan haberim yoktu. Forum ne icin var peki ? Trolluk yapmak icin degildir forum, bilgi alisverisi icindir. Bunu duzgun bir uslupla soyleseniz ne kaybederdiniz? Forum anlamini cok yanlis anlamissiniz.

Oha :D. Forumun amacının ne olduğu konusuna nasıl giriş yaptın öyle ya?... Konuyu hortlatmana değindim ben. Komiksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Note 3?

Oha :D. Forumun amacının ne olduğu konusuna nasıl giriş yaptın öyle ya?... Konuyu hortlatmana değindim ben. Komiksin.

konuyu çarpıtma. düzgünce davanı savunacaksan yaz yoksada boş konuşma rahatsız ediyorsa blok butonuna bas geç boş yapma. gerçi ceza almışsın troll olduğun belli.

• Dosya linkleri bozuk. Rica etsem bir arkadaş yandis yükleyebilirmi tekrar. Teşekkürler

• ben e.a ile konuştum android desteği 2 yıldır önce kapatılmış. server down çalıtıramasınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.