Şimdi Ara

BF4 JET VE HELİKOPTER SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: patren

Makrolu mouselarda vardir

Mousedeki tuşları atayayım bakalım, deneyeyim o şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Orijinalden alıntı: Drogba1

Konuyu hortlatayım bari bf4 oyuncularına helikopter sorusu sorayım.
    Beyler şu helikopterin fare ayarlarını değiştirmek istiyorum. Aşağı - yukarı ayarını tersine döndüremiyor muyuz?
    Fareyi aşağı çekince helinin burnu insin yukarı itince aynı şekilde burnu yukarı kalksın istiyorum bir türlü alışamıyorum çünkü.

Ben de bunun için Google aracılığıyla geldim bu konuya, yok mu yardımı olacak birisi?

ayarlar kısmında içinde 'inverted' geçen bir ayar olması lazım.onu değiştirirseniz dediğiniz gibi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8lacK

quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Orijinalden alıntı: Drogba1

Konuyu hortlatayım bari bf4 oyuncularına helikopter sorusu sorayım.
    Beyler şu helikopterin fare ayarlarını değiştirmek istiyorum. Aşağı - yukarı ayarını tersine döndüremiyor muyuz?
    Fareyi aşağı çekince helinin burnu insin yukarı itince aynı şekilde burnu yukarı kalksın istiyorum bir türlü alışamıyorum çünkü.

Ben de bunun için Google aracılığıyla geldim bu konuya, yok mu yardımı olacak birisi?

ayarlar kısmında içinde 'inverted' geçen bir ayar olması lazım.onu değiştirirseniz dediğiniz gibi olacaktır.

Ahan da oldu! "Vertical Flight" seçeneğindeki "Inverted"i "Normal" yapınca oldu

• Ben de bir sey sorayim. Yillarca cesitli oyunlar uzerinden helikopter, jet vs kullanmis biri olarak aklima takilan bir sey var. Mouse u asagi cekince helikopter burnu da asagi inecek sekilde ayarli, saga veya sola cekince saga veya sola bakmak yerine kendi ekseni etrafinda donme (timsahlar gibi) seklinde kullandim. Eminim bircok kisi boyle kullaniyor ancak saga ve sola cevirme ayari A ve D tuslarina atali sekilde kullandigimdan isaretciyi saga veya sola hareket ettirip hedef uzerine getirmek bayagi zor oluyor. Asagi-yukari kismini mouse la yaptigim icin cocuk oyuncagi oluyor tabi. Gecen gun A D tuslari ile mouse sag-sol ayarini yerdegistirdim. Hedef uzerine getirmek inanilmaz kolay oldu. Tabi ki yillardir bahsettigim ayarda kullandigim icin bu hale alismak istemiyorum. Merak ettigim acaba sizlerin nasil kullandigi. Iyi oynayip oynamadiginizi da belirtirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.