Şimdi Ara

bf4 hala oynanır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bf1 de silah çeşitliliği yüzünden ve oyundaki harita türleri ve sayısından biraz sıkıcı gözükmüştü bana bf4 şuan ne durumda hala oynanabilir mi ? bf 5 ne zaman gelir ? İndirimde iken almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 13 Mart 2017; 12:3:6 >

• Bf4 un en az 2 yil daha gideri var, oyunu birakmayan cok saglam bir kitle mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 şu an gayet oynanabilir vaziyette ve hala çok kalabalık ve eğlenceli
  • BFBC2 bile oynanıyor hala bf4 niye oynanmasın.
  • oynanır
  • bf2bc, bf3, bf4 özellikle de bf1 en az 3-4 sene daha bitmez oyunlar hem çok keyifli ve kolay kolay sıkmayan bir yapısı var yani 2-3 hafta aralıksız oyna anca sıkabilir ki bu bir oyun için çok uzun bir süre hem de bu oyunların hepsini oynayan kemik bir kitle mevcut öyle kolay kolay bitmez biterse aralarından bir hardline biter haritaları efsane olmasına rağmen benim ve oynayan bir çok insanın hoşuna gitmemişti bir o biter ki o bile kolaylıkla bitecek bir oyun gibi durmuyor üstelik şöyle de bir gerçek var oyuncu kitlesinin büyük kısmı hala 2-3 bin liralık kasa toplamaya güçleri yetmiyor haliyle çoğu sadece bu oyunları oynayabilecek seviyede donanıma sahip haliyle hala oynanır durumdalar. Bu oyunların bitmesi için bf1 süper bir oyun oldu ama bf3-bf4 hatta bf1 i bile gölgede bırakacak efsane bir oyun çıkarmaları lazım aynı Valve' nin Cs:Go' yu çıkartıp diğer versiyonları gölgede bıraktığı gibi...

• bf3 te bile birsürü oynayan var
  • Bf3 teki zevk hiçbirinde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF1'im de var ama daha çok BF4 oynuyorum, oyuncu sıkıntısı da hiç yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.