Bildirim
BF4 JET VE HELİKOPTER SORUNU
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunun default ayarları ile klavyenizin yön tuşları ile jet ve helikopteri kontrol edebilirsiniz. Space ateş eder. 1 ve 2 silahlar arası geçiş yapar. F1,F2,F3 araçta yer değiştirmenizi sağlar. -
kullanırsın ama mouse kadar akıcı olmaz -
ben bi consol almayı düşünüyorum sırf jet ve heli için heli mause la idare ediliyor ama jet çok zor -
Helikopter için hiç önermem. Jet için yukarı ve aşağı gitme olayını mouse'tan alıp w-s'ye ayarlamanı öneririm. yoksa mouse çevirmekten oyuna odaklanamıyorsun. -
arkadaşlar bence yanlıyorsunuz,uzun süre klavye ve mouse jet kullandım sorun oryantasyon süreci klavye ve mouse ile zor geliyorsa bana kullanmayı öğreten arkdaşım gibi bir xbox360 kgamepad yada en orta karar olan lojitech attack 3 satın alabilirsiniz,benim tavsiyem birinci bakıstan oynayın skil pointleriniz birazı çöp olacaktır ama bir kere boyle kullanmaya başladınız mı kimse size karşı duramaz,ben tank veya helikopteri bu şekilde öğrendim ve tavsiyem test range 3-4 saat harcayınaraçların kulanma hissine alısmak için,ardından karşınıza gelen diyebileceği tek kelime güzel bir gün ölmek için... -
Ben ki JET özürlü ve hiç kullanamayan biri olarak şu an sürebiliyorsam herkes sürebilir.
klavye + Fare - 3000DPİ - araç hassasiyeti videoda var. Helikopterde zaten yağ gibi akıyor (2500DPI kullanıyorum) Klavye fare'nin vereceği rahatlığı giç biri vermez tahminimce. Elimde Joystick'de var (logitech pro) açıkçası beceremedim. Biraz test bölümü oynayın mutlaka çözeceksiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Ben ki JET özürlü ve hiç kullanamayan biri olarak şu an sürebiliyorsam herkes sürebilir.
klavye + Fare - 3000DPİ - araç hassasiyeti videoda var. Helikopterde zaten yağ gibi akıyor (2500DPI kullanıyorum) Klavye fare'nin vereceği rahatlığı giç biri vermez tahminimce. Elimde Joystick'de var (logitech pro) açıkçası beceremedim. Biraz test bölümü oynayın mutlaka çözeceksiniz.
araç hassasiyeti nedir hocam ayrıca bence de mouse çok zor oluyor özellikle dönüşlerde
-
Videonun başında var aslında, 7 olması lazım. -
hocam 3000dpı çok fazla barrel roll ve scissors gibi manevralarda ayrıca nişan almada çok zorlanırsınız şahsen 1000dpı kullanıyorum. zamanında bf4 teki baş döndürücü jet kamerasından dolayı almaktan vezgeçmiştim şimdi hazır yılbaşı indirimi varken bende başlıyım diye karar verdim, bf4ü anca arkadaşların hesabından oynamıştım ama fikir vermesi için şöyle diyim bf3 te 240 service starım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 20:26:22 > -
Doğrudur, yalnız ben 2K oynuyorum, o sebeple DPI ayarım yüksek. -
benim full hd yalnız 2kdan 1280.1024 e kadar deneme fırsatım oldu, çözünürlük değişince gördümüz alan fazlalaışıyor ama kullanıdıgımız arac aynı kalıyor yani çözünürlükğün ucagın dönmesine bir etkisi yok anca daha geniş alan sundugu için rakip pilotun konumu hakkında avantaj sunuyor yoksa fazla dpıda ucagımız fazla oynak oluyor buda yanlıs manevraya demek oluyor , tek yanlış manevra işini bilen pilotun sizi alması yeter zaten, attığınız videoyuda izledim ordaki arkadaşın gösterdiği hiçbirşey yok açıcası ne manevra ne speed control sadece boslukta ucuyor pek bir olayı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 20:28:26 > -
O arkadaş benim, yani uçan. Zaten başlığında acemi pilot yazıyor. Ben uçabiliyorsam herkes uçar diyorum. Yani derdim bir şeyi göstermek değil, sadece öğreniliyor ve uçuluyor. Herkes yapabilir.
Diğerine gelince; faklı DPI denedim, birinde fareyi epeyce bir alanda aşağı çekip uçağın burnunu kaldırıyorken, daha yükse DPI ayarında daha küçük hareketlerle bunu yapıyorsunuz.
Tıpkı tank namlusunu yükek DPI ayarında kullanmak gibi. Bu benim rahat olduğum DPI ayarı. Herkes nasıl rahatsa öyle kullansın. Fare ile çözünürlüğün ilgisi elbette var. Ben eğer fareyi, masaüstünde 2500 yerine 1500 kullanmaya kalkarsam epey bir el hareketi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Aralık 2014; 20:54:05 > -
pardon hocam size karşı birşey demek istemedim videonun sizin oldugunu bilmiyordum. konuya gelirsek öncelikle klavyeyi kendinize göre düzenlemeniz gerek pitch up pitch down için klavyeyi kullanınız, mouse sadece sag ve sol eğim yani roll yapmak bide minik dikey aim düzeltmeleri için kullanmak daha kolaylık sağlar, klavyenizden daha fazla yardım alın hem minimum el hareketiyle ucak kullanırsınız hemde yorulmazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 21:26:55 > -
Önemli değil :) Genelde önerilen en iyi kombinasyonun Klavye + Fare olduğu. Ancak şu videodaki öneriye göre, sadece Pitch Up için klavyeden "space" ayarlayın denmiş. Adam her şeyi denemiş ve Klavye + Fare en iyisi demiş.
Deneyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 30 Aralık 2014; 13:50:30 > -
hocam size şöyle söyliyim bf4 jet tutoriallerine bakmayınız, genelde hepsi jeti az bilen insanlar tarafından hazırlanmış ve fazla öğretici değiller. bf3 ve bf4 jet mekanikleri tamamen aynı oynayış arasındaki tek fark bf4 te kameranın uçağa daha yakın olması ve gösterdiği alanın daha kısıtlı olması. bf3 jet tutorialleri izlerseniz daha çabuk gelişirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 30 Aralık 2014; 13:58:56 > -
Konuyu hortlatayım bari bf4 oyuncularına helikopter sorusu sorayım.
Beyler şu helikopterin fare ayarlarını değiştirmek istiyorum. Aşağı - yukarı ayarını tersine döndüremiyor muyuz?
Fareyi aşağı çekince helinin burnu insin yukarı itince aynı şekilde burnu yukarı kalksın istiyorum bir türlü alışamıyorum çünkü. -
Bende Drogba kardeşimin belirtmiş olduğu sorunun çözümünü bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drogba1
Konuyu hortlatayım bari bf4 oyuncularına helikopter sorusu sorayım.
Beyler şu helikopterin fare ayarlarını değiştirmek istiyorum. Aşağı - yukarı ayarını tersine döndüremiyor muyuz?
Fareyi aşağı çekince helinin burnu insin yukarı itince aynı şekilde burnu yukarı kalksın istiyorum bir türlü alışamıyorum çünkü.
Ben de bunun için Google aracılığıyla geldim bu konuya, yok mu yardımı olacak birisi? -
Makrolu mouselarda vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- battlefield 3 türkçe yama
- esn sonar nedir
- ea ıd nedir
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X