Şimdi Ara

BF4 multi oynadım yorumlarınız nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım belki güzel bişeye benzerse alabilirim inş vakit ozamana bitmez😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum bf3 haritaları daha iyi bf4 grafik olarak biraz zorlama olmuş diyebilirim

• BF4 premium alın yeter, Kesinlikle ve kesinlikle bf3'ten kat kat iyidir. Bf3'te bazıları bir uçakla haritanın hakimi olabiliyor yada helikopterle ama bf4'te o kadar kolay değil ve premium mapları şahane hele hele Operation Firestrom , Operation Metro ve Caspian Border mapları başkta bir tat veriyor bf3 kıyasla. Silah geliştirmeli yada araç geliştirmeli bf3'ü sollayıp tur bindirmiş. Ben zaten bf4 almıştım direk ama arkadaşlar bf3 ücretsizken alınca bende onlara katılıp oynayayım dedim ama , inanın bf4 alışırsan bf3 açmıyorsun bile. Grafik olarakta sağlam bir ekran kartı ile elde ediceğin görüntü bf3 ten 10 kat daha iyi. China Rising DLC'si ile sadece hava şavaşına olanak kılıyor uçak veya helikopter. Söylemek istediğim şu bf4 tadını alan bırakamaz.
  • Bf3 gibi tutulmadı Bf4

• PreMoNiTioN20 kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklısınız bf3 orası çok gıcık heli veya jetle adamlar fena kil kasabiliyor, laptop ounca lowda 35-50 fps alıyorum yetiyor gayet iyi bi laptoba göre bence :) bakıyım bf4 için iyileştirme falan gelcekmiş bide youtubedende izliyim belki bf4+pre alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

evet hocam haklısınız bf3 orası çok gıcık heli veya jetle adamlar fena kil kasabiliyor, laptop ounca lowda 35-50 fps alıyorum yetiyor gayet iyi bi laptoba göre bence :) bakıyım bf4 için iyileştirme falan gelcekmiş bide youtubedende izliyim belki bf4+pre alırım :)

Eğer premium alırsan zevkini alırsın ve eğer video izliyceksen twitch yayınlarını izle onlardan daha çok zevk alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam eyw 😊 ininal kart geçiyordu değil mi originde ?

• Bilmiyorum , geçiyormu ama geçiyordur galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Baktım geçiyormuş

• USA-Street kullanıcısına yanıt
    şahsen beğenmedim çünkü söylediğin şey taktik değil camping. çok değişik oyun anlayışı var bu ülke gençlerinin :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

şahsen beğenmedim çünkü söylediğin şey taktik değil camping. çok değişik oyun anlayışı var bu ülke gençlerinin :S

Bu oyun savaş oyunu hocam. Her taktik mübahtır.

Ki gerçek savaşlarda falan 10 metreden savaşmıyoruz.

Bence olabilecek en gerçek savaş yöntemi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

ya zaten beğenmeyebilirsiniz demişsin. ben de beğenmedim dedim.

ne savaş yöntemi abi oyundan bahsediyoruz sonuçta. soteye yatıp kill almayı matah bir şeymiş gibi anlatıyorsun. camping için gerçekçilik demek bence saçma. BİR OYUN İÇİN.

kaçak dövüşten hoşlanan var hoşlanmayan var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

ya zaten beğenmeyebilirsiniz demişsin. ben de beğenmedim dedim.

ne savaş yöntemi abi oyundan bahsediyoruz sonuçta. soteye yatıp kill almayı matah bir şeymiş gibi anlatıyorsun. camping için gerçekçilik demek bence saçma. BİR OYUN İÇİN.

kaçak dövüşten hoşlanan var hoşlanmayan var.

Ben öyle bir şey demedim.

• Geçen bende deneme amaçlı indirdim bir hafta oynadım demo bitti çok hoşuma gitti gittim satın aldım şimdi durmadan her gün oynuyorum az önce kapattım iş'e gitmem lazım bıraksalar akşama kadar oynardım :D acayip bağımlılık yaptı bende
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    hacı bu deneme sürümü kullandıkcamı bitiyor yoksa indirdigin andan itibaren geçen süremi ?
  • BF 4, 3'e açık ara fark atar.
  • yazdıklarını tekrar gözden geçir istersen
    "Bu arada deniz savaşları için taktik vereyim beğenmeyebilirsiniz. "
  • Bir çok ozeelik bakımından haklsın hacı ama haritalar için aynı şeyi diyemem pre. Olsa belki daha iyi haritalar bulurum ama freede adam gibi bi harita bulamadım bitane karlı bolum vardı adını bilmiyom onunda

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

hacı bu deneme sürümü kullandıkcamı bitiyor yoksa indirdigin andan itibaren geçen süremi ?

İndirdiğin andan itibaren sanırım 1 hafta demişlerdi 1 hafta sonra bitti bendeki
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Desene az kaldı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.