Şimdi Ara

BF4 HELİKOPTERİN GAZAMETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

Bisey sorcam sizin server da medkit te yasak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlığı senden öğrenecek değilim git sor kendin
  • Oyundan bi haber birisi olsam , gelip videolari izlesem vay arkadas adamlar neler yapmis diyecegim. Ha burdaki arkadaslar da bilmiyordur bu klanin ne mal oldugunu, yeni katilmislar sanirim. Ama uzum uzume baka baka karariyor iste.
    Klani kuran adamlarin en buyuk yetenegi , server ayarlarina gelip oyuncu kiklemek. Bununda videosunu buraya koyacak halleri yok. ( Cumledeki "adam" kelimesi icin ozur dilerim )
    Bu arkadaslara da tavsiyem ; siz bu isi aliskanlik haline getiren bu kisiler gibi olmayin. Dunya da oyun oynayacaginiz tek kisi bunlar degil.

• Senin gibileri üstüme çekip sniperla indiriyorum , sonrada bi bakmışım oyundan atılmışım. Tabi sen bu tiplerden misin bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: E4gleturk

Ulan oyunun 10uncu saniyesinde sizi vurunca direk pilotla beni banladiniz, size geri kalani dogus reis söglesin.

Ne güldüm yahu. Allah razı olsun kardeşim

• Bu zaman kadar battlefield serisini PC'de oynadım. Konuya yazanların birçoğunu tanımıyorum ama videoyu izleyen herkesin saçmalıktan başka bir sey görmediğine eminim. Pilot desen yaptığı hicbir ozel manevrası yok. Gunner desen reload ayarlayamayan biri. Size adam gibi saldıran biri yok üstelik karşı takimin attack helikopteri de size calisiyor. Millet düşmanla mı savaşsın dostuyla mı? Bari friendly fire acın da adalet yerini bulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakallı Adam

adamlığı senden öğrenecek değilim git sor kendin

işine bak sen tmm.. sevmiyorum web aleminde tanımadığım tiplerle konuşmayı

sen video kasmaya devam et!
  • Ne yapacağımı sana soracak değilim. Ben 1,5 aydır klandayım ve böyle bir video çektim meğer ne kadar çok yarası olan varmış anlamış değilim. gidin derdinizi o lafınızın geçmediği sizi banlayan insanlara söyleyin. hadi yavrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakallı Adam

.... meğer ne kadar çok yarası olan varmış anlamış değilim....

Anla işte gereksiz yere ne kadar çok adam atıldığını serverınızdan.
  • Aslinda adam acik he, yani ben agayim!ben pasayim! istedigimi istedigim sekilde atarim diyor, sonrada amma yarasi olan varmis diye kendini yukari cikarmaya calisiyor. Bak kocum bize bu laflarin sokmez. Rezil oldunuz daha da yuzsuz gibi kendini savunuyorsun. Sen kendini nasil goruyorsun bilmiyorum ama biz cok guluyoruz buradan bakinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Kasım 2014; 18:24:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4gleturk

Allahta seni güldürsün

• Beleş ekmek var yen mi
    Adamlar tam ekmekçi bide ovunuyorlar yazık

• Güzel video
  • online oynayamyan bir oyuncuyum sadece bir dönem bad company 2 yi sıkıntısız güzel şekilde oynadım .

Videoyu yayınlayan arkadaşlarla oyun oynarken nasıl oluyorda siz onlardan birini ölhdürdüğünüz zaman kendisi iszi oyundan atıyor ?
    ya da başka bir arkadaş sniper ile adamı öldürüyorum sonra beni oyundan atıyor diyor . şimdi bu şekilde naslı olyor ? yani böyle oyun mu olur , yemedi sakıştı diyelim adam baktı iki de bir gelip çakıyorsun bu durumda seni oyundan atıyor nasıl bir şey anlamadım. hatta böyle bir durum varsa ben böyle online oyunun içine diyorum , online filan oynamam ben o zaman.

Açıklama yapan olursa çok mutlu olurum.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Benim soramadığım soru
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.