Şimdi Ara

BF4 FİNALSTAND VE DONMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bf4 finalstand gelene kadar pc de donma vs yoktu bu dcl den sonra oyunun ilk başlarında ara ara donma sorunu oluşuyor :( sebebini anlamış değilim ya ram mı yetersiz gelmeye başladı acaba

• bu problemi bende yaşıyorum.belirsiz aralıklarla oluyor.imzamdaki sistemi kullanıyorum.problemin oyundan yada oyun serverlarından kaynaklandığını düşünüyorum
  • çok uyuz olmuş durumdayım :( sebebinide anlamıyorum ya :S en düşük ayarlarda bile aynı low :(
  • Aynı sorun bende de dlc geldikten sonra çıkmaya başladı ve bu görüntünün takılmasından dolayı bazen oynayamaz hale geliyordum. format attım ama yine düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

Aynı sorun bende de dlc geldikten sonra çıkmaya başladı ve bu görüntünün takılmasından dolayı bazen oynayamaz hale geliyordum. format attım ama yine düzelmedi.

aynen pc performans için ayarladım vs oyun ıçın yukledıgım bı kac seyi kaldırdım bakalım yine aynı mı olacak
  • Ben de acaba wifi ile giriyorum. Ondan mı yapıyor bu anlık takılmaları diyorum. Download yaparken izledim bir kaç saat onda da kopma yapmıyor. Sorun büyük ihtimal oyundan kaynaklanıyor. Serverdan desen her serverda mı takılma yapar.

Edit: Bu serverda ping baya az bir de bu serverda deneyebilirsiniz.https://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/696bfa15-7e6a-4e59-baee-2e3baeb05a4c/ATA-AnatolianTigersAlliance-CQ-1000T-Fast-Vehicles/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 10 Aralık 2014; 15:42:17 >
  • türk serverinde yurdum insanıyla oyun mu oynanır adamı öldürünce yazılan küfürleri okumaktan zevk mi alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

türk serverinde yurdum insanıyla oyun mu oynanır adamı öldürünce yazılan küfürleri okumaktan zevk mi alıyorsunuz ?

yabancılarda az değil türkçe yazınca all den neler diyorlar neler türklerinde geneli ha bire küfür ediyor doğru diyorsun :) küfürdeki amaç nedir bilemedim :)
    ayrıca donma ve takılma sorunu 4gb ram kulandıığım dandolayı imiş 8gb yapınca sorun kalktı pc rahatladı +ssd ile daha hızlı daha sorunsuz oyun
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    yabancıların farkı varmı, iyi oynadıktan sonra nereye girdiğinizin önemi yok insanlar küfür ediyor birçok kere karşılaştım, hatta yabancılar işi ileri görürüp battlogdan türkiye oldugumu görüm hertür ırkçı ve antiislamcı terimi kullanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 13:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

yabancıların farkı varmı, iyi oynadıktan sonra nereye girdiğinizin önemi yok insanlar küfür ediyor birçok kere karşılaştım, hatta yabancılar işi ileri görürüp battlogdan türkiye oldugumu görüm hertür ırkçı ve antiislamcı terimi kullanıyorlar

aynen özellikle türkçe konusunca bazıları olmayacak şeyler yazıyorlar
  • Bu donma sorunu bendede olmaktaydı,Nvidia 347.09 sürümüne güncelledim ekran kartımı,güncelleme yaptıkdan sonra donma,takılma bütün problemler geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Bu donma sorunu bendede olmaktaydı,Nvidia 347.09 sürümüne güncelledim ekran kartımı,güncelleme yaptıkdan sonra donma,takılma bütün problemler geçti

bende 4 gb ram vardı :D benim sorun ondan imiş 4gb yetersiz kalıyor pc zorlanıyor 8 yapınca rahatladı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.