Şimdi Ara

Bf4 Performans Sorunu Yasayanlara Cozum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
24
Favori
15.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0-2-4 unpark oldu ancak 1-3-5 halen unpark.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

hocam benim işlemcide 3770k ben unpark all yapıyorum fakat resimdeki gibi çıkıyo hepsini unpark yapamıyormuyuz ???

Bf4 Performans Sorunu Yasayanlara Cozum

Aynen Hepsi Olmadı.

Şu videodaki gibi regeditten gireceksiniz ve altta verdiği nottaki registery keyi aratarak, gerekli yerleri 0 yapacaksınız. Ondan sonra check status yapın, hepsinin unpark olduğunu göreceksiniz, madıysa unpark all yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 4 Kasım 2013; 23:50:41 >

• bunu yapınca daha berbat oldu cpuyu %30 %40 kullanıyordu bf4 oyunda akıcıydı bunu yaptım %100 kullanmaya başladı sonrada 5 fps ye kadar düştü oyun oynanmaz hale geldi pc ısındı felan yani format yolu gözüktü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4D

bunu yapınca daha berbat oldu cpuyu %30 %40 kullanıyordu bf4 oyunda akıcıydı bunu yaptım %100 kullanmaya başladı sonrada 5 fps ye kadar düştü oyun oynanmaz hale geldi pc ısındı felan yani format yolu gözüktü...

Sanssizlik olmus, reddit'teki yorumlarin cogunu okudum sizinki gibi bir olumsuzluk gormedim, zaten o yuzden once kendimde deneyip sonra buraya yazdim. Eger islemi programdan yaptiysaniz geri dondurme secenegi mevcut: "park all"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 5 Kasım 2013; 0:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unpark all yaptiktan sonra bende de ayni oyle gozukuyordu (3 park, 3 unpark)ama oyunda performans artisi sagladi ve istedigim sonucu aldim, o yuzden kurcalamadim daha fazla.

• Anlık takılmalar ve anlık kasılmalar gitti. Bunu yapmadan önce 60'tan 30'a ani düşerken, 40-50-60 arası gidip geliyor ama hissedilir şekilde değil.
  • Kesınlıkle ıse yarıyor. Takılmalar gıttı.I7 3.2ghz Cpu %60 calısıyor. Umarım cpuyu yakmaz program
    Bu arada crysıs 3de de takılmalar gıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 5 Kasım 2013; 1:37:06 >
  • Herkes işe yarıyor demiş bende de 70 FPS'lerden lak diye 30'lara düşüyor fakat ben official patch bekleyeyim ne olur ne olmaz yakar GPU'yu falan böyle şeylerden oldukça çekinirim.
  • yarınki bakımdan sonra duzelme olmassa deniyecegim performansta sıkıntı yok ama belki kapat hatasına cozüm olur. ..

• Benim bildiğim core parking Windows 8 ile kaldırılmıştı.
  • Beta'daki takılmaların hiçbirini yaşamadım, oyun ultra full akıcı kullandığım işlemci i5 3570K @ 4.2 ghz. FX işlemcilerde işe yarıyorsa onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Kasım 2013; 8:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

quote:

hocam benim işlemcide 3770k ben unpark all yapıyorum fakat resimdeki gibi çıkıyo hepsini unpark yapamıyormuyuz ???

Aynen Hepsi Olmadı.

Şu videodaki gibi regeditten gireceksiniz ve altta verdiği nottaki registery keyi aratarak, gerekli yerleri 0 yapacaksınız. Ondan sonra check status yapın, hepsinin unpark olduğunu göreceksiniz, madıysa unpark all yapacaksınız.

Hocam video yanlış mı koydunuz video da programdan girip benim gibi unpark all butonuna basıyo o kadar baska bişey yapmıyo regeditten nasıl girip yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim kafam karıştı iyice

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen Hepsi Olmadı.

Hocam video yanlış mı koydunuz video da programdan girip benim gibi unpark all butonuna basıyo o kadar baska bişey yapmıyo regeditten nasıl girip yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim kafam karıştı iyice

Unpark yaptıktan sonra oyuna girip deneme yapabilir misin?

• Deneyim hocam
    @el_jericho
  • quote:

Deneyim hocam
    @el_jericho

Şu videodaki gibi regeditten gireceksin.

• eline sağlık kardeşim akşama bakacağım fakat kafama şu takıldı ben sadece battlefield 4 değil tüm oyunlarda cpu kullanımı yüksek olsun istiyorum....Tüm oyunlar için geçerli midir bu ?
  • Güzel ve faydalı bir paylaşım. Teşekkürler.

• deniyecem işten dönünce
  • Takip
  • quote:

quote:

Deneyim hocam
    @el_jericho

Şu videodaki gibi regeditten gireceksin.

Hocam çok teşekkür ederim bu videodaki yöntem işe yaradı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.