Şimdi Ara

BF4 multi oynadım yorumlarınız nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar bf4 sabah laptobuma indirdim test ediyim dedim bi kaç kez oynadım ama peek Bf3 yerini tutmadı BF3 daha iyi gibi yorumlarınız ve duşuncelerinz nedir? (merak edenler için genelde 35-50fps arasında oynadım lowda aşırı bi kapalı alanda patlama olunca 29 oluyor anlık ekran kartın amd raden hd 7670 :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BF3 için aynı ekran kartı olmasına rağmen bende fps 10-15'e kadar düşüyor bazen. Laptopun içi tozlandı tabi aşırı ısınıyor. O yüzden bf4'ü hiç düşünmedim
  • Termal macun degiş bide tozları trmizle rahatladın pc

• kesinlikle sıkıcı bf3 harika bence bf4 grafikleride değişik nasıl oynuyorlar ilginç bf3 varken hiç degilse daha gercekci
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum map olsun tankları olsun hiç biri gerçekçi durmuyor çok yapmacık olmuş o yüzden BF3 devam

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Termal macun degiş bide tozları trmizle rahatladın pc

şart oldu o da garantisi bitmediği için açamıyorum içini. Gerçi 2-3 ay kaldı garantinin bitmesine. Temizleyeyim en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse_now_b -- 4 Eylül 2014; 2:48:04 >
  • BF4'ü sadece geniş geliştirebilme özellikleri yönünden sevdim mesela;

-Little Bird'de 25 mm topa güncelleyebiliyoruz.
    -Tunguska'yı 30 mm'ye.
    -Tankın 120 mm topunu değiştirebiliyoruz sabota mesela.
    -Jetler için air to air yani havadan havaya füzeler iyi olmuş.
    -Yine jetlerin top mermilerini büyütebiliyoruz.

ve en önemlisi Deniz Savaşları,botlar çok iyi.

Piyade savaşları KESİNLİKLE ÇÖP.

Bu arada deniz savaşları için taktik vereyim beğenmeyebilirsiniz.

Botu aldınız mesela Paracel Storm'da,Amerika tarafındasınız diyelim LPD'nin yanında durun pek hareket etmeyin TV M. ile botları vurun en garanti yöntemdir.

Mesela bunu lancang dam'da yapıyorum adamlar hep hile falan diyor. İyi bir yöntemdir.
  • USA-Street kullanıcısına yanıt
    Taktik için eyw hocam bi ara denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 4 Eylül 2014; 8:16:59 >
  • Bende üç gün önce bf4 aldım almaz olaydım bf3 çok daha zevkli.Bf3'teki haritaların verdiği zevki bf4 vermiyor.Bf4 ancak premium varsa belki güzel olabilir.

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    keşke almasaydın hacı ben free indiridm 128 saatlik mi neydi.
  • Galiba bir haftalık deneme sürümünü söylüyorsun.Onu indirdim ama hiçbir sunucuya giremedim bende satın aldım vr hayal kırıklığı yaşadım bf3'ten sonra.Neyse artık yapacak bir şey yok bf3 devam bf4'te arada oynarım operation firestorm olsa sürekli oynarım.

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    evet deneme sürümü çok saçma bi mapa girdim map öküz gibi adam buluyum öldürüyüm diyene kadar :D
  • Bf4 hatalari olmasa bf3den daha zevkli bence. Hatalarda bu ay gelecek büyük update ile düzelirse tam olur. Hatalar yüzünden 3 haftadir oynamiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    hatalar derken açarsan biraz hacı ?
  • quote:

hatalar derken açarsan biraz hacı ?

Say say bitmez hocam. YouTube"a yaz görürsün' glitchler' netcode , bir suru bug...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 den çoğu yönden bf3 den iyi ama haritaları berbat bu yüzden pek ben de sevmedim
  • İlk başlarda bf3 daha iyi gibi geliyor.. Ancak biraz alışınca ve iyi oynamaya başlayınca bf3'ü birdaha açmıyorsunuz..

Bu arada Dawnbreaker ve Siege of shangai maplerini tavsiye ederun
  • Bana bf3'teki operation firestorm kharg island caspion border operation metro gibi concuesti güzel olan haritalar lazım ne önerirsiniz?Hangi haritada oynayayim yada bf3'e devam mı ediyim?

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Bugün bi kaç bile başıma gelmişti adam agacın üstünde duruyordu ben hareket edemiyor gibi bişeydim 😄

• quote:

Bugün bi kaç bile başıma gelmişti adam agacın üstünde duruyordu ben hareket edemiyor gibi bişeydim 😄

Çeşit çeşit bug var valla hocam, bıktirdi, bende update gelene kadar biraktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.