Şimdi Ara

BF4 HELİKOPTERİN GAZAMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benden en çok istenilen videoyu sonunda sizlerle buluşturuyorum umarım beğenirsiniz iyi seyirler;

Henüz abone değilseniz;

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=rj45johnberk

• Sahanesin hocam

Ama bir boyle helikopter kullananlar iki sniperlar cok sinirimi bozuyor. Kirasim geliyor bazen konsolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

Sahanesin hocam

Ama bir boyle helikopter kullananlar iki sniperlar cok sinirimi bozuyor. Kirasim geliyor bazen konsolu
    ne kadar ugrassam da söyle helikopter kullanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Sahanesin hocam

Haha aynen hocam ilk başlarda gıcık bir durumdu bu bende gıcık oluyordum :D hatta level 50 ye kadar kara taşıtları dışında hiç bir araca dahi binmiyordum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Valla hocam bende boş zamanlarımda test serverda geliştiriyorum sürüşlerimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tallep

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Valla hocam bende boş zamanlarımda test serverda geliştiriyorum sürüşlerimi :)
    Diğer atak helikopterle birbirinize sıkmadığınızı görünce kapattım. Yazık 60 kişi yerde çabalıyor, 4 kişi de havadan kill kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

Diğer atak helikopterle birbirinize sıkmadığınızı görünce kapattım. Yazık 60 kişi yerde çabalıyor, 4 kişi de havadan kill kasıyor.

Olur da diğer helikopter ateş ederse server dan banlıyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 20 Ekim 2014; 4:30:57 >
  • quote:

Kapatmanıza üzüldüm. Bende seviyorum hava savaşlarını fakat karşı takımın helikopterine değil ateş etmek üstüne sürmey yeltendiğin zaman adminler banlıyorlar. Bizde mecburduk o tarz oynamaya
  • quote:

quote:

Kapatmanıza üzüldüm. Bende seviyorum hava savaşlarını fakat karşı takımın helikopterine değil ateş etmek üstüne sürmey yeltendiğin zaman adminler banlıyorlar. Bizde mecburduk o tarz oynamaya

Alıntıları Göster
    bedilfiıld dört

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

bedilfiıld dört

Alıntıları Göster
    Bu kulaklar neleri duydum hocam..

Batılfiyald 4,
    bidilfiyild 4 vs :D
  • Ben videoyu ekleyen arkadasi tanimiyorum. Ama bu grubun lideri olan ojorkun nikli arkadasi bilirim. Seni hic tanimadiklari halde bu sekilde atmislar serverdan.
    Bf3 doneminde bana hem psnden hem battlelogtan arkadaslik istegi yolladilar. Klana davet ettiler. Olumsuz cevap verince trip atar gibi psn den sildiler. Birkac kez baskalarinin ustunden server larina girdigimde ozellikle beni ezilen takima atip durdular. Sonra listemden 3-5 kisi cagirinca oyuna , birazda isler tersine gidince hepimizi banladilar.
  • Adam sürüyor helıkopterı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Adam sürüyor helıkopterı :D
    Herşeyi anladım da GAZAMET ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Herşeyi anladım da GAZAMET ne demek

Alıntıları Göster
    O doğuş videosunu oturma organınıza ve video geçen bütün aile fertlerinize iade ediyorum. Sizi ve arkadaşlarınızı ben değil Hollandalı arkadaşım Sander banladı. Ki biz öyle herkesi banlamıyoruz FGM ve baserape yasak arkadaşlar. helikopteri alıp baserape yapan herkesi banlıyorlar. Şimdi kim suçlu siz söyleyin ? Daha helikopter kalkmadan bizim baseden diğer helikopter ile patlatıyorlar. Diğer konu T4F klanının geçmişini bilmiyorum ben gireli zaten 1 ay oldu bayada sevdim o dediğiniz olaylara pek denk gelmedim. 2 konu dışında da adam banladıklarını görmedim.

• quote:

O doğuş videosunu oturma organınıza ve video geçen bütün aile fertlerinize iade ediyorum. Sizi ve arkadaşlarınızı ben değil Hollandalı arkadaşım Sander banladı. Ki biz öyle herkesi banlamıyoruz FGM ve baserape yasak arkadaşlar. helikopteri alıp baserape yapan herkesi banlıyorlar. Şimdi kim suçlu siz söyleyin ? Daha helikopter kalkmadan bizim baseden diğer helikopter ile patlatıyorlar. Diğer konu T4F klanının geçmişini bilmiyorum ben gireli zaten 1 ay oldu bayada sevdim o dediğiniz olaylara pek denk gelmedim. 2 konu dışında da adam banladıklarını görmedim.

Ya bir yürüyün gidin be sizin shangai kulesinin altinda mal gibi dolaniyordunuz indirdik hollandali arkadasininda seninde klaninda gelmisini gecmisini soyunu sopunu varya offff anlatmiyim gerisini

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearless_tr

quote:

Ya bir yürüyün gidin be sizin shangai kulesinin altinda mal gibi dolaniyordunuz indirdik hollandali arkadasininda seninde klaninda gelmisini gecmisini soyunu sopunu varya offff anlatmiyim gerisini

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar böylelikle görmüş oluyoruz bir insanın yarası olmasın işte böyle sağda solda bell ediyor. her neyse konuyu kirletmeyelim daha fazla iyi forumlar.

• quote:

quote:

Karşı takımda Viper'ı kullanan zaten sizin klandan ne banlanmasından bahsediyorsun. Kill logda yazıyor masal anlatma. Böyle ciğersiz ve ezikçe bir oyun tarzıyla övünmeniz Türk oyunculuğu açısından utanç verici.

• Sizlerin ne MAL oldugunu biz biliyorduk, bu konuyu acarak butun forum uyeleride bilecek cok yardimci oldunuz
    Nasil bi eziklik ve ruh haliniz var anlamis degiliz, isinize gelmeyeni banlayin! Size o yetkiyi verenin

GAZAMETİ kelimesinin anlamini bir turlu bulamadim, muz Cumhuriyeti'nin yerel dansi sanirim ulan kimlerle oyun oynamisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Kasım 2014; 13:00:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

Sizlerin ne MAL oldugunu biz biliyorduk, bu konuyu acarak butun forum uyeleride bilecek cok yardimci oldunuz
    Nasil bi eziklik ve ruh haliniz var anlamis degiliz, isinize gelmeyeni banlayin! Size o yetkiyi verenin

GAZAMETİ kelimesinin anlamini bir turlu bulamadim, muz Cumhuriyeti'nin yerel dansi sanirim ulan kimlerle oyun oynamisiz
    ps3'de tf4'le biraz takılmışlığım var ama 4 geldiğinde tek tabanca olayına tekrar geri döndük.

Server'ınızda sadece shangai oynanıyor ve çoğu zaman da karşı tarafa geçilip heli diğer arkadaşa verilip oynanıyor (bizzat server'daydım).

Beni banlayan olmadı çünkü orkun 3'den beni tanır ama arkadaşların yazdıkları doğru. Heli'ye karşı yapılan her hareket sonrası tr de olsa adam server'dan atılıyor.

Bunu tasdikleyen bir video koyulması da ayrı ilginç zaten !! (izlemedim ama ps4 konusunda görmüş ve yorum yapmıştım sanırım)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.