Şimdi Ara

BF4 Premium acil öneri [Herkes Baksın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde kutulu BF4 var. 70 Level' im. Artık normal silah ve haritalar sıkmaya başladı. Kutuluyu 40TL' ye satıp 80 TL' ye Premiumla beraber almayı düşünüyorum PSN' den. Yani mantıksız bir soru ama; benim normaldeki silahlarımı, Level' imi etkiler mi ve sizce mantıklı bir seçim mi? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Teşekkürler...

• Benim bildiğim o silahınız lvl'ınız psn adresine ordan origin hesabınıza bağlı yani hiç bir sorun yaşamassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyerinRaina

Benim bildiğim o silahınız lvl'ınız psn adresine ordan origin hesabınıza bağlı yani hiç bir sorun yaşamassınız.

Peki hocam sizce 80 tl den az olur mu oyun? Almak mantikli mi? Bir de 80 tl lik fiyat oyun+premium degil mi? Emin olayim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium edition ise oyun+Dlcler premium ise yalniz Dlcler.

• quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

quote:

Benim bildiğim o silahınız lvl'ınız psn adresine ordan origin hesabınıza bağlı yani hiç bir sorun yaşamassınız.

Peki hocam sizce 80 tl den az olur mu oyun? Almak mantikli mi? Bir de 80 tl lik fiyat oyun+premium degil mi? Emin olayim da.

Premium Edition indirimde hocam oyun + dlc yani arkadaşta aldı benim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

quote:

Premium Edition indirimde hocam oyun + dlc yani arkadaşta aldı benim.

Tesekkurler hocam. Ben de oyunu aldim, bakalim Premium nasilmis :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.