Şimdi Ara

Bf4 oyuna girince atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz acemiyimde oyuna girdikten 4-5 sn sonra oyundan atıor ne ile alakalı olabilir ?

• Yardmci olacak birisi yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearhakan kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede başgösterdi ilk başta alman server oyundan atıyordu daha sonra fransız server de bu seferde dx hatası almaya başladım buda yeni çıktı başımıza....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubisaray

aynı sorun bendede başgösterdi ilk başta alman server oyundan atıyordu daha sonra fransız server de bu seferde dx hatası almaya başladım buda yeni çıktı başımıza....

ya forumdan bi arakdaştan origin hesabı aldım acemi olduğum için sıfırdan başlamıyım dedim hangi servere tıklarsam tıklıyım oyuna giriyor 5 sn sonra tak çıkış veriyor oyun siyah ekrana geçip oyun kapanıyor sistemim kaldırıyor oyunu çok rahat oyuna ayar flnmı yapmam gerek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearhakan

quote:

ya forumdan bi arakdaştan origin hesabı aldım acemi olduğum için sıfırdan başlamıyım dedim hangi servere tıklarsam tıklıyım oyuna giriyor 5 sn sonra tak çıkış veriyor oyun siyah ekrana geçip oyun kapanıyor sistemim kaldırıyor oyunu çok rahat oyuna ayar flnmı yapmam gerek acaba

bi repair yap originde oyunun üstüne sağ tıklar repair yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7n bitirdinn

quote:

Orijinalden alıntı: fearhakan

quote:

bi repair yap originde oyunun üstüne sağ tıklar repair yap

yaptım gene aynı birşeyin acemisi olmak ne kadar kötü yahu .s

• İşletim sistemi win8 yap sorun çıkmaz. ben öyle yaptım sorun kalmadı. Win8.1 64 bit. Bazen servere girmiyor, orginden falan tamamen çık tekrar gir sorunsuz çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efedemirci -- 3 Ocak 2014; 15:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedemirci

İşletim sistemi win8 yap sorun çıkmaz. ben öyle yaptım sorun kalmadı. Win8.1 64 bit. Bazen servere girmiyor, orginden falan tamamen çık tekrar gir sorunsuz çalışır.

teşekkürler cevap için ama halletmiştim punkbuster ile ilgili birşeymiş oyunu ilk kurduğumuzda bf4 ümü ne seçiyorduk bi işlem vardı onu eksik yapmışım sorun o imiş baştan yükleyince düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.